2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ayni canim bende senin gibi hissediyorum.daha da iyiyim yani.stresli zamanlar gecti sukur.bende ananas yiyorum sut falan iciyorum.findik ceviz badem yiyorum.bide kivi yedim.jelle bir ilac verdi doktor onlari kullaniyorum iste.

Hangi gün testin canım?

Kizlar ne yapiyorsunuz.benim transferim oldu evde yatiyorum.canim cok sikiliyor.ne yapcam ben ya boyle yatmak pek bana gore degil.poffff

yat dınlen canım yaa..
keyfıne bak bence..kafana da takma inşallah hayırlısı olucak.

İdrar testi yapmayayım dedim ama sizi test niyetine kullanacağım

P-O-Z-İ-T-İ-F CANIMMMMMMMMMM mmm

canım bugun karar verdım aslında..
çevremde herkes hamiş h.sonu görümcemler bizdeydi 5 aylık hamıle 2 gun boyunca onu dinledim bende hastaneyı aradım 27 mayısta gel dediler
tabı sımdı başka doktor ıle tedavı gorucem ne der nasıl bir tedavi uygular bilmiyorum..
izmirden bursa hee...
biraz zor olur gibi canım ya..
ama gell gell bende bursadayım görüşürüzz

evet canımmmmmmmmmm smdı daha net hatırladım..
maalesef benım dondurulmuş bebelerde olmadı cnm.bende spor yapıyorum sadece 4 kılo verdım amaaaaa bakalımm hayırlısı
haftaya doktora gitce yıne bakalım ne zaman baslıcaz bılmem

aayy az kalmış canım yaa inş. güzel sonuçlar alırsın tek emriyomu çift mi koydular. ben diyet spor devam ediyorum canım zayıfladım biraz ama 3, denem için hastane arıycak çünkü doınmuşlarımın senesi geliyor agustos sonunda ya donmuşlara 250 dolar vercem yada tekrar deneycem 4 donmuşum var 2 koyarlarsa 2 iptal olcka saklattırmıycam ama karar veremedım yani normalde 1750 hastane istiyor 550 dondurma fiyatı falan oluyor

Benim salı günü ama pazartesi yapacağım salı eşim yok çünkü beni o hastaneye götürecek.

Ay bende Pazartesi gitcem tahlile bakalım nolacak:) bu ay sonu cok haber var Allah hepimize hayırlısını versin. Parsen, hati, melinda, egünal, desdo, kafunder, umutlu, ....daha ismini sayamadigim herkes ne kadar da destek oldu burada. Herkese iyi dilekleri icin teşekkür ederim

Ha bir gun once ha bir gun sonra eger ordaysa bebeklerin ki insallah ordadir.olumlu sonuclar alirsin canim.merak rtme.

İnşallah canım benim inşallah
Allahım hiç kimseyi üzmesin emeklerini boşa çıkarmasın

Bana iki embriyo koydular canım, Allahın izniyle yaşıyacaklar inşallah.
Dondurmuşların varsa kesin onları kullan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…