aslında inşallah der.... yani sonuçta 2 kez negatif aldın....
ancak bi şey söyliyim, gürkan hoca barış hocadan farklı yöntemler kullanıyor anladığım kadarıyla... muhtemelen bahsetmişimdir ama o gün benden sonra muayeneye giren hatun hakkında ertaç beye bi şeyler sordu; hani sence nasıl bir tedavi uygulanmalı gibilerinden o da bi şeyler söyledi... "2013 yılında bilmem kimin makalesini okumuş olsaydın böyle cevap vermezdin, aynen o makalede bahsedilen hasta ile aynı özellikleri taşıyor" dedi... ertaç bey "barış bey ile bu yöntemi kullanıyorduk" dedi, yanlış yapıyormuş öyleyse diye kestirip attı :) güncel makaleleri takip etmelisin, sürekli gelişmek zorundasın falan diye bayaaaa bi tersledi... zaten beni muayene ederken de hemşireyi tersledi, hastalar herşeyi bilmek zorunda değil tuvalete girmeden muayeneye almayın dedi... bende unutmuşum ne yalan söyliyim muayeneden önce wc ye gittiğimizi.... eee nerden baksan 6 ay geçti vallahi.... bi de aşırı su tüketirim üzerinize afiyetbenim durumum için de şu şekilde bir tedavi olması lazım, yoksa çocuk sahibi olamaz da dedi... azcık ürktüm tabi ama adam bi bakıma da haklı... biraz lab lab söyleyen bi adam haberin ola...
Kizlar bazilariniz biliyosunuzki bugun kan testi yaptirdim ve Rabbime binlerce sukurler olsunki 5.denememin sonunda pozitifi gordum .11. Gun degerim 95 cikti insaallah hayirlisiyla 9 ay boyunca saglikli sihhatli ve mutlu huzurlu sekilde 9 ay geciririm.
Benim icin dua eden herkesten Allah razi olsun.Rabbim hayirlisiyla tum bebek hasreti ceken kullarina en kisa zamanda nasip etsin insaallah.
Hep dualarimdasiniz.
Kızlar transferde opuda olduğu gibi ustumuzu çıkarıyor muyuz yoksa sadece muayne olur gibi alt eşortmanımı çıkarıyoruz bide açlık tokluk farketmiyo dedi bn kahvaltı yapıp gitmek istiyorum 😊
Kizlar bazilariniz biliyosunuzki bugun kan testi yaptirdim ve Rabbime binlerce sukurler olsunki 5.denememin sonunda pozitifi gordum .11. Gun degerim 95 cikti insaallah hayirlisiyla 9 ay boyunca saglikli sihhatli ve mutlu huzurlu sekilde 9 ay geciririm.
Benim icin dua eden herkesten Allah razi olsun.Rabbim hayirlisiyla tum bebek hasreti ceken kullarina en kisa zamanda nasip etsin insaallah.
Hep dualarimdasiniz.
İnşallah canım benimvalla eşimle öyle düşündük canım donmuşları deniycez tutmazsa 2 tane kalıyor ya geriye onlarıda imha ettiriz herhalde
inş. 2tutar canım
hayırr evlendım evlenelı cocuk olsun dıye calısmadmmm ne o oldu nede ben calısabıldmm
aslına bakarsan adamın söylediklerinden sonra benim tedavisiz çocuğum olmayacağı gerçeğini kabul ettim azcık daha ama hala bitkisel kürlerime de devam ediyorum, yarıda kalmasın bari diyerek.... incir ve civan perçeminde son 4 günümcanımcımm bılmıyorum vallahı hayırlısı olsun ya ne dıyeyım..her doktorun tedavı seklı farklı tabı..bende araştırılsın istiyorum ama hemen başlayalım derse de yok dememmhımmmmmmmmm demek oyle seyler oldu baksen..
dobra adam demeknese tanışcaz ınsallah bakalımm
tebrıkler canımmmmmmm sonunda rabbım nasıp ettı demek cok sevındım
saol cnm daha transfer günü belli değil perşembe yada cumartesi olur büyük ihtimalle dun toplandı bakalım hayırlısı
Hep dualarimdasiniz.
Benimde dun transfer oldu.bekliyoruz bakalim.hayirlisi olsun senin icinde benim icinde canim.
Kızlar iş çıkışı erken gebelik testi alıp yapayım mı sizce?
Sacmalama.otur bekleeeeee.
cok sevindim ya demekki slik çizgi olunca kanda çıkıyormuş
VAlla bende anlamadım canım bu kadar erken randevu vereceğini düşünmedim sekreterın kalabalık bı merkez cnku canım..
ama suan gorusmeye gıtcem bakalım doktor ne dıcek bılmıyorum belkı ara ver 2-3 ay der :18:
hayırlısı artık
canım benım 2 tane donmus vardı ben 2 sını de kullandım 2 kez yapıldı evet..
bence dene canım 2 tane koysunlar diğer 2 sine gerek kalmaz ınsallahh bitanem
Canım senin belinde hem sağ hem solda ince ince bir ağrı var mı?
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnallahım dünyada şuan okunan ezanlar hürmetine bizi sevindir yarabbim, hamile kalmamızı hayırla sonuçlandır yarabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?