Ayni canim bende senin gibi hissediyorum.daha da iyiyim yani.stresli zamanlar gecti sukur.bende ananas yiyorum sut falan iciyorum.findik ceviz badem yiyorum.bide kivi yedim.jelle bir ilac verdi doktor onlari kullaniyorum iste.
Hangi gün testin canım?
İKİZE HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
30 mayis cuma gunu.insallah.senin az kaldi dimi.
Kizlar ne yapiyorsunuz.benim transferim oldu evde yatiyorum.canim cok sikiliyor.ne yapcam ben ya boyle yatmak pek bana gore degil.poffff
İdrar testi yapmayayım dedim ama sizi test niyetine kullanacağım
kız hangi ara karar verdin ben bu ayida geçirip temmuz gibi düşünüyorum daha merkez arayisindayim suan için bursa Acıbadem düşünüyorum izmirden biraz zor olacak o biraz kafamı karıştırıyor IMS cihazı için düşünüyorum izmirde bir merkezde var ben orayı çok sevmiyorum phalada çok memnun ne yapıcam bilemedim
Kız sen nerdesin merak ettik senidaha biraz önce seni sordum gözümden kactimi diye neyse bukadar kapris yeter konuya dönelim
Kuzum transferin hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini alicaz eee anlat kaçıncı gün transferi test tarihi ne zaman :26::26:
ben seni hatırlıyorum canım aynı dönem tüp yaptırdık ben donmuşu denedim olmadı sonra sende denedin olmadı sonra ben dedimki sporla zayıflacam çok kilo aldım dedim sende tutmazsa bende sporla kafa dağıtcam falan demiştin şimdi ne durumdasın merak ettim cnaım :) ben spora diyete devam 68 kilodasn 62 düştüm :)
Ay ay ay keşke keşkeeee
Amiiiiin amiiiin Yarabbim
Allah Razı olsun canım benim ne güzel dua ettin sen öyle
Benim salı günü ama pazartesi yapacağım salı eşim yok çünkü beni o hastaneye götürecek.
Canim cok tesekkur ederim.yatiyorum valla dr uc gun yatak istirahati diyince mecbur yatiyim bari birkac gun daha.evime gidince daha rahat olurum ins.mybabyden ne haber on6da merak ettim.
Bir de herkese birsey sormak istiyorum.simdi benim 3.gun sekiz hucreli embriyo transfer edildi ya.bu embriyo ne zaman rahine yapisir acaba hemen mi.6oksa bolunmeleri bitincemi.valla merak ettim internetten arastirdim ama pek bir sey buladim.engin bilgilerinize
Canim cok emin degilim ama 3-4 gunlerde diye biliyorum ins kucagina alirsin
Ay ay ay keşke keşkeeee
Amiiiiin amiiiin Yarabbim
Allah Razı olsun canım benim ne güzel dua ettin sen öyle
oo sen baya ilerlemissin hadi hayirli haberlerini aliriz insallah canim.
İnşallah canım benim
İnşallah melindam ya inşallah
Hatırladım tabiki de
Aynen canım beklemedeyim, test günüm pazartesi:18: Allahım hakkımda hayırlısını versin inşallah
Sen ne yapıyorsun canım?
P-O-Z-İ-T-İ-F CANIMMMMMMMMMM mmm
Allahim gonlunun muradini versin canim.
Benim salı günü ama pazartesi yapacağım salı eşim yok çünkü beni o hastaneye götürecek.
inşallah hepımızın burda hamışlerın topıgne gecerızz arkadasmm
Ha bir gun once ha bir gun sonra eger ordaysa bebeklerin ki insallah ordadir.olumlu sonuclar alirsin canim.merak rtme.
Amiiim canım benim. Allahım hepimizi en sevdiği kullarının hürmetine bize bebeklerimizi kavuşturur.
aayy az kalmış canım yaa inş. güzel sonuçlar alırsın tek emriyomu çift mi koydular. ben diyet spor devam ediyorum canım zayıfladım biraz ama 3, denem için hastane arıycak çünkü doınmuşlarımın senesi geliyor agustos sonunda ya donmuşlara 250 dolar vercem yada tekrar deneycem 4 donmuşum var 2 koyarlarsa 2 iptal olcka saklattırmıycam ama karar veremedım yani normalde 1750 hastane istiyor 550 dondurma fiyatı falan oluyor
inşallah canım benim inşallah
allahım hiç kimseyi üzmesin emeklerini boşa çıkarmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?