testimi yaptırdım ve ilk denemem olumsuz0,19 negatiff çok üzgünümmm herşey çok güzel denmişti((((((
iyi akşamlar kızlar canım çok çok sıkkın sizden teselli almaya geldim bugun adetimin 2. günüydü gittim doktora 1 yumurta var sadece dedi 16,5 cm miş tedaviye yarın başlıycam ama 1 tane olması sanki yıktı beni...bu arada hepinizi takip ediyorum haftaya inşallah hepinizden pozitifleri alırız.... haftaya topik hamile kaynasın inşallah
he şöyleeeeeee yola gell hatun
seviorum kız senıııııı
hadi ben kaçar herkes kendıne cici baksın
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum 2,5 yıllık evliyim evliliğimizin birinci yıldönümünde eşimde azosperm olduğu anlaşıldı. genetik hormonlar vs her sey normaldi aslında varikoselde yoktu gittiğimiz bir çok doktor hemen tese dedi. ama daha sonra kaan aydosa gittik ağustos ayında ve o da spermlerin ilk çıkış yeri olan vazoepididim bölgesinde bi tıkanıklık olabileceğini söyledi ve eşim geçtiğimiz ocak ayında ameliyat oldu çıkış kendiliğinden de olabilir dedi ama ameliyat esnasında ne olur ne olmaz diye bir taraftan da tese yapıldı ve spermlerimiz dondurularak ankara ünv. ne konuldu.
ben daha önce hulusi bey başkent ünv. gitmiştim her hangi bişey var mı bende diye ve çok şükür şimdilik bi sorun görünmüyor başkentte tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz şimdi ilk denemem olacak ve çok heyecanlıyım ayrıca acabalarım da cok fazla eşinde problem olan ve başkentte tüp bebek yaptıranlar var mı ya da donmuş spermlerle tüp bebek yaptıranlar var mı acaba?
Crione jeli kullandıktan sonra yuruyomusunuz
canımm benim.. çok üzüldüm( çok geçmiş olsunn
sadece yumurta rezerv azlığı sıkıntınmı var canım.. eşindede sıkıntı varmı..
Kizlar testimin hayalet cizgisi koyulasiyooooooooo
İğne yaptığım göbeğim şiş mor ve acıyo olmasaydı şu an halay çekebilirdim bu habere :)) hadi inşallah..
Canımcım bu arada sen mikro yaptırdın sanırım bizim eşlerimizin de ikimizin de durumu aynı ama benim dosyada normal IVF yazıyo mikro değil
Canimmm geçmiş olsun ya...takma kafana lutfen bunlariiii
ben bu habere oynarım kuzum
Burdaki hamile haberlerine çok mutlu olup yakın çevreden hamile haberi alınca mahzunlaşmamız... Yazık bize ama çok tatlıyız bence.
Herkese tez vakitte dileğini versin Allah.
Ohhh prenses inşallah 9 ay bu modda kal
Evet kuzum bursayi düşünüyorum IMS cihazı için doktor ve hastane yorumları da çok güzel 4. Deneme olacağı için bu sefer çok araştırma içindeyim temmuz gibi görüşmeye gitmeyi düşünüyorum doktor ne zaman başlayalım dersede ozaman başlarım
evet maalesef canım birtek o var eşimde sıkıntı yok ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?