Kizlar testimin hayalet cizgisi koyulasiyooooooooo
canlar kimler vAR
çooooooookkkkkkk teşekkür ediyorum canlarım
Rabbim hepimze hayırlısını nasip etsin
yalnız kızlar bişey sorucam gece hiç uyuyamadım gaz sancısından
normal bir durummu sizlerdede oldumu
çok berbat bişey bugece rahat olur umarım
Günydın kızlar kaç gündür okuyamıyorum hastane işlerim vardı iki tane folikülüm glişti doktor senin gibi vakalarda iyi diyor iki tane bize yeter diyor tabi içi boş çıkmazsada diyor dua edin herşey yolunda gitsin ve döllensin sonrada bebeklerim bana tutunsun :) yumurta rezerv azlığı hakketen çok zormuş belki bu şansım ble olabilir o yüzden kızlar bol yumurtalı olan kızlar yatın kalkın şükredin en azından sürekli tüp bebek deneme şansınız var :)
Çanakkale arkadaşım.bende rezerv azlığı dedi Edirne fakültede ki doktor.phalanın doktoru kim.ssk anlaşması var mı merkezin.
Doğum günün kutlu olsun canım benim
İnşallah bir daha ki yaşını bebeğinsiz kutlamazsın
Testi paylaşsana canım, ben yapmamak için kendimi nasıl zorluyorum anlatamam
Günydın kızlar kaç gündür okuyamıyorum hastane işlerim vardı iki tane folikülüm glişti doktor senin gibi vakalarda iyi diyor iki tane bize yeter diyor tabi içi boş çıkmazsada diyor dua edin herşey yolunda gitsin ve döllensin sonrada bebeklerim bana tutunsun :) yumurta rezerv azlığı hakketen çok zormuş belki bu şansım ble olabilir o yüzden kızlar bol yumurtalı olan kızlar yatın kalkın şükredin en azından sürekli tüp bebek deneme şansınız var :)
Canım doğum günün kutlu olsun, inşallah seneye doğum gününü bebişinle kutlarsın
inşallah bitanem yaa...
artıkınn bebeğim gelsin....
hepimiz o güzel duyguyu yaşayalım..
kuzucummmmmmmm az daha dayan ne olurr..
idrar için erken senınn..
canımcımmmmm tüp bebeğe yonledırılen hastaların her durumda olana zor cunku..
bak benım de yumurtam bol ama esımde sperm yok geçen tese ıle bulduk..bakalım bi daha ki denemede bulunacak mı?
anlayacağın herkesın derdi kendıne büyük..
İNŞALLAH BULUNUR CANIM YA GERÇİ EVET ŞİMDİ BEN KENDİ DERDİMİ BİLDİĞİM İÇİN BANA BU ZOR GELİYOR HERKES YAŞADIĞINI BİLİRİŞTE KUSURA BAKMA
İnan kalkıp şimdi yerimden yanı başımda ki eczaneye gidip test alacağım
günaydın kızlar.egunal buralardamısın sana ihtiyacım varkızlar 8.gün yaptğm testide ekliyorum.testim hala hayalet çizgi şeklinde devam ediyor.doğruyu söyleyin ne olur yok değil mi.artsaydı değerim çizgide koyulaşırdı
Eki Görüntüle 1122686
günaydın kızlar.egunal buralardamısın sana ihtiyacım varkızlar 8.gün yaptğm testide ekliyorum.testim hala hayalet çizgi şeklinde devam ediyor.doğruyu söyleyin ne olur yok değil mi.artsaydı değerim çizgide koyulaşırdı
Eki Görüntüle 1122686
Canim eşim o konuda bisey demiyor bizim için önemli olan IMS cihazı oyüzden gelmeyi düşünüyoruz hakkımızda hayırlısı randevu alıp ongorusmeye gidicem reglinin 2.günü düşünüyorumkuzucumm siz esınle düşünün karar verın yanıı..izmirden bursaya zor olur mu olmaz mı dıe..
benım esım ş.dışı hiç düşünmüyor mesela
inşallah bitanem yaa gidicem bakalım ne olcak
yok kuzucum yaaaaaaaa ben daha güzelimm
oleyyyyyyyy...
çok sevındımmmmmmmmmm canım benımmmmmmmm.
merhaba tatlım..
dün karar verdım aslında aradım hastaneyı randevu aldım..eskı doktorumuz gıttı bızım bı prof. geldı hastaneye..bakalım görüşücem ne dicek nasıl bi yol izlicek bılmıyorum şuan..
tebrikler değerin çok güzel cnm..
allahım kucağına almayı nasip etsinn
Doğum günün kutlu olsun kuzum seneye yeni yaşına bebisinle girersin inşallahherkeseeeeeeeeeeee kocaman günaydınnnnnnnnnnnn kızlar..
bugunn benım DOĞUMM GÜNÜM..
bir yılım daha bebeğimsiz geçti..umarım seneye bu günler de hamiş olurum da bebeğim bu mutlu günüm de yanımda olur.
Günaydın bebisimaydın günlerimiz olsun kızlaarrr
Inşallah bitanemEn kısa zamanda tedaviye başlarsın inşallahhhh cnm benim
Buarada profilindeki kıza bayıldım bayıldımmmmmmmmm
Eki Görüntüle 1122686
herkeseeeeeeeeeeee kocaman günaydınnnnnnnnnnnn kızlar..
bugunn benım DOĞUMM GÜNÜM..
bir yılım daha bebeğimsiz geçti..umarım seneye bu günler de hamiş olurum da bebeğim bu mutlu günüm de yanımda olur.
Testi paylaşsana canım, ben yapmamak için kendimi nasıl zorluyorum anlatamam
Orada olduğunu bilsem bakacağım da
Iyi etmissin valla.bu ne ya zaten kendi evinde de degilim patladim burda.hayirlisiyla cumaryesi evime gidicem.orda canim sikilmaz ya.yat yat belim agridi.benim transferim dun oldu canim.dedigin gibi hic bir sey hissetmiyorum.hatta eskisinden daha iyiyi..sende son durumlar ne.nasil hissediyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?