2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

valla bende hücrelerden anlamam 2 tane 8 hücreli 3.gün embriyosu transfer edildi banada..

Allahtan umıt kesilmez canımm yaa..
bende tedavısız olmaz bılıyorum ama yıne de rabbım buyuk dıyorum..bence de brokoli yi yapma..
zaten tedavine az kaldı
ınsallah bu sefer yuzumuz güler

Kızlar iş çıkışı erken gebelik testi alıp yapayım mı sizce?

tabıkı HAYIRRRRRRRRRRRRRRR

hıı anladım canım yaa sagol cvp için öyle yapcaz galıba canım hayırlısı

BENCE DE oyle yapman en mantıklısı cnm

Benimde kasıklarımda başladı, ya ne yapacağız biz böyle, ağrısa hastalanacak mıyız diyoruz ağrımasa düşürdük mü diyoruz, anlamadım ki ben

valla bende hücrelerden anlamam 2 tane 8 hücreli 3.gün embriyosu transfer edildi banada..

Bİ RAHAT BIRAKIN BEBİKLERİDE HÜCRELERİNİDE ONLAR ÇALIŞIYOR ŞİMDİİ İÇERDE KÖK SALACAKLAR HAYIRLISIYLA BİR GELSİNLER DÜNYAYA SİZ GÖRECEKSİNİZ KAÇ HÜCERLİ YARAMAZLAR

Tamam tamam

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum 2,5 yıllık evliyim evliliğimizin birinci yıldönümünde eşimde azosperm olduğu anlaşıldı. genetik hormonlar vs her sey normaldi aslında varikoselde yoktu gittiğimiz bir çok doktor hemen tese dedi. ama daha sonra kaan aydosa gittik ağustos ayında ve o da spermlerin ilk çıkış yeri olan vazoepididim bölgesinde bi tıkanıklık olabileceğini söyledi ve eşim geçtiğimiz ocak ayında ameliyat oldu çıkış kendiliğinden de olabilir dedi ama ameliyat esnasında ne olur ne olmaz diye bir taraftan da tese yapıldı ve spermlerimiz dondurularak ankara ünv. ne konuldu.
ben daha önce hulusi bey başkent ünv. gitmiştim her hangi bişey var mı bende diye ve çok şükür şimdilik bi sorun görünmüyor başkentte tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz şimdi ilk denemem olacak ve çok heyecanlıyım ayrıca acabalarım da cok fazla eşinde problem olan ve başkentte tüp bebek yaptıranlar var mı ya da donmuş spermlerle tüp bebek yaptıranlar var mı acaba?

KIZLARRRR BİR BAKARMISINIZZZZZZZZZZZZ ARKADAŞIMIN SONUCU SİZLERE SOMAMI RİCA ETTİ .............................. 12. Gun 95 /14. Gun 114 /16. Gun 150/18.gun 263/20.gun 596 BU GİDİŞ NASIL DİYE SORUYOR

....................................................................

KIZLARRRR BİR BAKARMISINIZZZZZZZZZZZZ ARKADAŞIMIN SONUCU SİZLERE SOMAMI RİCA ETTİ .............................. 12. Gun 95 /14. Gun 114 /16. Gun 150/18.gun 263/20.gun 596 BU GİDİŞ NASIL DİYE SORUYOR

İki günde bir ikiye katlanması gerekiyor yani 95 olduğunda 2. gün 190 olması gerekmiyor mu? Birde şu var aradaki farklar düzenli en azından. Demek biraz daha yavaş gelişiyor canım

Benimde kasıklarımda başladı, ya ne yapacağız biz böyle, ağrısa hastalanacak mıyız diyoruz ağrımasa düşürdük mü diyoruz, anlamadım ki ben

bilmiyorum ya rabbim hayırlara vesile etsin bu sancılarımızı inşallah.bu arada dün başladım testlere ben yani 6.gün başladım

İnşallah tedavin hayırlı olur canım, bahsetmiş olduğun hastane konusundan bilgim yok ama egunal arkadaşımızda orada tedavi olmuştu sanırsam. Kendisi aynı zamanda sayfanın editörü sana her konuda yardımcı olur. Sayfamızın ilk sayfasına git iletisini orada daha kolay bulabilirsin ona mutlaka alıntı yaparak yaz canım.

iki günde bir ikiye katlanması gerekiyor yani 95 olduğunda 2. Gün 190 olması gerekmiyor mu? Birde şu var aradaki farklar düzenli en azından. Demek biraz daha yavaş gelişiyor canım

evet canım ilk günlerde sorun var gibi ama sonradan topalamışgibi ama çift embiryo dondurlmuş tranferiydi

Yarın idrar testi yaptım diye gelirsem şaşırmayın kızlar

sayfada yeni olduğum için özelden mesaj atamıyorum maalesef bi süre daha beklemem gerek sanırım Allah herkesin hayırlısıyla muradını versin inşallah çok teşekkür ederim cevapladığınız için

canım bende başkent hastanesi göğşen beyin hastasıyım.sana bi kötü bi iyi haberim var.iyi haberim hulusi hoca ve başkent hastanesi tüp bebekte en iyi yerlerden biridir.fakat kötü haber ise erkek faktörlü sorunlarda kesinlikle bu hastaneyi ve bu hocayı tvsiye etmiyorum.nitekim daha geçen ay tanıştığım bir arkadaşımın başından geçenleri anlatıyorum :..kadının eşinde azospermi varmış hoca tese ile sperm bulunur tüp yaparız demiş.kadın bi dünya iğne ilaç yumurta toplandı dakat tesede eşinde sperm çıkmadı.üstüne üstlük hulusi hoca gidin evlat edinin demiş.kadın intihar edecekti nerdeyse...sana tavsiyem başlamadıysan eğer bu hastaneye gitme çünkü ileri teknolojik yöntemleri yok basit mikroenjeksiyon var sadece..kadın faktörlüyse eyvallah ama dediğim gbi erkek faktörüyse şiddetle tavsiye etmiyorum !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…