2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :))) valla oldumu bilmiyorum ama yazayım hepsini :)))

tüpe başlamadan 1 hafta önce estrofem günde 3 kez içmeye başladım.adetin 2.günü estrofemi bıraktık iğnelere başladık.10 gün iğne oldum.opudan 2 gün önce genotropin diye bi iğne 2 gün vuruldum.opudan 1 gün önce rahmin içine neupogen diye bi iğne enjekte ettiler.transfer olduğum gün progestn fitil estrofem kan sulandırıcı iğne başladık.ayrıca neupogen denilen iğneden her akşam 1 er milim hala vuruluyorum tutunmasına yardımcı olur dedi doktorum.transferin 3.günü gonapeptyl diye bi iğne tek seferlik vuruldum.bu kadar

belli olur diye bakıyorum kana gitmemek için.ama çok üzüldüm çizgiler aynen devam ediyor ya.akşamki koyuydu sabahki yine hayalet

Canım bugün biraz daha koyu bekliyordum ama bana düne göre daha belirgin geldi artış var yani..
Diğerleri kuruduğu ve beklediği için koyulaşır şu an hepsinin birden fotosunu çekmek yanıltır kıyaslama açısından..
Kıyaslamayı testi yaptığında çektiğin fotoları ayrı ayrı koyarak kıyaslama yapmalıyız..
Sen hepsini birden çekmişsin şimdi ve diğerleri daha koyu gibi duruyor haliyle ama onlar beklemiş testler...
Sonuç olarak son testin dünkine göre koyu..
8.günde olduğunu unutma akşama doğru bi daha yap fazla sıvı tüketme o şekilde yap testi arttığını göreceksin..
Bir örnek vereyim bu son testin gibi bir testi ikiz bebek bekleyen arkadaşımızda gördüm ben 8.günde yapmıştı idrar testini ve bunun çok az koyusu idi..Konuşmak için erken canım sakın canını sıkma..

Canım şu idrar testlerini yapıp niye moralini bozuyosun ki, gebelik olmasa idrarda hayalet çizgi çıkmaz heralde ben öyle biliyorum, inşallah Allahın izniyle gebesin üzme kendini.

gerçekten yapmicam yarın sinirim bozuldu valla

canımcım bende 8. Ve 9. Gün idrar testi yapmıştım hep silikli senin aslında üzülmemen lazım tam tersi havalara uçman lazım
sende çok iyi biliyorsun pozitif ounca idrarda çıktıysa kanda sonuç çok iyi çıkacak negatif olsa kesinlikle çıkmazdı idrar testinde çizgi
Lütfen kendini daha fazla üzme bebeğide etkileyeceksin

Günaydın kızçelerim..
Herkes iyidir inşallah...
Önümüzdeki yakın dönemde ilk amacım kahvaltı yapmak sonra evi birazcık toplamak

belli olur diye bakıyorum kana gitmemek için.ama çok üzüldüm çizgiler aynen devam ediyor ya.akşamki koyuydu sabahki yine hayalet
sakın üzme kendini kan için de erken gitme dr söylediği günü bekle lütfennn inşş hamişsinnn kan verdiğinde göreceksin kendini vee bebğini boşuna üzdüğünü gelecek allahın izinile bebişin

aslına bakarsan dün akşam dayanamadım yaptım bi tane sabahkinden koyuydu ama sabah yaptım yine silik.oysaki ilk idrarla yapıyorum.yani 6-7-8 günlerde yaptıklarım benim gözümde hepside aynı çıkıyor.eşimde diyorki olmasa hiç çıkmazdı..sen bu konuları daha iyi bilirsin tabiki.akşam sıvı almadan yapcam bakalım nolcak...teşekkür ederim ya

gerçekten yapmicam yarın sinirim bozuldu valla

Bitanem seni çok iyi anlıyorum ama yapma. Ben de bekliyorum. Bugün 6. gün. Hiçbir belirti olmamıştı ta ki bu sabaha kadar. Bu sabah sağ kasığımda hafif bir ağrı hissettim o kadar. Beni de ikide bir şeytan dürtüyor. Ama dişimi sıkıyorum. Rabbim ol dediyse olmuştur. İnşallah hepimiz mutlu sona gideriz. Emekler boşa gitmesin.

günaydın kızçelerim..
Herkes iyidir inşallah...
önümüzdeki yakın dönemde ilk amacım kahvaltı yapmak sonra evi birazcık toplamak

elleriyin kıymetini billl benim evi b.....k götürüyor cumadan bu yana hiç bir şeye dokunamadımmm yemeği kardşim gönderiyor bulaşıkları alıyor bende bol bol nette giriyorumm Kızlar sinirim bozuldu ya meğer bu ev işleri benim stresimi alıyorum

ayyyyyyyyyyy senden bunu duymak harika bebeğim benimle dimi oleyyyyyyyyyyyy sonuçta şu an çzgi var

evet evet kanı beklicem zaten cumartesiye ne kaldı oley be sağol gülüm benim

kız senin 6.gününmü oldu hey maşallah az kalmış Inşallah emeklerimizin karşılığını alırız rabbim sen yardım et bizlere

Canım ben süpürge hariç her işe giriyorum. İlk gün yatayım dedim. İkinci gün psikolojim bozuldu. Sadece bu konuya odaklandığımı hissettim. Bilmem iyi mi kötü mü:44::44::44: İnşallah bu sefer hepimizin tutar. Bir dahaya mecbur kalmayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…