2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canim idrar testi yapiyorumda hayalet bi cizgi vardi dün. Bugün daha silik gördüm yani koyulasiyo sanirim kismette vardir inşallah :)

Canim hayırlı uğurlu olsun,bence oldu bu iş))))
Ama şimdi sana bi ödev dr un biraz farklı bi tedavi yaptı değişik iğne migne vurdu ya tam olarak bi yazarmisin ne yaptığıni ve transferden sonra kullandirdiklarini.şimdi sen bunları yaz ben bakacam) öpüyorum güzel anne adayi

günaydın canım evet yaptırmıştım 0,73 çıkmıştı ama ben bu kadar kötü olabileceğini hiç düşünmemiştim bugun iğnelere başlıycam inşallah hiçbirimizin emeği boşa gitmez maddi manevi yıpranıyoruz...

Arkadaşlar dün transferin 12. Günüydü test sonucum 289 dü. Bugün 13. Gün 471 çıktı. inş şükürler olsun sağlıkla sıhhatle....

tebrik ederim sağlıkla sıhhatle rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı tüm isteyenlere

kuzucumm siz esınle düşünün karar verın yanıı..izmirden bursaya zor olur mu olmaz mı dıe..
benım esım ş.dışı hiç düşünmüyor mesela

Heyecanla bekliyorum senden güzel haberleri :))))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşallah bitanem yaa gidicem bakalım ne olcak

ela bu resimdeki fıstık senmisin canım..

yok kuzucum yaaaaaaaa ben daha güzelimm

Kizlar testimin hayalet cizgisi koyulasiyooooooooo

oleyyyyyyyy...
çok sevındımmmmmmmmmm canım benımmmmmmmm.

merhaba tatlım..
dün karar verdım aslında aradım hastaneyı randevu aldım..eskı doktorumuz gıttı bızım bı prof. geldı hastaneye..bakalım görüşücem ne dicek nasıl bi yol izlicek bılmıyorum şuan..

Arkadaşlar dün transferin 12. Günüydü test sonucum 289 dü. Bugün 13. Gün 471 çıktı. inş şükürler olsun sağlıkla sıhhatle....

tebrikler değerin çok güzel cnm..
allahım kucağına almayı nasip etsinn

canım çok şükür şimdilik iyi gidiyor
sen nasılsın yakın bi zamamda tedavi düşünüyormusun :26:

herkeseeeeeeeeeeee kocaman günaydınnnnnnnnnnnn kızlar..
bugunn benım DOĞUMM GÜNÜM..
bir yılım daha bebeğimsiz geçti..umarım seneye bu günler de hamiş olurum da bebeğim bu mutlu günüm de yanımda olur.

Tebrikler cnm çook sevindimm pozitif haber almana
Allahım diyer arakadaşlarada tez zamanda bebiş nasip eder inşallahhhhhhhh

mutlu, musmutlu yılların olsun tatlım... bir sonraki yaşını inşalllah anne sıfatıyla birlikte kutlarsın....

Kuzummm iyiki doğdun birdahaki doğum gününde hediyen bebeğin olur inşallahhhhhh

En kısa zamanda tedaviye başlarsın inşallahhhh cnm benim
Buarada profilindeki kıza bayıldım bayıldımmmmmmmmm

günaydın kızlar,,
ben tüp bebek için ilk adımı attım.. eşimde 1 milyon sperm var ve tamamı hareketsiz.. bu yüzden tüp bebeğe yönelmiştik ki tüp bebek günlüğümün 1.gününde benimde pkolu olduğumu ve yaklaşık 60 yumurta toplanır dedi doktor...şaşırdım şok oldum 1 yıl önce yoktu böyle birşey herşey normaldi bende... sizce tüp bebekte döllenme nekadar başarılı olur ve henüz eşimin canlılık testi yapılmadı.. eğer canlı yoksa teseden aranacak canlı sperm..

Doğum günün kutlu olsun canım benim
İnşallah bir daha ki yaşını bebeğinsiz kutlamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…