2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
off ben kafayı yıyecem canm ya tutmadıysa bu sefer ne yaparım demeye basladımm ıcım cok yanıyor cok korkuyorum olumsuz bırsey olacak dıyee bugun5.gn

Kıyamam ben sana yaaaa:85:
Beklemek çok zor bilmezmiyim cnm
hep evdemisin yürüyüşe çıkıyormusun arada :26:
Ben dışarı çıkıp yürüyordum kafamı dağıtmak için

Kızlar yumurtalardan haber var toplam 13 yumurtanın 7 tanesi işleme alınmış ve 3 u döllenmiş yavrularımın dua edın güzel gelişip bölünsünler duaya ihtiyacım var
Canım Allahım onları sana nasip etsin inşallah inşallah

senin kaç donmuşun vardı 2 kez yaptırdın dimi sen canım benım 4 donmuşum var ve agustos sonu gibi para ödemem lazım ben tekrar denesem 2tane koyacaklar yada yaptırıp diğer 2 taneyi iptal ettirmeyi düşünüyorum sneeyede başka merkezde sil baştan inş. gerek kalmaz

Bana iki embriyo koydular canım, Allahın izniyle yaşıyacaklar inşallah.
Dondurmuşların varsa kesin onları kullan canım

valla eşimle öyle düşündük canım donmuşları deniycez tutmazsa 2 tane kalıyor ya geriye onlarıda imha ettiriz herhalde
inş. 2tutar canım

Son düzenleme:
kıyamam ben sana yaaaa:85:
Beklemek çok zor bilmezmiyim cnm
hep evdemisin yürüyüşe çıkıyormusun arada :26:
Ben dışarı çıkıp yürüyordum kafamı dağıtmak için

hepp yatıyorummm canmmm kocam ızın vermıyorr rıske atmak ıstemıyor bılıyorsun durumları zatenn doktora bıle taksıyle gıdıp gelıyorm

Bence varya tup bebegin en sikintili donemi o donem.acaba gelisecekmi, bolunecekmi, kaliteli olacakmi.ama sen atlatmissin.gerisi gelir hic merak etme canim.

aynen döllenmiş şimdi de bolunecekmi zor işlermiş inşallah bolunuyolardır bide diğer yumurtalarıda gözlemliyoruz dedi acaba geç dollenende olur mu ki

Kızlar transferde opuda olduğu gibi ustumuzu çıkarıyor muyuz yoksa sadece muayne olur gibi alt eşortmanımı çıkarıyoruz bide açlık tokluk farketmiyo dedi bn kahvaltı yapıp gitmek istiyorum 😊

Kızlar transferde opuda olduğu gibi ustumuzu çıkarıyor muyuz yoksa sadece muayne olur gibi alt eşortmanımı çıkarıyoruz bide açlık tokluk farketmiyo dedi bn kahvaltı yapıp gitmek istiyorum 😊

beni aynı opu gibi giydirdiler valla :))) açlık tokluk önemli değil idrara sıkışık olcan :) hayırlı olsun :)))

bende şimdi şoktayım
Süper bi haberrrrr çoook sevindim valla

VAlla bende anlamadım canım bu kadar erken randevu vereceğini düşünmedim sekreterın kalabalık bı merkez cnku canım..
ama suan gorusmeye gıtcem bakalım doktor ne dıcek bılmıyorum belkı ara ver 2-3 ay der :18:
hayırlısı artık

canım benım 2 tane donmus vardı ben 2 sını de kullandım 2 kez yapıldı evet..
bence dene canım 2 tane koysunlar diğer 2 sine gerek kalmaz ınsallahh bitanem

aslında inşallah der.... yani sonuçta 2 kez negatif aldın....

ancak bi şey söyliyim, gürkan hoca barış hocadan farklı yöntemler kullanıyor anladığım kadarıyla... muhtemelen bahsetmişimdir ama o gün benden sonra muayeneye giren hatun hakkında ertaç beye bi şeyler sordu; hani sence nasıl bir tedavi uygulanmalı gibilerinden o da bi şeyler söyledi... "2013 yılında bilmem kimin makalesini okumuş olsaydın böyle cevap vermezdin, aynen o makalede bahsedilen hasta ile aynı özellikleri taşıyor" dedi... ertaç bey "barış bey ile bu yöntemi kullanıyorduk" dedi, yanlış yapıyormuş öyleyse diye kestirip attı :) güncel makaleleri takip etmelisin, sürekli gelişmek zorundasın falan diye bayaaaa bi tersledi... zaten beni muayene ederken de hemşireyi tersledi, hastalar herşeyi bilmek zorunda değil tuvalete girmeden muayeneye almayın dedi... bende unutmuşum ne yalan söyliyim muayeneden önce wc ye gittiğimizi.... eee nerden baksan 6 ay geçti vallahi.... bi de aşırı su tüketirim üzerinize afiyet benim durumum için de şu şekilde bir tedavi olması lazım, yoksa çocuk sahibi olamaz da dedi... azcık ürktüm tabi ama adam bi bakıma da haklı... biraz lab lab söyleyen bi adam haberin ola...

beni aynı opu gibi giydirdiler valla :))) açlık tokluk önemli değil idrara sıkışık olcan :) hayırlı olsun :)))

saol cnm daha transfer günü belli değil perşembe yada cumartesi olur büyük ihtimalle dun toplandı bakalım hayırlısı

Kizlar bazilariniz biliyosunuzki bugun kan testi yaptirdim ve Rabbime binlerce sukurler olsunki 5.denememin sonunda pozitifi gordum .11. Gun degerim 95 cikti insaallah hayirlisiyla 9 ay boyunca saglikli sihhatli ve mutlu huzurlu sekilde 9 ay geciririm.
Benim icin dua eden herkesten Allah razi olsun.Rabbim hayirlisiyla tum bebek hasreti ceken kullarina en kisa zamanda nasip etsin insaallah.
Hep dualarimdasiniz.

gözün aydın, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kusura bakmayin misafirim oldugu icin hemen cvp yazamadim.şimdide cikmam lazim netimin suresi bitti esimin telden yaziyorum.
Kocaman optum hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…