- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
kuzucumm naberr...
ben haftaya salı doktora gidiyorum
sagoll cnm benimmm optummm
Kizlar ne yapiyorsunuz.benim transferim oldu evde yatiyorum.canim cok sikiliyor.ne yapcam ben ya boyle yatmak pek bana gore degil.poffff
sagol tatlim senin kac gun oldu.hep yatiyormusun.mesela neler yapiyorsun evde.
İdrar testi yapmayayım dedim ama sizi test niyetine kullanacağım
kan verdim canim. Ogleden sonra.. Cikacak.heyecanla bekliyorum
kız hangi ara karar verdin ben bu ayida geçirip temmuz gibi düşünüyorum daha merkez arayisindayim suan için bursa Acıbadem düşünüyorum izmirden biraz zor olacak o biraz kafamı karıştırıyor IMS cihazı için düşünüyorum izmirde bir merkezde var ben orayı çok sevmiyorum phalada çok memnun ne yapıcam bilemedim
Kız sen nerdesin merak ettik senidaha biraz önce seni sordum gözümden kactimi diye neyse bukadar kapris yeter konuya dönelim
Kuzum transferin hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini alicaz eee anlat kaçıncı gün transferi test tarihi ne zaman :26::26:
merhaba canımmmmmmmmm hoş geldin..
ben senı hatırlar gibiyim sankim
yatıyorum wc yw gıdıyorum yemek yıyorum tekrar yatıyorumm:26::26:
oh oh senden benden iyisi yok valla.benim yemegim bile yataga geliyor yaaa.kac gun oldu canm transfer olali.
hahhahhaaynen canm bugun5. Gunmmm:18:
Iyi etmissin valla.bu ne ya zaten kendi evinde de degilim patladim burda.hayirlisiyla cumaryesi evime gidicem.orda canim sikilmaz ya.yat yat belim agridi.benim transferim dun oldu canim.dedigin gibi hic bir sey hissetmiyorum.hatta eskisinden daha iyiyi..sende son durumlar ne.nasil hissediyorsun.
İnşallah canım benimhahhahhaaInşallah pozitif
İnşallah melindam ya inşallahP O Z I T i F F F
canım naber nasılsın yaa beni hatırladın mı hep telefondan giriyordum yazılarım hep eksik hatta sen uyardın düzgün yaz anlaşılmıyor yanlış anlaşılmasın diyee. tüp yaptrıdın beklemedesin galıba inş. güzel sonuçlar alırsın canım
Kızlarrrrr herkese merhaba. Benim transferin 5. günü. Hala belirti yok. Şeytan dürtüyor ama erken test yapmıcam. Bol sabırlar diliyorum. Hepinize mutlu haberler gelmesi temennisiyle
Ben transferi mi oldum o gün hemen yola çıktım 1 gün annemde kaldım diğer günler kendi evimde, 2 gün sadece uzun süreler yattım ama arada da ayağa kalktım, yürüdüm, oturdum. Diğer günler ise çok nadir yattım günlük rutin işlerime döndüm. Bende hiç bir belirti yok hatta eskisinden daha bile kendimi iyi hissediyorum. Kabız olmadım şurup ve ananas iyi geldi. Her gün iki veya üç kez iğne batmaları hissediyorum ama sürekli değil.
Kızlarrrrr herkese merhaba. Benim transferin 5. günü. Hala belirti yok. Şeytan dürtüyor ama erken test yapmıcam. Bol sabırlar diliyorum. Hepinize mutlu haberler gelmesi temennisiyle
Askim kendi evimde degilim ya o yuzden rahat rahat gitip yazamiyorum.kusura bakma ne olur.hakkinizi helal edin, merak ettirdim sizi.daha dun sabah transferin oldu.3.gun sekiz hucreli 1.kalite embriyo konuldu.insallah tutunur canim.test tarihim 30 mayis cuma.bekliyoruz hayirlisiyla.
Oy kuzum helal olsun sen yeterki iyi ol 30 Mayısta Rabbim yüzünü guldursun canım eve dönünce rahat rahat konuşuruz fazla yatma sakin iyi değil ağır kaldırma birtek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?