2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar yumurtalardan haber var toplam 13 yumurtanın 7 tanesi işleme alınmış ve 3 u döllenmiş yavrularımın dua edın güzel gelişip bölünsünler duaya ihtiyacım var

canım dualarımız seninle :) inşallah hayırlısı ile kaliteli embriyoların olsun :)

Daha dun sabah 10.30 da transfer oldu.ee ben ogun evime gidicem birsey olurmu acaba.izmirdeyim balikesire gidicem en az iki saat surer.

canım transferin hayırlı olsun :) inşallah sonu böyle olur hayırlısıyla :)

canım anladığım kadarıyla tedavi arifesindesin :) hayırlı olsun tatlım sonu bebişli olsun allahın izni ile :)

hepp yatıyorummm canmmm kocam ızın vermıyorr rıske atmak ıstemıyor bılıyorsun durumları zatenn doktora bıle taksıyle gıdıp gelıyorm

canım inşallah güzel sonuçlar alırsın :) ama sürekli yatma canım kan dolaşımı önemli :)

canım hayırlı olsun :) rabbim kucağında sevdirsin tatlım :)

canım rabbim ol der de olur inşallah :) sayılara takılma tatlım :)

testimi yaptırdım ve ilk denemem olumsuz0,19 negatiff çok üzgünümmm herşey çok güzel denmişti ((((((

canım herseyin hayırlısı rabbim yardımcın olsun

Kizlar testimin hayalet cizgisi koyulasiyooooooooo

tatlım ne güzel maşallah :)

Canim idrar testi yapiyorumda hayalet bi cizgi vardi dün. Bugün daha silik gördüm yani koyulasiyo sanirim kismette vardir inşallah :)

maşallah maşallahh
çok güzel canımm idrarda şimdiden çıktıysa herşey yolunda demektir..
çok sevindim canım benim..

maşallah maşallahh
çok güzel canımm idrarda şimdiden çıktıysa herşey yolunda demektir..
çok sevindim canım benim..

Canim rabbim bizim gibi tedavi gorenlerin yardmcsi olsn cok zor.insallah sanada gerek bile kalmadan gebe olursun:)

canmmmmmm mecburen rıske atamammmm

Bu ginlerde favori sarkım.harikaaaa

Arkadaşlar dün transferin 12. Günüydü test sonucum 289 dü. Bugün 13. Gün 471 çıktı. inş şükürler olsun sağlıkla sıhhatle....

Hayırlısı olsun canım e ozaman seninde pek bişey kalmadı.Arkamızdan gel sende
Ayy bende seni merak ettim.iyi oldu.ay canim dinlenmeyi soyledigin iyi oldu.ben yataga mahkum zaten.eve gidelim diye adamin basinin etini yiyorum.oda cumartesi diye israr ediyor.zaman gecmek bilmiyor.baska ne dedi doktorun..
Bencede Cumartesiye kadar dinlen canım.Başka bir şey söylemedi.İlaçlarımı düzenli içiyorum
Bende yatağa mahkum geçiriyorum.İçime öyle siniyor çünkü ama yarın yavaş yavaş oturmalara başlarım.
6 aylık bebek misali

kaçıcı gunun canmm bugunn
4.günüm canım senle aynıyız dimi.

Kizlar testimin hayalet cizgisi koyulasiyooooooooo
Ay hadi inşallah .kan sonucunda pozitif olsun.

Arkadaşlar dün transferin 12. Günüydü test sonucum 289 dü. Bugün 13. Gün 471 çıktı. inş şükürler olsun sağlıkla sıhhatle....

Hayirli olsun arkadasim insallah kucaginada alirsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Inşallah bitanem arkanızdan gelicemama önce sizlerin güzel haberlerini alicaz

Canim idrar testi yapiyorumda hayalet bi cizgi vardi dün. Bugün daha silik gördüm yani koyulasiyo sanirim kismette vardir inşallah :)

heh işte tamam bu iş...
yarın daha belirgin bekliyorum dedim öylede olacak Allahın izniyle 8. - 9. gün bchg hızlı artışa geçiyor

En büyüğü 21 aylık 5 bebiş vardı bugün evimde tüp bebeklerimiz
Harika birgün geçirdik eski tüpçü kızçelerimle...
Bi ben vardım doğuramamış

Son düzenleme:

yok benmm 5 canmm 15 transfer oldumm

Iyi geceler canim. Insaallah sende hayirlisiyla en kisa zamanda anne olacaksin.
Canim ben bugün kan testi yaptirdim 11.gün degerim 95 cikti sence nasil?

Ay yerim ben onları inşallah bitanem en kisa zamanda bizlerde anne olucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…