2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Amaya sorunun cevabını vermiş3 gün dınlen evinde daha rahat olursun canım
Valla şekerim gelmeyi düşünüyorum heran randevu alıp kendimi bursada bulabilirim
Allah razı olsun cnm benim
tez zamanda sizlere nasip olur inşallahhhh hep hep dua ediyorum sizlere
Amin canım inşallah bu arada adım pınar dualarini bekliyorum
canım gozunaydin Rabbim kucağına almayi nasip etsin
Kızlar iş çıkışı erken gebelik testi alıp yapayım mı sizce?
Daha çok erken

Heyecanla bekliyorum senden güzel haberleri :))))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aslında biz azosperm olayını kaan beyle çözdük sayılır dediğim gibi şu anda bol miktarda donmuş spermlerimiz var cok şükür belki size garip gelecek ama hala da doğal yolla çıkış var mı yok mu bilmiyoruz bu azospermi öğrendiğimizden beri o kadar çok psikolojimiz bozulmuştu ki ameliyattan sonra sürpriz olsun doğal yolla çıkış varsa da bile diye tekrar spermiyogram veremedik tabi şimdi tüp bebek tedavisine geçince mecburen vericez inşallah doğal yolla çıkışımız vardır da donmuşlara bile lüzum kalmaz ama en azından onlar var diyebiliyoruz donmuş spermlerle tüp bebek yaptıran ya da erkek infertelitesinde merkez önerebilecek olan var mı acaba ankara da??

Tamam kuzum hep dua ediyorum sizlere

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım maalesef bilgim yok neresi iyi neresi kötü.iyi araştır olurmu bol şans

evet canım ilk günlerde sorun var gibi ama sonradan topalamışgibi ama çift embiryo dondurlmuş tranferiydi
bence de.... ilk günler biraz sorunlu görünüyor... belki de azcık geç tutunabilmişlerdir....inşallah güzel haberler alır arkadaşın

bebisim gelmiş hosgelmis özledim seni gel artık sohbete samsuna döndün mu:26:

Inşallah bitanem IMS cihazını kullanın erkek faktorune iyi çözüm diyorlar yarın inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

ivitttt ben gelmiştimmm sen gittinn
izmirdeyim cnm hala 12 gün prenses mode on

yatıyorum wc yw gıdıyorum yemek yıyorum tekrar yatıyorumm:26::26:

aynı bennn

Kizlar ne yapiyorsunuz.benim transferim oldu evde yatiyorum.canim cok sikiliyor.ne yapcam ben ya boyle yatmak pek bana gore degil.poffff

Oh oh senden benden iyisi yok valla.benim yemegim bile yataga geliyor yaaa.kac gun oldu canm transfer olali.

canımmmmmmmmmmmm benimmmmmmm
hayırlı olsun transferinn canımmmmm
demek 30 mayıs test günün benmde 29 mayıs
bnmde 3.gün embriyosu 8.hücreli aynı yaniiii
yatakta yemek yeme işi çok hoşuma gitmedi keyif almıoruö hasta gibi hissediorum ama bebekler için değer napalım
tek iyi olsunlar sıkı sıkı tutunsunlarda
bu arada bana emriyologum 3. ve 4.gün iyi dinlen tutunma günleri dedi
inşallah suan sıkı sıkı tutunmuşlardır bgn 4.günüm benim de
arka arkaya sıralandık vallahi
sonumuzda böyle olsun inşallah

Prenses inşallah hepinizden arka arkaya güzel haberler bekliyoruz

Prenses inşallah hepinizden arka arkaya güzel haberler bekliyoruz

inşallah hayırlısıyla canım
valla prenses modundayım:130:
yemegım yatağa geliyor
annem etrafımda bütün gün sagolsun
geceleri olan gaz sancım bitti şükür
günlük sabah rutin gazlar devam etmekte tabi
bursaya gidicekmisin sen ne zaman

Ohhh prenses inşallah 9 ay bu modda kal
Evet kuzum bursayi düşünüyorum IMS cihazı için doktor ve hastane yorumları da çok güzel 4. Deneme olacağı için bu sefer çok araştırma içindeyim temmuz gibi görüşmeye gitmeyi düşünüyorum doktor ne zaman başlayalım dersede ozaman başlarım

Ayy bende seni merak ettim.iyi oldu.ay canim dinlenmeyi soyledigin iyi oldu.ben yataga mahkum zaten.eve gidelim diye adamin basinin etini yiyorum.oda cumartesi diye israr ediyor.zaman gecmek bilmiyor.baska ne dedi doktorun..

kaçıcı gunun canmm bugunn

KIZLARRRR BİR BAKARMISINIZZZZZZZZZZZZ ARKADAŞIMIN SONUCU SİZLERE SOMAMI RİCA ETTİ .............................. 12. Gun 95 /14. Gun 114 /16. Gun 150/18.gun 263/20.gun 596 BU GİDİŞ NASIL DİYE SORUYOR

canım bu değerler iyi değil inşallah yanılırım ama dış gebelik gibi duruyor..
tekrarlıyorum inşallah ben yanılırım..
değeri 1500 ü bulunca hemen ultrasonla bakılmalı kese yoksa beklenmeden müdahele edilmeli.

HZYIRLI OLSUNN CANMMMM ALLAH SAGSALIM KUCAGNA ALMAYI NASIP ETSINN

iyi akşamlar kızlar canım çok çok sıkkın sizden teselli almaya geldim bugun adetimin 2. günüydü gittim doktora 1 yumurta var sadece dedi 16,5 cm miş tedaviye yarın başlıycam ama 1 tane olması sanki yıktı beni... bu arada hepinizi takip ediyorum haftaya inşallah hepinizden pozitifleri alırız.... haftaya topik hamile kaynasın inşallah

canım arkadaşı dr takip ediyor 2 günde bir kan alınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…