2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kuzucumm naberr...
ben haftaya salı doktora gidiyorum
kız hangi ara karar verdin ben bu ayida geçirip temmuz gibi düşünüyorum daha merkez arayisindayim suan için bursa Acıbadem düşünüyorum izmirden biraz zor olacak o biraz kafamı karıştırıyor IMS cihazı için düşünüyorum izmirde bir merkezde var ben orayı çok sevmiyorum phalada çok memnun ne yapıcam bilemedim
sagoll cnm benimmm optummm

Kizlar ne yapiyorsunuz.benim transferim oldu evde yatiyorum.canim cok sikiliyor.ne yapcam ben ya boyle yatmak pek bana gore degil.poffff

Kız sen nerdesin merak ettik senidaha biraz önce seni sordum gözümden kactimi diye neyse bukadar kapris yeter konuya dönelim
Kuzum transferin hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini alicaz eee anlat kaçıncı gün transferi test tarihi ne zaman :26::26:

Askim kendi evimde degilim ya o yuzden rahat rahat gitip yazamiyorum.kusura bakma ne olur.hakkinizi helal edin, merak ettirdim sizi.daha dun sabah transferin oldu.3.gun sekiz hucreli 1.kalite embriyo konuldu.insallah tutunur canim.test tarihim 30 mayis cuma.bekliyoruz hayirlisiyla.

merhaba canımmmmmmmmm hoş geldin..
ben senı hatırlar gibiyim sankim

ben seni hatırlıyorum canım aynı dönem tüp yaptırdık ben donmuşu denedim olmadı sonra sende denedin olmadı sonra ben dedimki sporla zayıflacam çok kilo aldım dedim sende tutmazsa bende sporla kafa dağıtcam falan demiştin şimdi ne durumdasın merak ettim cnaım :) ben spora diyete devam 68 kilodasn 62 düştüm :)

İdrar testi yapmayayım dedim ama sizi test niyetine kullanacağım

canım naber nasılsın yaa beni hatırladın mı hep telefondan giriyordum yazılarım hep eksik hatta sen uyardın düzgün yaz anlaşılmıyor yanlış anlaşılmasın diyee. tüp yaptrıdın beklemedesin galıba inş. güzel sonuçlar alırsın canım

Ben transferi mi oldum o gün hemen yola çıktım 1 gün annemde kaldım diğer günler kendi evimde, 2 gün sadece uzun süreler yattım ama arada da ayağa kalktım, yürüdüm, oturdum. Diğer günler ise çok nadir yattım günlük rutin işlerime döndüm. Bende hiç bir belirti yok hatta eskisinden daha bile kendimi iyi hissediyorum. Kabız olmadım şurup ve ananas iyi geldi. Her gün iki veya üç kez iğne batmaları hissediyorum ama sürekli değil.

Kızlarrrrr herkese merhaba. Benim transferin 5. günü. Hala belirti yok. Şeytan dürtüyor ama erken test yapmıcam. Bol sabırlar diliyorum. Hepinize mutlu haberler gelmesi temennisiyle

hahhahhaa Inşallah pozitif
İnşallah canım benim
P O Z I T i F F F
İnşallah melindam ya inşallah

Hatırladım tabiki de
Aynen canım beklemedeyim, test günüm pazartesi:18: Allahım hakkımda hayırlısını versin inşallah
Sen ne yapıyorsun canım?

Kızlarrrrr herkese merhaba. Benim transferin 5. günü. Hala belirti yok. Şeytan dürtüyor ama erken test yapmıcam. Bol sabırlar diliyorum. Hepinize mutlu haberler gelmesi temennisiyle

Kıııız benimde 5. günüm bende kendimi zor tutuyorum ve hiç belirtim yok, Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah

Ayni canim bende senin gibi hissediyorum.daha da iyiyim yani.stresli zamanlar gecti sukur.bende ananas yiyorum sut falan iciyorum.findik ceviz badem yiyorum.bide kivi yedim.jelle bir ilac verdi doktor onlari kullaniyorum iste.

Oy kuzum helal olsun sen yeterki iyi ol 30 Mayısta Rabbim yüzünü guldursun canım eve dönünce rahat rahat konuşuruz fazla yatma sakin iyi değil ağır kaldırma birtek

Oy kuzum helal olsun sen yeterki iyi ol 30 Mayısta Rabbim yüzünü guldursun canım eve dönünce rahat rahat konuşuruz fazla yatma sakin iyi değil ağır kaldırma birtek

Canim cok tesekkur ederim.yatiyorum valla dr uc gun yatak istirahati diyince mecbur yatiyim bari birkac gun daha.evime gidince daha rahat olurum ins.mybabyden ne haber on6da merak ettim.
Bir de herkese birsey sormak istiyorum.simdi benim 3.gun sekiz hucreli embriyo transfer edildi ya.bu embriyo ne zaman rahine yapisir acaba hemen mi.6oksa bolunmeleri bitincemi.valla merak ettim internetten arastirdim ama pek bir sey buladim.engin bilgilerinize ihtiyacim var.hepinizi opuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…