- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Amaya sorunun cevabını vermişCanim cok tesekkur ederim.yatiyorum valla dr uc gun yatak istirahati diyince mecbur yatiyim bari birkac gun daha.evime gidince daha rahat olurum ins.mybabyden ne haber on6da merak ettim.
Bir de herkese birsey sormak istiyorum.simdi benim 3.gun sekiz hucreli embriyo transfer edildi ya.bu embriyo ne zaman rahine yapisir acaba hemen mi.6oksa bolunmeleri bitincemi.valla merak ettim internetten arastirdim ama pek bir sey buladim.engin bilgilerinize ihtiyacim var.hepinizi opuyorum
Valla şekerim gelmeyi düşünüyorum heran randevu alıp kendimi bursada bulabilirimyat dınlen canım yaa..
keyfıne bak bence..kafana da takma inşallah hayırlısı olucak.
P-O-Z-İ-T-İ-F CANIMMMMMMMMMM mmm
canım bugun karar verdım aslında..
çevremde herkes hamiş h.sonu görümcemler bizdeydi 5 aylık hamıle 2 gun boyunca onu dinledimbende hastaneyı aradım 27 mayısta gel dediler
tabı sımdı başka doktor ıle tedavı gorucem ne der nasıl bir tedavi uygular bilmiyorum..
izmirden bursa hee...
biraz zor olur gibi canım ya..
ama gell gell bende bursadayım görüşürüzz
evet canımmmmmmmmmm smdı daha net hatırladım..
maalesef benım dondurulmuş bebelerde olmadı cnm.bende spor yapıyorum sadece 4 kılo verdım amaaaaa bakalımm hayırlısı
haftaya doktora gitce yıne bakalım ne zaman baslıcaz bılmem
Amin canım inşallah bu arada adım pınar dualarini bekliyorumAllah razı olsun cnm benim
tez zamanda sizlere nasip olur inşallahhhh hep hep dua ediyorum sizlere
Kizlar bazilariniz biliyosunuzki bugun kan testi yaptirdim ve Rabbime binlerce sukurler olsunki 5.denememin sonunda pozitifi gordum .11. Gun degerim 95 cikti insaallah hayirlisiyla 9 ay boyunca saglikli sihhatli ve mutlu huzurlu sekilde 9 ay geciririm.
Benim icin dua eden herkesten Allah razi olsun.Rabbim hayirlisiyla tum bebek hasreti ceken kullarina en kisa zamanda nasip etsin insaallah.
Hep dualarimdasiniz.
Daha çok erkenKızlar iş çıkışı erken gebelik testi alıp yapayım mı sizce?
VAlla bende anlamadım canım bu kadar erken randevu vereceğini düşünmedim sekreterın kalabalık bı merkez cnku canım..
ama suan gorusmeye gıtcem bakalım doktor ne dıcek bılmıyorum belkı ara ver 2-3 ay der :18:
hayırlısı artık
canım benım 2 tane donmus vardı ben 2 sını de kullandım 2 kez yapıldı evet..
bence dene canım 2 tane koysunlar diğer 2 sine gerek kalmaz ınsallahh bitanem
aslında biz azosperm olayını kaan beyle çözdük sayılır dediğim gibi şu anda bol miktarda donmuş spermlerimiz var cok şükür belki size garip gelecek ama hala da doğal yolla çıkış var mı yok mu bilmiyoruz bu azospermi öğrendiğimizden beri o kadar çok psikolojimiz bozulmuştu ki ameliyattan sonra sürpriz olsun doğal yolla çıkış varsa da bile diye tekrar spermiyogram veremedik tabi şimdi tüp bebek tedavisine geçince mecburen vericez inşallah doğal yolla çıkışımız vardır da donmuşlara bile lüzum kalmaz ama en azından onlar var diyebiliyoruz donmuş spermlerle tüp bebek yaptıran ya da erkek infertelitesinde merkez önerebilecek olan var mı acaba ankara da??canım bende başkent hastanesi göğşen beyin hastasıyım.sana bi kötü bi iyi haberim var.iyi haberim hulusi hoca ve başkent hastanesi tüp bebekte en iyi yerlerden biridir.fakat kötü haber ise erkek faktörlü sorunlarda kesinlikle bu hastaneyi ve bu hocayı tvsiye etmiyorum.nitekim daha geçen ay tanıştığım bir arkadaşımın başından geçenleri anlatıyorum :..kadının eşinde azospermi varmış hoca tese ile sperm bulunur tüp yaparız demiş.kadın bi dünya iğne ilaç yumurta toplandı dakat tesede eşinde sperm çıkmadı.üstüne üstlük hulusi hoca gidin evlat edinin demiş.kadın intihar edecekti nerdeyse...sana tavsiyem başlamadıysan eğer bu hastaneye gitme çünkü ileri teknolojik yöntemleri yok basit mikroenjeksiyon var sadece..kadın faktörlüyse eyvallah ama dediğim gbi erkek faktörüyse şiddetle tavsiye etmiyorum !!!
