Kızlar size kacinci gün kaç hücreli transfer edildi...bana dün 1 tane 8 hücreli 1 tanede 5 hücreli kalitede transfer edildi..31 mayista test tarihim.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.emeklerimizi boşa çıkarması n inşallah...
aslına bakarsan adamın söylediklerinden sonra benim tedavisiz çocuğum olmayacağı gerçeğini kabul ettim azcık daha ama hala bitkisel kürlerime de devam ediyorum, yarıda kalmasın bari diyerek.... incir ve civan perçeminde son 4 günümsonra brokoli başlamam lazımdı ama sanırım onu yapmıycam... çünkü zaten haziran başı tatilegidicem kürüm de yarım kalcak, hiç başlamıyım bari... zaten pazarda da hiç görmedim brokoli
Kızlar iş çıkışı erken gebelik testi alıp yapayım mı sizce?
hıı anladım canım yaa sagol cvp için öyle yapcaz galıba canım hayırlısı
Kızlar iş çıkışı erken gebelik testi alıp yapayım mı sizce?
ya tatlım ben hiçbişeyi normal yaşamıyorumki kasık ağrısı diyorlar benimki öldüren cinsten.bel ağrısı diyorlar kopaak cinstenrabbim bu ağrıları hayra yorsun ne dim.canım çok yanıyor artık.belim kopacak sanki o derece.kasıklarım adet olmuşum gibi dayanamıyorum
valla bende hücrelerden anlamam 2 tane 8 hücreli 3.gün embriyosu transfer edildi banada..
Allahtan umıt kesilmez canımm yaa..
bende tedavısız olmaz bılıyorum ama yıne de rabbım buyuk dıyorum..bence de brokoli yi yapma..
zaten tedavine az kaldı
ınsallah bu sefer yuzumuz güler
tabıkı HAYIRRRRRRRRRRRRRRR
BENCE DE oyle yapman en mantıklısı cnm
sabah ilk idrarla yap ben gibi
KIZLARRRR BİR BAKARMISINIZZZZZZZZZZZZ ARKADAŞIMIN SONUCU SİZLERE SOMAMI RİCA ETTİ .............................. 12. Gun 95 /14. Gun 114 /16. Gun 150/18.gun 263/20.gun 596 BU GİDİŞ NASIL DİYE SORUYOR
KIZLARRRR BİR BAKARMISINIZZZZZZZZZZZZ ARKADAŞIMIN SONUCU SİZLERE SOMAMI RİCA ETTİ .............................. 12. Gun 95 /14. Gun 114 /16. Gun 150/18.gun 263/20.gun 596 BU GİDİŞ NASIL DİYE SORUYOR
Benimde kasıklarımda başladı, ya ne yapacağız biz böyle, ağrısa hastalanacak mıyız diyoruz ağrımasa düşürdük mü diyoruz, anlamadım ki ben
Tamam tamam
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum 2,5 yıllık evliyim evliliğimizin birinci yıldönümünde eşimde azosperm olduğu anlaşıldı. genetik hormonlar vs her sey normaldi aslında varikoselde yoktu gittiğimiz bir çok doktor hemen tese dedi. ama daha sonra kaan aydosa gittik ağustos ayında ve o da spermlerin ilk çıkış yeri olan vazoepididim bölgesinde bi tıkanıklık olabileceğini söyledi ve eşim geçtiğimiz ocak ayında ameliyat oldu çıkış kendiliğinden de olabilir dedi ama ameliyat esnasında ne olur ne olmaz diye bir taraftan da tese yapıldı ve spermlerimiz dondurularak ankara ünv. ne konuldu.
ben daha önce hulusi bey başkent ünv. gitmiştim her hangi bişey var mı bende diye ve çok şükür şimdilik bi sorun görünmüyor başkentte tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz şimdi ilk denemem olacak ve çok heyecanlıyım ayrıca acabalarım da cok fazla eşinde problem olan ve başkentte tüp bebek yaptıranlar var mı ya da donmuş spermlerle tüp bebek yaptıranlar var mı acaba?
bilmiyorum ya rabbim hayırlara vesile etsin bu sancılarımızı inşallah.bu arada dün başladım testlere ben yani 6.gün başladım
he şöyleeeeeee yola gell hatun
seviorum kız senıııııı
hadi ben kaçar herkes kendıne cici baksın
iki günde bir ikiye katlanması gerekiyor yani 95 olduğunda 2. Gün 190 olması gerekmiyor mu? Birde şu var aradaki farklar düzenli en azından. Demek biraz daha yavaş gelişiyor canım
İnşallah tedavin hayırlı olur canım, bahsetmiş olduğun hastane konusundan bilgim yok ama egunal arkadaşımızda orada tedavi olmuştu sanırsam. Kendisi aynı zamanda sayfanın editörü sana her konuda yardımcı olur. Sayfamızın ilk sayfasına git iletisini orada daha kolay bulabilirsin ona mutlaka alıntı yaparak yaz canım.
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum 2,5 yıllık evliyim evliliğimizin birinci yıldönümünde eşimde azosperm olduğu anlaşıldı. genetik hormonlar vs her sey normaldi aslında varikoselde yoktu gittiğimiz bir çok doktor hemen tese dedi. ama daha sonra kaan aydosa gittik ağustos ayında ve o da spermlerin ilk çıkış yeri olan vazoepididim bölgesinde bi tıkanıklık olabileceğini söyledi ve eşim geçtiğimiz ocak ayında ameliyat oldu çıkış kendiliğinden de olabilir dedi ama ameliyat esnasında ne olur ne olmaz diye bir taraftan da tese yapıldı ve spermlerimiz dondurularak ankara ünv. ne konuldu.
ben daha önce hulusi bey başkent ünv. gitmiştim her hangi bişey var mı bende diye ve çok şükür şimdilik bi sorun görünmüyor başkentte tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz şimdi ilk denemem olacak ve çok heyecanlıyım ayrıca acabalarım da cok fazla eşinde problem olan ve başkentte tüp bebek yaptıranlar var mı ya da donmuş spermlerle tüp bebek yaptıranlar var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?