2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Evt canım öyle oluyor bu durumda peki donmuş ve beşgünlük tutma ihtimali ne caba hiç bi fkrim yok tabiki allhın bileciği iş ama ilk defa donmuş ve 5 günlk koycklar
5. güne giden embriyoların tutunma şansının daha iyi olduğu yazıyor her yerde canım

KIZ AVATARINDAKİ OĞLAN VARYA ÖLE SİNİRLİ BİR OĞLUN OLACAK BAK YETER DEMİŞTİ DERSİN

ben ilk tüp bebek denememi semiha şakir kadın doğum da yaptrıdrdım negatifle sonuçlandı .şimdi ikinciye bir sürü soru var eşimin morkofoloji yüzde 2 olduğu halde burda yaptırdığım sper testinde normal dendi bana bundan önceki 5 .tane sinde %2 çıkarken ve benim 2 yıllık rahim filmimi kabul ettiler bu arada çok şey değişmiş olabilir. çok incelemediklerini düşünmeye başlaadımm nasip belkide ama şimdi düşüncem şişli memorial semra kahraman

korktum desem aynı sonucu göremezsem diye korktum valla

bu sabahta idrar testinden korkan korkana
ben yapayım bari sizin yerinize
daha koyu çıkacaktı görme fırsatını kaçırmış oldun

Editim bisey sorcam.brnimde tam konuldugu yerde arada tatli tatli agri oluyor.ben psikolojik tir dedim ama.sen ne diyorsun.pazartesi transfer oldum.test gunum 30mayis.

canım genelde tek taraflı ağrılar iğne batmaları vs..gibi ağrılar gebelikle sonlandı ama her türlü gebelik belirtisini yaşayıp negatifi alanlarda oldu net birşey asla diyemem bu şekilde ağrının olması umut verici tabii

Ohh be konus konus canim.heh valla iyi oldu...oh canima degsin ohhhh...

harbiden ha ne kastık dimiiiiiii

Evet haklisin.hayirlisi bakalim.

Kuzum başlasan keşke günler geçtikçe insan daha kötü oluyor ama tabi en iyisini sen bilirsin hep dualarımdasınız dondurulmuş embriyonun olmasına da çok sevindim benim biliyorsun dondurulmuş embriyodu
Valla internetten baktığımda 7 haftalık diyor ama ilginç yanı ben doktora kaç haftalık demeyi unuttum herhalde heyecandan aklıma gelmedi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu sabahta idrar testinden korkan korkana
ben yapayım bari sizin yerinize
daha koyu çıkacaktı görme fırsatını kaçırmış oldun

kız hiç sorma korkak olduk resmen inşallah yarın sabah kopkoyuuuuuuuuuuuuuuu görürürz hepimiz

Allh iylik versin kuzucum benim inş hep iyi oluruz allhın izniyle saglık sıhat huzr mutluluk haytımızda olsun hep canm
5. güne giden embriyoların tutunma şansının daha iyi olduğu yazıyor her yerde canım

Evt canm öyle yazıyor inş bu sefr herşey iyi olur 3 deneme olcak bakalım

Allh iylik versin kuzucum benim inş hep iyi oluruz allhın izniyle saglık sıhat huzr mutluluk haytımızda olsun hep canm

Evt canm öyle yazıyor inş bu sefr herşey iyi olur 3 deneme olcak bakalım

Ayyy canım benim inşallah iyi olacak inşallah canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…