Yehuuuuuuuuu kizim valla süper
Kızlar yumurtalardan haber var toplam 13 yumurtanın 7 tanesi işleme alınmış ve 3 u döllenmiş yavrularımın dua edın güzel gelişip bölünsünler duaya ihtiyacım var
Daha dun sabah 10.30 da transfer oldu.ee ben ogun evime gidicem birsey olurmu acaba.izmirdeyim balikesire gidicem en az iki saat surer.
ınsallah bitanem...
kızzzzzzzzzzz sorma ya bugun aradım arzuyu bana 27 mayısta gel dediama gıttığım de ne olcak bılmıorum gürkan hoca ıle görüşürüm inşallah.
muhtemelen ben senden sonra baslıcam canım tedaviye bakalımm belkı histereskopi genetik test falan yapalım der :44:
hepp yatıyorummm canmmm kocam ızın vermıyorr rıske atmak ıstemıyor bılıyorsun durumları zatenn doktora bıle taksıyle gıdıp gelıyorm
Kizlar bazilariniz biliyosunuzki bugun kan testi yaptirdim ve Rabbime binlerce sukurler olsunki 5.denememin sonunda pozitifi gordum .11. Gun degerim 95 cikti insaallah hayirlisiyla 9 ay boyunca saglikli sihhatli ve mutlu huzurlu sekilde 9 ay geciririm.
Benim icin dua eden herkesten Allah razi olsun.Rabbim hayirlisiyla tum bebek hasreti ceken kullarina en kisa zamanda nasip etsin insaallah.
Hep dualarimdasiniz.
Kızlar size kacinci gün kaç hücreli transfer edildi...bana dün 1 tane 8 hücreli 1 tanede 5 hücreli kalitede transfer edildi..31 mayista test tarihim.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.emeklerimizi boşa çıkarması n inşallah...
testimi yaptırdım ve ilk denemem olumsuz0,19 negatiff çok üzgünümmm herşey çok güzel denmişti((((((
Kizlar testimin hayalet cizgisi koyulasiyooooooooo
canımm testmi yaptınn idrardan ikinci çizgimi görüldü..
Canim idrar testi yapiyorumda hayalet bi cizgi vardi dün. Bugün daha silik gördüm yani koyulasiyo sanirim kismette vardir inşallah :)
maşallah maşallahh
çok güzel canımm idrarda şimdiden çıktıysa herşey yolunda demektir..
çok sevindim canım benim..
canim idrar testi yapiyorumda hayalet bi cizgi vardi dün. Bugün daha silik gördüm yani koyulasiyo sanirim kismette vardir inşallah :)
canmmmmmm mecburen rıske atamammmmcanım dualarımız seninle :) inşallah hayırlısı ile kaliteli embriyoların olsun :)
canım transferin hayırlı olsun :) inşallah sonuBöyle olur hayırlısıyla :)
canım anladığım kadarıyla tedavi arifesindesin :) hayırlı olsun tatlım sonu bebişli olsun allahın izni ile :)
canım inşallah güzel sonuçlar alırsın :) ama sürekli yatma canım kan dolaşımı önemli :)
canım hayırlı olsun :)Rabbim kucağında sevdirsin tatlım :)
canım rabbim ol der de olur inşallah :) sayılara takılma tatlım :)
canım herseyin hayırlısı rabbim yardımcın olsun
tatlım ne güzel maşallah :)
KIZLAR BU ŞARKIYI DİNLEYİNN ÇOK GÜZEL [video]<iframe src="http://www.beyazgazete.com/video/embed/425335/" width="530" height="420" allowtransparency="1" frameborder="0"></iframe>[/video] Dualar eder insan
Mutlu bir ömür için
Sen varsan her yer huzur
Huzurla yanar içim
Çok Şükür bin şükür
seni bana verene
yazmasın tek günümü sensiz kadere
ellerimiz bir ellerimiz bir
vedalar denizler engeldir sevene
bu sarkı kalbimin tek sahibine
ömürlük yarima
gönül eşime
bahar sensin bana gülüşün cennet
melekler nur saçmış aşkın yüzüne.
