canımmmmm iyidir asıl sen nasılsın nasıl geçiyor günler
off ben kafayı yıyecem canm ya tutmadıysa bu sefer ne yaparım demeye basladımm ıcım cok yanıyor cok korkuyorum olumsuz bırsey olacak dıyee bugun5.gn
Canım Allahım onları sana nasip etsin inşallah inşallahKızlar yumurtalardan haber var toplam 13 yumurtanın 7 tanesi işleme alınmış ve 3 u döllenmiş yavrularımın dua edın güzel gelişip bölünsünler duaya ihtiyacım var
off ben kafayı yıyecem canm ya tutmadıysa bu sefer ne yaparım demeye basladımm ıcım cok yanıyor cok korkuyorum olumsuz bırsey olacak dıyee bugun5.gn
yat dınlen canım yaa..
keyfıne bak bence..kafana da takma inşallah hayırlısı olucak.
P-O-Z-İ-T-İ-F CANIMMMMMMMMMM mmm
canım bugun karar verdım aslında..
çevremde herkes hamiş h.sonu görümcemler bizdeydi 5 aylık hamıle 2 gun boyunca onu dinledimbende hastaneyı aradım 27 mayısta gel dediler
tabı sımdı başka doktor ıle tedavı gorucem ne der nasıl bir tedavi uygular bilmiyorum..
izmirden bursa hee...
biraz zor olur gibi canım ya..
ama gell gell bende bursadayım görüşürüzz
evet canımmmmmmmmmm smdı daha net hatırladım..
maalesef benım dondurulmuş bebelerde olmadı cnm.bende spor yapıyorum sadece 4 kılo verdım amaaaaa bakalımm hayırlısı
haftaya doktora gitce yıne bakalım ne zaman baslıcaz bılmem
Bana iki embriyo koydular canım, Allahın izniyle yaşıyacaklar inşallah.
Dondurmuşların varsa kesin onları kullan canım
kıyamam ben sana yaaaa:85:
Beklemek çok zor bilmezmiyim cnm
hep evdemisin yürüyüşe çıkıyormusun arada :26:
Ben dışarı çıkıp yürüyordum kafamı dağıtmak için
Bence varya tup bebegin en sikintili donemi o donem.acaba gelisecekmi, bolunecekmi, kaliteli olacakmi.ama sen atlatmissin.gerisi gelir hic merak etme canim.
sen çalışıyor musun canım?
hepp yatıyorummm canmmm kocam ızın vermıyorr rıske atmak ıstemıyor bılıyorsun durumları zatenn doktora bıle taksıyle gıdıp gelıyorm
doğru diyorsun cnm eşlerde bu konuda çok hassas oluyor benimkide iş yaptırmıyordu
olacak ama allahın izniyle
Tatlim sonucun ne oldu.
Kızlar transferde opuda olduğu gibi ustumuzu çıkarıyor muyuz yoksa sadece muayne olur gibi alt eşortmanımı çıkarıyoruz bide açlık tokluk farketmiyo dedi bn kahvaltı yapıp gitmek istiyorum 😊
bende şimdi şoktayım
Süper bi haberrrrr çoook sevindim valla
senin kaç donmuşun vardı 2 kez yaptırdın dimi sen canım benım 4 donmuşum var ve agustos sonu gibi para ödemem lazım ben tekrar denesem 2tane koyacaklar yada yaptırıp diğer 2 taneyi iptal ettirmeyi düşünüyorum sneeyede başka merkezde sil baştan inş. gerek kalmaz
ınsallah bitanem...
kızzzzzzzzzzz sorma ya bugun aradım arzuyu bana 27 mayısta gel dediama gıttığım de ne olcak bılmıorum gürkan hoca ıle görüşürüm inşallah.
muhtemelen ben senden sonra baslıcam canım tedaviye bakalımm belkı histereskopi genetik test falan yapalım der :44:
beni aynı opu gibi giydirdiler valla :))) açlık tokluk önemli değil idrara sıkışık olcan :) hayırlı olsun :)))
Kizlar bazilariniz biliyosunuzki bugun kan testi yaptirdim ve Rabbime binlerce sukurler olsunki 5.denememin sonunda pozitifi gordum .11. Gun degerim 95 cikti insaallah hayirlisiyla 9 ay boyunca saglikli sihhatli ve mutlu huzurlu sekilde 9 ay geciririm.
Benim icin dua eden herkesten Allah razi olsun.Rabbim hayirlisiyla tum bebek hasreti ceken kullarina en kisa zamanda nasip etsin insaallah.
Hep dualarimdasiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?