2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kusura bakmayin uzun kişileri alinti yapmayi beceremedigim için hepinize tekbi mesajla GUZEL DILEKLERRINIZ ICIN COOK TSKKR EDERIM.Rabbim hayirlisiyla burdaki bütün arkadaslara en kisa zamanda anne olmayi nasip etsin insaallah.
Her zaman dualarimdasiniz.

Iyi geceler canim. Insaallah sende hayirlisiyla en kisa zamanda anne olacaksin.
Canim ben bugün kan testi yaptirdim 11.gün degerim 95 cikti sence nasil?

çok tebrik ederim canım bekliyorduk zaten gebelik olduğu belliydi..
sağlıkla devamını diliyorum

İNŞALLAH CANMM SAOLL ALLAHDA SENN KUCAGNA ALMAYI NASIP ETSN TEKMI BEBISIN ANNESİ

İNŞALLAH CANMM SAOLL ALLAHDA SENN KUCAGNA ALMAYI NASIP ETSN TEKMI BEBISIN ANNESİ

Amin canim sagol. Değere göre tahminim tek gibi gorunuyo canim ama tabi asil kese görünunce belli olur.daha hala korkular var içimde acaba deger güzel katlancakmi,keseyi görecekmiyim,kalp atisi duyacakmiyim vs. Stres bitmiyo yani

amin canim sagol. Değere göre tahminim tek gibi gorunuyo canim ama tabi asil kese görünunce belli olur.daha hala korkular var içimde acaba deger güzel katlancakmi,keseyi görecekmiyim,kalp atisi duyacakmiyim vs. Stres bitmiyo yani

öyle tabıkıı bızde gectıkk o yollardan halada gecıyoruz ıştee bnmde bgun 5.gnn bıtıyoo işte

Melissa bende iyi bir hastahane arıyorum. Bursada hangi merkez bu bahsettiğiniz.

Bursa Acıbadem kuzum izmirden gitmeyi düşünüyorum IMS cihazı en yakın orda var izmirde sadece bir merkezde var bende orayı sevmiyorum phalada orda tedavi gördu çok memnun kaldı inşallah güzel haberlerini alicaz doktor ve merkez hakkında herkes çok olumlu konuşuyor canım sen nerdesin:26:

inşallah saoll uyku tutmadı bugun nedense sende belırtı oldumu hıcc

Belirti sayilirmi bilmem son günlerde arada gaz sancisi,cook nadir kasiklarda çok hafif agri,1-2 defa karnima kramp gibimi ne ani sanci,agri saplanmasi birde son 3 gundur sol kasigimin üstünde degisik bi agri ve elle hissedilen hafif sertlik. Belkide hepside ilaclardanda olabilir.bunlara takilmamak lazim aslinda

Çanakkale arkadaşım.bende rezerv azlığı dedi Edirne fakültede ki doktor.phalanın doktoru kim.ssk anlaşması var mı merkezin.

Kizlar testimin hayalet cizgisi koyulasiyooooooooo

hayırlı olsun diyelimm mi o vakitt hadi bakalım kan testindede güzel güzel değerleri görelim inşallahhh

testimi yaptırdım ve ilk denemem olumsuz0,19 negatiff çok üzgünümmm herşey çok güzel denmişti ((((((
geçmiş olsun..rabbim herşeyin en hayırlını bilir içini ferah tut hayırlı vakitte hayırlısıyla sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine..

Benimde dun transfer oldu.bekliyoruz bakalim.hayirlisi olsun senin icinde benim icinde canim.

canım hayırlı olsunn geri sayım başladı he mi:)))güzel haberlerini bekliyor olacağım,takipteyim:)

bu umutlulardan gelen ikinci mutlu haberr benim için umutlu umutlu gelipp bebişli bebişli devam ediyosunuz yola maşşallah ne güzel:))rabbim hayırlı sağlıklı hamilelik nasip etsin sağsağlim al kucağına inşallahh. bu kadarr uzun bi bekleuişten sonraa bal mı olur kaymak mı annesii dile kolay beşinci denemee sabrın sonumu selametmiş demekki rabbim bekleyen bütün arkadaşarımı sevindirsin inşallahhh

Allah razı olsun cnm benim
tez zamanda sizlere nasip olur inşallahhhh hep hep dua ediyorum sizlere

hamişşş insanıı nasıl gidiyo bebikli günler?

Malesef canım ssk anlaşması yok Şahin zeteroglu doktor u bende de rezerv azlığı var esiminde sayı ve morfoliji kötü

canım karar vermişsin sanırım hayırlı olsun.şeçimin şifa kapın olsun inşallahhh.ben hala araştırıyorum da bi türlü sinmedi içime izmirdeki bi çok merkez bi tek kent hastanesi var israel aruh ama ordada MSI yok iştee..sanırımm yavaştan istanbul yolları görünüyor banada..umarım bursadaki merkez içine sinerr güzell haberler alıp bizleride sevindirmene vesile olurr

Amin bitanem inşallah koca izmirde merkez bulamadım IMSı cihazı 1 tane var çok saçmainşallah sende içine sinen bir merkez bulursun şeker

kızlar yardimci olun lutfen ( dun saat 13:30 da transferim oldu bu gece tuvalete gittigimde kirmizi kan geldigini gordum sizdede oldu mu cevaplarsaniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…