hoşgeldin canım.. tedavin hayırlı olsun güzel haberlerin gelsin..[/QUOTE
amin inşallah çok teşekkür ederim burda okuyabildiğim kadarıyla her hamile haberinde sanki kendiminmiş gibi sevinip bu kez olmadı diyenler için de onlar kadar üzüldüm... Allah herkesin yardımcısı olsun hayırlısıyla bebeklerimize kavuşmaya nasip etsin inşallah
Hayırlısı olsun canım e ozaman seninde pek bişey kalmadı.Arkamızdan gel sendeOhhh prenses inşallah 9 ay bu modda kal
Evet kuzum bursayi düşünüyorum IMS cihazı için doktor ve hastane yorumları da çok güzel 4. Deneme olacağı için bu sefer çok araştırma içindeyim temmuz gibi görüşmeye gitmeyi düşünüyorum doktor ne zaman başlayalım dersede ozaman başlarım
Bencede Cumartesiye kadar dinlen canım.Başka bir şey söylemedi.İlaçlarımı düzenli içiyorumAyy bende seni merak ettim.iyi oldu.ay canim dinlenmeyi soyledigin iyi oldu.ben yataga mahkum zaten.eve gidelim diye adamin basinin etini yiyorum.oda cumartesi diye israr ediyor.zaman gecmek bilmiyor.baska ne dedi doktorun..
4.günüm canım senle aynıyız dimi.kaçıcı gunun canmm bugunn
Ay hadi inşallah .kan sonucunda pozitif olsun.Kizlar testimin hayalet cizgisi koyulasiyooooooooo
Arkadaşlar dün transferin 12. Günüydü test sonucum 289 dü. Bugün 13. Gün 471 çıktı.inş şükürler olsun sağlıkla sıhhatle....
Ohhh süperYehuuuuuuuuu kizim valla süper
merhaba canım nasılsın.en son dinlenmedeydin.araştırmalara başlamışsın hayırlı olsun bu sefeer inşallah.
Arkadaşlar dün transferin 12. Günüydü test sonucum 289 dü. Bugün 13. Gün 471 çıktı.inş şükürler olsun sağlıkla sıhhatle....
Hayırlısı olsun canım e ozaman seninde pek bişey kalmadı.Arkamızdan gel sende
Bencede Cumartesiye kadar dinlen canım.Başka bir şey söylemedi.İlaçlarımı düzenli içiyorum
Bende yatağa mahkum geçiriyorum.İçime öyle siniyor çünkü ama yarın yavaş yavaş oturmalara başlarım.
6 aylık bebek misali
4.günüm canım senle aynıyız dimi.
Ay hadi inşallah .kan sonucunda pozitif olsun.
Canim idrar testi yapiyorumda hayalet bi cizgi vardi dün. Bugün daha silik gördüm yani koyulasiyo sanirim kismette vardir inşallah :)
hayırlısı olsun canım e ozaman seninde pek bişey kalmadı.arkamızdan gel sende
Bencede cumartesiye kadar dinlen canım.başka bir şey söylemedi.ilaçlarımı düzenli içiyorum
bende yatağa mahkum geçiriyorum.içime öyle siniyor çünkü ama yarın yavaş yavaş oturmalara başlarım.
6 aylık bebek misali
4.günüm canım senle aynıyız dimi.
Ay hadi inşallah .kan sonucunda pozitif olsun.
En büyüğü 21 aylık 5 bebiş vardı bugün evimde tüp bebeklerimiz
Harika birgün geçirdik eski tüpçü kızçelerimle...
Bi ben vardım doğuramamış
En büyüğü 21 aylık 5 bebiş vardı bugün evimde tüp bebeklerimiz
Harika birgün geçirdik eski tüpçü kızçelerimle...
Bi ben vardım doğuramamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?