Amaya sorunun cevabını vermiş3 gün dınlen evinde daha rahat olursun canım
Valla şekerim gelmeyi düşünüyorum heran randevu alıp kendimi bursada bulabilirim
Amin canım inşallah bu arada adım pınar dualarini bekliyorum
canım gozunaydin Rabbim kucağına almayi nasip etsin
Daha çok erken
aslında biz azosperm olayını kaan beyle çözdük sayılır dediğim gibi şu anda bol miktarda donmuş spermlerimiz var cok şükür belki size garip gelecek ama hala da doğal yolla çıkış var mı yok mu bilmiyoruz bu azospermi öğrendiğimizden beri o kadar çok psikolojimiz bozulmuştu ki ameliyattan sonra sürpriz olsun doğal yolla çıkış varsa da bile diye tekrar spermiyogram veremedik tabi şimdi tüp bebek tedavisine geçince mecburen vericez inşallah doğal yolla çıkışımız vardır da donmuşlara bile lüzum kalmaz ama en azından onlar var diyebiliyoruz donmuş spermlerle tüp bebek yaptıran ya da erkek infertelitesinde merkez önerebilecek olan var mı acaba ankara da??
bence de.... ilk günler biraz sorunlu görünüyor... belki de azcık geç tutunabilmişlerdir....inşallah güzel haberler alır arkadaşınevet canım ilk günlerde sorun var gibi ama sonradan topalamışgibi ama çift embiryo dondurlmuş tranferiydi
bebisim gelmiş hosgelmis özledim seni gel artık sohbete samsuna döndün mu:26:
Inşallah bitanem IMS cihazını kullanın erkek faktorune iyi çözüm diyorlar yarın inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
yatıyorum wc yw gıdıyorum yemek yıyorum tekrar yatıyorumm:26::26:
Kizlar ne yapiyorsunuz.benim transferim oldu evde yatiyorum.canim cok sikiliyor.ne yapcam ben ya boyle yatmak pek bana gore degil.poffff
Askim kendi evimde degilim ya o yuzden rahat rahat gitip yazamiyorum.kusura bakma ne olur.hakkinizi helal edin, merak ettirdim sizi.daha dun sabah transferin oldu.3.gun sekiz hucreli 1.kalite embriyo konuldu.insallah tutunur canim.test tarihim 30 mayis cuma.bekliyoruz hayirlisiyla.
Oh oh senden benden iyisi yok valla.benim yemegim bile yataga geliyor yaaa.kac gun oldu canm transfer olali.
Canim cok tesekkur ederim.yatiyorum valla dr uc gun yatak istirahati diyince mecbur yatiyim bari birkac gun daha.evime gidince daha rahat olurum ins.mybabyden ne haber on6da merak ettim.
