2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Günydın kızlar kaç gündür okuyamıyorum hastane işlerim vardı iki tane folikülüm glişti doktor senin gibi vakalarda iyi diyor iki tane bize yeter diyor tabi içi boş çıkmazsada diyor dua edin herşey yolunda gitsin ve döllensin sonrada bebeklerim bana tutunsun :) yumurta rezerv azlığı hakketen çok zormuş belki bu şansım ble olabilir o yüzden kızlar bol yumurtalı olan kızlar yatın kalkın şükredin en azından sürekli tüp bebek deneme şansınız var :)

Canım doğum günün kutlu olsun, inşallah seneye doğum gününü bebişinle kutlarsın

Hiç belli olmaz canım o üç olur dört olur. Benimde iki taneydi 4 tana oldu son anda. İnşallah senin içinde hayırlı olur bol yumurtaların gelir.

Çanakkale arkadaşım.bende rezerv azlığı dedi Edirne fakültede ki doktor.phalanın doktoru kim.ssk anlaşması var mı merkezin.

Dotorumun adı Şahin Zeteroğlu, çok çok şeker bir doktor.
SSK anlaşması yok, ilaçlar için üniversiteden rapor çıkardım ilaçlara 680 tl verdim
Çider adında bir dernek var 150 lira ödüyorsun üye oluyorsun. Sana hastane 1.000 indirim yapıyor çider üyesi olduğun için
Yani hastaneye 4.210 lira ödedik canım.
Fakat hastanede bölümde çok iyi

Doğum günün kutlu olsun canım benim
İnşallah bir daha ki yaşını bebeğinsiz kutlamazsın

inşallah bitanem yaa...
artıkınn bebeğim gelsin....
hepimiz o güzel duyguyu yaşayalım..

Testi paylaşsana canım, ben yapmamak için kendimi nasıl zorluyorum anlatamam

kuzucummmmmmmm az daha dayan ne olurr..
idrar için erken senınn..

canımcımmmmm tüp bebeğe yonledırılen hastaların her durumda olana zor cunku..
bak benım de yumurtam bol ama esımde sperm yok geçen tese ıle bulduk..bakalım bi daha ki denemede bulunacak mı?
anlayacağın herkesın derdi kendıne büyük..

Canım doğum günün kutlu olsun, inşallah seneye doğum gününü bebişinle kutlarsın

ınsallah bıtanemmm saol

İnan kalkıp şimdi yerimden yanı başımda ki eczaneye gidip test alacağım

günaydın kızlar.egunal buralardamısın sana ihtiyacım var kızlar 8.gün yaptğm testide ekliyorum.testim hala hayalet çizgi şeklinde devam ediyor.doğruyu söyleyin ne olur yok değil mi.artsaydı değerim çizgide koyulaşırdı

canım sen neden kendini yıpratıyorsun idrardan bakıpta yaaa bak benim arkadaşım evde yaptı tek çizgi gitti kan verdi 480 çıktı geldi yeniden test yaptı yine tek çizgi sakın kendini üzme kandan görmeden

Canım şu idrar testlerini yapıp niye moralini bozuyosun ki, gebelik olmasa idrarda hayalet çizgi çıkmaz heralde ben öyle biliyorum, inşallah Allahın izniyle gebesin üzme kendini.

Canim eşim o konuda bisey demiyor bizim için önemli olan IMS cihazı oyüzden gelmeyi düşünüyoruz hakkımızda hayırlısı randevu alıp ongorusmeye gidicem reglinin 2.günü düşünüyorum
Doğum günün kutlu olsun kuzum seneye yeni yaşına bebisinle girersin inşallah🎂🎁
aydın günlerimiz olsun kızlaarrr
Günaydın bebisim
En kısa zamanda tedaviye başlarsın inşallahhhh cnm benim
Buarada profilindeki kıza bayıldım bayıldımmmmmmmmm
Inşallah bitanembebise bende bayıldım
İnan kalkıp şimdi yerimden yanı başımda ki eczaneye gidip test alacağım
daha çok erken bitanem sonra moralin bozulur

Tatlisim sanki çizgi gittikçe koyulasiyor inşallah kanda güzel haberler alicaz

MUTLU YILLAR SANA CANIM SAĞLIK HUZUR İÇİNDE İNŞŞ YENİ YAŞIN EN ÇOK İSTEDİĞİN ŞEYLERİ GETİRİSİN SANA

Orada olduğunu bilsem bakacağım da

ordalar sen öle düşün öle inan ki öle olsun hayırlısıyla canm

hayırlı olsun bebişleri almışız inşallah sımsıkı tutunurlar annelerine canmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…