2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=677402 BAK ŞEKERİM ERGUNAL ÇOK GÜZEL BİR TABLO YAPMIŞ BEN ÇIKTISINI ALMIŞTIM İNŞALLAH HAZİRAN SONU BENDE TEDAVİYE BAŞLADIĞIMDA FAYDALANIRIM DİYE.....

İnşallah hakkımızda hayırlısı olur canım.
Kendi yaşantımda bunu çok tecrübe etmişimdir Mevlam ne eylerse güzel eyler, ben kendisine bıraktım, o benden daha iyi bilir benim için hayırlısını.

Canimsin.hayirli haberlerini bekliyoruz insallah.iyi olacak unutma tamammi

kızım girip çıkacağına sonucunu yazsanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ahaaaaa şok şok şokkkkk... sende mi başlıyorsun canım yaaa.... hadi inşallah yeni doktor hepimiz için vesile olur, hayırlısı... ayağını da sürü emiii..... aramızda tam bir ay olcak demektir bu

Kızlar yumurtalardan haber var toplam 13 yumurtanın 7 tanesi işleme alınmış ve 3 u döllenmiş yavrularımın dua edın güzel gelişip bölünsünler duaya ihtiyacım var

4. Bölümde demiş ki transferden sonra 5. Gün yerleşme başlıyormuş....3. Gün transfer edilen emriyolar için.... Sen kaçıncı günündesin tatlım???

Daha dun sabah 10.30 da transfer oldu.ee ben ogun evime gidicem birsey olurmu acaba.izmirdeyim balikesire gidicem en az iki saat surer.

Kızlar yumurtalardan haber var toplam 13 yumurtanın 7 tanesi işleme alınmış ve 3 u döllenmiş yavrularımın dua edın güzel gelişip bölünsünler duaya ihtiyacım var

Bence varya tup bebegin en sikintili donemi o donem.acaba gelisecekmi, bolunecekmi, kaliteli olacakmi.ama sen atlatmissin.gerisi gelir hic merak etme canim.

İnşallah arkadaşım inşallah Allahın izniyle ya hamile kalacağız ya kalacağız

ınsallah bitanem...

ahaaaaa şok şok şokkkkk... sende mi başlıyorsun canım yaaa.... hadi inşallah yeni doktor hepimiz için vesile olur, hayırlısı... ayağını da sürü emiii..... aramızda tam bir ay olcak demektir bu

kızzzzzzzzzzz sorma ya bugun aradım arzuyu bana 27 mayısta gel dedi ama gıttığım de ne olcak bılmıorum gürkan hoca ıle görüşürüm inşallah.
muhtemelen ben senden sonra baslıcam canım tedaviye bakalımm belkı histereskopi genetik test falan yapalım der :44:

bende şimdi şoktayım
Süper bi haberrrrr çoook sevindim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…