Bir de herkese birsey sormak istiyorum.simdi benim 3.gun sekiz hucreli embriyo transfer edildi ya.bu embriyo ne zaman rahine yapisir acaba hemen mi.6oksa bolunmeleri bitincemi.valla merak ettim internetten arastirdim ama pek bir sey buladim.engin bilgilerinize ihtiyacim var.hepinizi opuyorum
canım maalesef bilgim yok neresi iyi neresi kötü.iyi araştır olurmu bol şans
ivittttben gelmiştimmm sen gittinn
izmirdeyim cnm hala 12 gün prenses mode on
aynı bennn
canımmmmmmmmmmmm benimmmmmmm
hayırlı olsun transferinn canımmmmm
demek 30 mayıs test günün benmde 29 mayıs
bnmde 3.gün embriyosu 8.hücreli aynı yaniiii
yatakta yemek yeme işi çok hoşuma gitmedi keyif almıoruö hasta gibi hissediorum ama bebekler için değer napalım
tek iyi olsunlar sıkı sıkı tutunsunlarda
bu arada bana emriyologum 3. ve 4.gün iyi dinlen tutunma günleri dedi
inşallah suan sıkı sıkı tutunmuşlardır bgn 4.günüm benim de
arka arkaya sıralandık vallahi
sonumuzda böyle olsun inşallah
Prensesinşallah hepinizden arka arkaya güzel haberler bekliyoruz
inşallah hayırlısıyla canım
valla prenses modundayım:130:
yemegım yatağa geliyor
annem etrafımda bütün gün sagolsun
geceleri olan gaz sancım bitti şükür
günlük sabah rutin gazlar devam etmekte tabi
bursaya gidicekmisin senne zaman
ivittttben gelmiştimmm sen gittinn
izmirdeyim cnm hala 12 gün prenses mode on
aynı bennn
canımmmmmmmmmmmm benimmmmmmm
hayırlı olsun transferinn canımmmmm
demek 30 mayıs test günün benmde 29 mayıs
bnmde 3.gün embriyosu 8.hücreli aynı yaniiii
yatakta yemek yeme işi çok hoşuma gitmedi keyif almıoruö hasta gibi hissediorum ama bebekler için değer napalım
tek iyi olsunlar sıkı sıkı tutunsunlarda
bu arada bana emriyologum 3. ve 4.gün iyi dinlen tutunma günleri dedi
inşallah suan sıkı sıkı tutunmuşlardır bgn 4.günüm benim de
arka arkaya sıralandık vallahi
sonumuzda böyle olsun inşallah
inşallah hayırlısıyla canım
valla prenses modundayım:130:
Yemegım yatağa geliyor
Annem etrafımda bütün gün sagolsun
geceleri olan gaz sancım bitti şükür
günlük sabah rutin gazlar devam etmekte tabi
Bursaya gidicekmisin senNe zaman
KIZLARRRR BİR BAKARMISINIZZZZZZZZZZZZ ARKADAŞIMIN SONUCU SİZLERE SOMAMI RİCA ETTİ .............................. 12. Gun 95 /14. Gun 114 /16. Gun 150/18.gun 263/20.gun 596 BU GİDİŞ NASIL DİYE SORUYOR
HZYIRLI OLSUNN CANMMMM ALLAH SAGSALIM KUCAGNA ALMAYI NASIP ETSINNKizlar bazilariniz biliyosunuzki bugun kan testi yaptirdim ve Rabbime binlerce sukurler olsunki 5.denememin sonunda pozitifi gordum .11. Gun degerim 95 cikti insaallah hayirlisiyla 9 ay boyunca saglikli sihhatli ve mutlu huzurlu sekilde 9 ay geciririm.
Benim icin dua eden herkesten Allah razi olsun.Rabbim hayirlisiyla tum bebek hasreti ceken kullarina en kisa zamanda nasip etsin insaallah.
Hep dualarimdasiniz.
HZYIRLI OLSUNN CANMMMM ALLAH SAGSALIM KUCAGNA ALMAYI NASIP ETSINN
testimi yaptırdım ve ilk denemem olumsuz0,19 negatiff çok üzgünümmm herşey çok güzel denmişti((((((
canım bu değerler iyi değil inşallah yanılırım ama dış gebelik gibi duruyor..
tekrarlıyorum inşallah ben yanılırım..
değeri 1500 ü bulunca hemen ultrasonla bakılmalı kese yoksa beklenmeden müdahele edilmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?