2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
samsunda 19 mayıs fakültesinde prof. idris koçak doktorum..

canım ya çok duydum bu ismi çok iyi yorumlar okudum idris koçakla ilgili,,biraz bilgi verirmisin biz samsunda değiliz şehir dışından gelenler için üniversitede tahlil yada başka şeyler nasıl oluyor özeldeki kadar hızlı ilerliyor mu,, bizde sperm azlığı var benimle ilgili bir sıkıntı yok denilmişti ama tedaviden sonraki durumu bilmiyorum,, mesela sperm testi için aynı gün balılabiliyor mu normalde üniversite hastanelerinde gün veriyorlarya ,, ben yazılanların tamamını okumadım sen ne düşünüyorsun hastane ve doktor hakkında,,kusura bakma çok soru sordum belki ama orda tedavi gören birini bulmak iyi oldu benim için

egunal seninle hemen hemen aynı kaderi paylaşıyorum... benimde evliliğimde 7. yılı dolduracam, 1,5 yıl zaten korunduk sonrasında istemeye başladık 1,5 yıl daha geçti 3. yılımda kendiliğinden hamile kaldım onda da kese vardı embriyo yoktu yani gelişimi durmuş sonraki yıl başladı tüp bebek maceram her sene bir tüp bebek yaptırdım 2011 de başladık 3 kere denedik 4 denemem olacak ama şuan nerde yaptıracağım konusunda hiçbir fikrim yok ankara da olacak ama neresi karar vermiş değilim... sizlerden öneri bekliyorum... egunal beni de listeye eklersen sevinirim... yaşım 32, 3. denemem olacak sorunum fsh yüksekliği yer konusu muamma:26:

valla canım idris beyin hastası olunca herşey çook çabuk ilerliyor. şahsen bende öyle oldu. ben ilk cep tlfndan görüşmüştüm dr. la bana gün verdi gittim görüştüm randevusuz yani hemen görüştüm :) benim tek tüpüm yok diğeride kapalıydı bana önce tüpünü açıcaz dedi gün verdi ve laparoskobi yaptı tüpüm açıldı. ameliyattan 1 gün önce bütün tahlillerim yapıldı ciğer film kalp grafiği horman tathilleri 5 tüp kan alındı hepsi incelendi yani bütün hepsi yarım saatin içinde yapıldı. sperm testini bilmiyorum açıkcası biz yaptırmadık ama oda hemen yapılır çünkü dr. yönlendiriyor ve hemen alınıyor.günü dr. veriyor yani fakülteden gün almıyosun. bence özellerden çok daha iyi maddi ve manevi olarak. çoookkk memnunum idris beyden . yarın sabah yumurtalarım toplancak cuma günde transfer . inşalhh güzel sonuçlanır . olmazsada yine idris beye devam edicem

12 gün sonra yapılmaz aslında herhangi bir gebelik oluşursa diye .geçmiş olsun düzelmiş ne güzel

Fsh ın kaç çıkıyor canım senin?

Selamlar,

Mayıs haziran topiğine yazmıştım buraya da yazayım. İğnelerin 6. Günündeyim hafta sonu toplama işlemi yapılacak kısmetse. Anestezi korkusundan ölüyorum.

Toplamadan önce sarılık anti hiv vs test istendi mi sizden? Hastaneler cevap vermiyor devlet hastanesinde yapılıyor mu merak ediyorum?

canım doktorla ilk nasıl görüştün ben sekreteriyle görüşmüştüm,,numarasını gönderebilirmisin durumumu ifade etmem adına,inşallah çok güzel olur mutlu haberlerini alırız.

canım doktorla ilk nasıl görüştün ben sekreteriyle görüşmüştüm,,numarasını gönderebilirmisin durumumu ifade etmem adına,inşallah çok güzel olur mutlu haberlerini alırız.

canım özelden msj yazamıyorum yeni üye olduğum için . açık olarakta veremem numarayı. bana özelden sen ulaşırmısın tlfn numaranı ver ben seni arıyayım numarayı vereyim istersen

Nasılsın? Ne yaptın tedaviye hemen baslayacakmisin canim?

sağol canım fena değilim.. bazen iyi bazen çok kötü değişiyor galiba. aynı süreçleri yaşamaktan yoruldum.
bu ayın 27 sine Memorialden randevu aldım bir gidip görüşeceğim cnm.
geçmişteki tüm protokol evraklarıma testlerime bir baksınlar bakalım belki burası farklı bir protokol uygular..
aslında şu anda ne yapacağımı bilmiyorum histereskopi yaptırmak istiyorum Semra hanım yapalım derse bu ay tedavım kalır ama en azından histereskopimi olmuş olurum canım..
sen ne yapıyorsun canım..

ben en cok gelıyorrr dedıklerı zaman kalbım gum gum atıyorrr kuluçkadayım 4. gunumuzz:26:

hoşgeldin canım.. inşallah bu son denemen olur bebişine kavuşursun..

Canim Dr soyadı kahraman mi :26:eğer öyleyse çok iyi bir doktormus benim yakın arkadaşımın ablasi orayı gitti şimdi 3 aylık oğlu var izmirde 4 denemeside negatifti oraya gitti ilk denemede tuttu sorun esindeydi morfoloji kötüydü IMS cihazı da var orda onuda yaptirdilar çok şükür bebislerine kavustular 10 sene sonra geldi paşa darısı bizlere Rabbim kucaklarimizi en kisa surede doldursun

Bende adet olduktan sonra baslayacam yineikinci denememe ama bence simşimdiye kadar histereskopi yapilmadiysa yaptir.allah korusun ama belki rahimde bir problem vardir.onca emek veriyorsun herşey ince ayrintisina kadar bakılsın bence.sonrra
tekrardan başlarsınız tüp bebeğe.
tabi bu benim fikrim.hersey gönlünce olsun

Bu arada eğer şişli memorial se bayagi iyi olduğunu duydum tüp bebekte adanada olmama ragmen.insallah gözlerinde sağlıklı çocukları olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…