2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

canımcımm bılmıyorum vallahı hayırlısı olsun ya ne dıyeyım..her doktorun tedavı seklı farklı tabı..bende araştırılsın istiyorum ama hemen başlayalım derse de yok dememm hımmmmmmmmm demek oyle seyler oldu baksen..
dobra adam demek nese tanışcaz ınsallah bakalımm

tebrıkler canımmmmmmm sonunda rabbım nasıp ettı demek cok sevındım

Kızlar transferde opuda olduğu gibi ustumuzu çıkarıyor muyuz yoksa sadece muayne olur gibi alt eşortmanımı çıkarıyoruz bide açlık tokluk farketmiyo dedi bn kahvaltı yapıp gitmek istiyorum 😊

Ayni opuya gider gibi gidiyorsun canim.bence tok git.zaten iki litreden fazla su icecegin icib miden bulanabilir.zaten biseyler yiyip gelin diyorlar.

cok sevindim ya demekki slik çizgi olunca kanda çıkıyormuş

aslına bakarsan adamın söylediklerinden sonra benim tedavisiz çocuğum olmayacağı gerçeğini kabul ettim azcık daha ama hala bitkisel kürlerime de devam ediyorum, yarıda kalmasın bari diyerek.... incir ve civan perçeminde son 4 günüm sonra brokoli başlamam lazımdı ama sanırım onu yapmıycam... çünkü zaten haziran başı tatilegidicem kürüm de yarım kalcak, hiç başlamıyım bari... zaten pazarda da hiç görmedim brokoli

Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kızlar iş çıkışı erken gebelik testi alıp yapayım mı sizce?

Kızlar size kacinci gün kaç hücreli transfer edildi...bana dün 1 tane 8 hücreli 1 tanede 5 hücreli kalitede transfer edildi..31 mayista test tarihim.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.emeklerimizi boşa çıkarması n inşallah...

Allahım dünyada şuan okunan ezanlar hürmetine bizi sevindir Yarabbim, Hamile kalmamızı hayırla sonuçlandır Yarabbim.

hıı anladım canım yaa sagol cvp için öyle yapcaz galıba canım hayırlısı

KIZLARRRR BİR BAKARMISINIZZZZZZZZZZZZ ARKADAŞIMIN SONUCU SİZLERE SOMAMI RİCA ETTİ .............................. 12. Gun 95 /14. Gun 114 /16. Gun 150/18.gun 263/20.gun 596 BU GİDİŞ NASIL DİYE SORUYOR

Canım senin belinde hem sağ hem solda ince ince bir ağrı var mı?

ya tatlım ben hiçbişeyi normal yaşamıyorumki kasık ağrısı diyorlar benimki öldüren cinsten.bel ağrısı diyorlar kopaak cinsten rabbim bu ağrıları hayra yorsun ne dim.canım çok yanıyor artık.belim kopacak sanki o derece.kasıklarım adet olmuşum gibi dayanamıyorum

allahım dünyada şuan okunan ezanlar hürmetine bizi sevindir yarabbim, hamile kalmamızı hayırla sonuçlandır yarabbim.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…