Canim cok tesekkur ederim.yatiyorum valla dr uc gun yatak istirahati diyince mecbur yatiyim bari birkac gun daha.evime gidince daha rahat olurum ins.mybabyden ne haber on6da merak ettim.
Bir de herkese birsey sormak istiyorum.simdi benim 3.gun sekiz hucreli embriyo transfer edildi ya.bu embriyo ne zaman rahine yapisir acaba hemen mi.6oksa bolunmeleri bitincemi.valla merak ettim internetten arastirdim ama pek bir sey buladim.engin bilgilerinize ihtiyacim var.hepinizi opuyorum
Ay bende Pazartesi gitcem tahlile bakalım nolacak:) bu ay sonu cok haber var Allah hepimize hayırlısını versin. Parsen, hati, melinda, egünal, desdo, kafunder, umutlu, ....daha ismini sayamadigim herkes ne kadar da destek oldu burada. Herkese iyi dilekleri icin teşekkür ederim
Ay bende Pazartesi gitcem tahlile bakalım nolacak:) bu ay sonu cok haber var Allah hepimize hayırlısını versin. Parsen, hati, melinda, egünal, desdo, kafunder, umutlu, ....daha ismini sayamadigim herkes ne kadar da destek oldu burada. Herkese iyi dilekleri icin teşekkür ederim
Günaydin canim sabah yine test yaptim çizgi dünkü gibi yine bariz belli ama sadece koyu değil, insaallah 6 gün önceki catlatma ignesinin etkisinden değilde bebistendir.
Bideee kan testide yaptirdim saat 2 yada 2 buçuk gibi belli olacak.
Kizlar ne olur dua edin kalbim duracak gibi: )))
ahaaaaayat dınlen canım yaa..
keyfıne bak bence..kafana da takma inşallah hayırlısı olucak.
P-O-Z-İ-T-İ-F CANIMMMMMMMMMM mmm
canım bugun karar verdım aslında..
çevremde herkes hamiş h.sonu görümcemler bizdeydi 5 aylık hamıle 2 gun boyunca onu dinledimbende hastaneyı aradım 27 mayısta gel dediler
tabı sımdı başka doktor ıle tedavı gorucem ne der nasıl bir tedavi uygular bilmiyorum..
izmirden bursa hee...
biraz zor olur gibi canım ya..
ama gell gell bende bursadayım görüşürüzz
evet canımmmmmmmmmm smdı daha net hatırladım..
maalesef benım dondurulmuş bebelerde olmadı cnm.bende spor yapıyorum sadece 4 kılo verdım amaaaaa bakalımm hayırlısı
haftaya doktora gitce yıne bakalım ne zaman baslıcaz bılmem
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=677402 BAK ŞEKERİM ERGUNAL ÇOK GÜZEL BİR TABLO YAPMIŞ BEN ÇIKTISINI ALMIŞTIMİNŞALLAH HAZİRAN SONU BENDE TEDAVİYE BAŞLADIĞIMDA FAYDALANIRIM DİYE.....
kızım girip çıkacağına sonucunu yazsanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
4. Bölümde demiş ki transferden sonra 5. Gün yerleşme başlıyormuş....3. Gün transfer edilen emriyolar için.... Sen kaçıncı günündesin tatlım???cok guzel anlatmis ya.anladim.cok tesekkur ederim.
aynen bende sonucu çok merak ediyorum :26:
neyapıyon canmmnasılsınn
Aynen bende sonucu çok merak ediyorum :26:
4. Bölümde demiş ki transferden sonra 5. Gün yerleşme başlıyormuş....3. Gün transfer edilen emriyolar için.... Sen kaçıncı günündesin tatlım???
Kızlar yumurtalardan haber var toplam 13 yumurtanın 7 tanesi işleme alınmış ve 3 u döllenmiş yavrularımın dua edın güzel gelişip bölünsünler duaya ihtiyacım var
İnşallah arkadaşım inşallah Allahın izniyle ya hamile kalacağız ya kalacağız
ahaaaaaşok şok şokkkkk... sende mi başlıyorsun canım yaaa.... hadi inşallah yeni doktor hepimiz için vesile olur, hayırlısı... ayağını da sürü emiii..... aramızda tam bir ay olcak demektir bu
Kızlar yumurtalardan haber var toplam 13 yumurtanın 7 tanesi işleme alınmış ve 3 u döllenmiş yavrularımın dua edın güzel gelişip bölünsünler duaya ihtiyacım var
Kuzum keseyi gördün demekoy yerim ben onu darısı kalp atisina
ınsallah bitanem...
kızzzzzzzzzzz sorma ya bugun aradım arzuyu bana 27 mayısta gel dediama gıttığım de ne olcak bılmıorum gürkan hoca ıle görüşürüm inşallah.
muhtemelen ben senden sonra baslıcam canım tedaviye bakalımm belkı histereskopi genetik test falan yapalım der :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?