Canim idrar testi yapiyorumda hayalet bi cizgi vardi dün. Bugün daha silik gördüm yani koyulasiyo sanirim kismette vardir inşallah :)
ozaman iyi canım okadarda üzülme yumurta sayısı her ay farklı oluyor.. zaten kalite sayıdan daha önemli inşallah bir yumurtanla güzelce bebeğine kavuşursun.. amh testi yaptırdınmı canım yumurta seviyeni az çok anlamak için..
Canim idrar testi yapiyorumda hayalet bi cizgi vardi dün. Bugün daha silik gördüm yani koyulasiyo sanirim kismette vardir inşallah :)
Arkadaşlar dün transferin 12. Günüydü test sonucum 289 dü. Bugün 13. Gün 471 çıktı.inş şükürler olsun sağlıkla sıhhatle....
Amaya sorunun cevabını vermiş3 gün dınlen evinde daha rahat olursun canım
Valla şekerim gelmeyi düşünüyorum heran randevu alıp kendimi bursada bulabilirim
Amin canım inşallah bu arada adım pınar dualarini bekliyorum
canım gozunaydin Rabbim kucağına almayi nasip etsin
Daha çok erken
Heyecanla bekliyorum senden güzel haberleri :))))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ela bu resimdeki fıstık senmisin canım..
Kizlar testimin hayalet cizgisi koyulasiyooooooooo
canım dualarımız seninle :) inşallah hayırlısı ile kaliteli embriyoların olsun :)
canım anladığım kadarıyla tedavi arifesindesin :) hayırlı olsun tatlım sonu bebişli olsun allahın izni ile :)
canım herseyin hayırlısı rabbim yardımcın olsun
tatlım ne güzel maşallah :)
Arkadaşlar dün transferin 12. Günüydü test sonucum 289 dü. Bugün 13. Gün 471 çıktı.inş şükürler olsun sağlıkla sıhhatle....
hayırlı olsun diyelimm mi o vakitt hadi bakalım kan testindede güzel güzel değerleri görelim inşallahhh
geçmiş olsun..rabbim herşeyin en hayırlını bilir içini ferah tut hayırlı vakitte hayırlısıyla sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine..
canım hayırlı olsunn geri sayım başladı he mi:)))güzel haberlerini bekliyor olacağım,takipteyim:)
bu umutlulardan gelen ikinci mutlu haberr benim içinumutlu umutlu gelipp bebişli bebişli devam ediyosunuz yola maşşallah ne güzel:))rabbim hayırlı sağlıklı hamilelik nasip etsin sağsağlim al kucağına inşallahh. bu kadarr uzun bi bekleuişten sonraa bal mı olur kaymak mı annesii dile kolay beşinci denemee sabrın sonumu selametmiş demekki rabbim bekleyen bütün arkadaşarımı sevindirsin inşallahhh
hamişşş insanıı nasıl gidiyo bebikli günler?
Kusura bakmayin uzun kişileri alinti yapmayi beceremedigim için hepinize tekbi mesajla GUZEL DILEKLERRINIZ ICIN COOK TSKKR EDERIM.Rabbim hayirlisiyla burdaki bütün arkadaslara en kisa zamanda anne olmayi nasip etsin insaallah.
Her zaman dualarimdasiniz.
herkeseeeeeeeeeeee kocaman günaydınnnnnnnnnnnn kızlar..
bugunn benım DOĞUMM GÜNÜM..
bir yılım daha bebeğimsiz geçti..umarım seneye bu günler de hamiş olurum da bebeğim bu mutlu günüm de yanımda olur.
bir yılım daha bebeğimsiz geçti..umarım seneye bu günler de hamiş olurum da bebeğim bu mutlu günüm de yanımda olur.
Crione jeli kullandıktan sonra yuruyomusunuz
Kizlar testimin hayalet cizgisi koyulasiyooooooooo
Ohhh prenses inşallah 9 ay bu modda kal
Evet kuzum bursayi düşünüyorum IMS cihazı için doktor ve hastane yorumları da çok güzel 4. Deneme olacağı için bu sefer çok araştırma içindeyim temmuz gibi görüşmeye gitmeyi düşünüyorum doktor ne zaman başlayalım dersede ozaman başlarım
mutlu, musmutlu yılların olsun tatlım... bir sonraki yaşını inşalllah anne sıfatıyla birlikte kutlarsın....
Kuzummm iyiki doğdun birdahaki doğum gününde hediyen bebeğin olur inşallahhhhhh
Mutlu yillar elammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?