5. güne giden embriyoların tutunma şansının daha iyi olduğu yazıyor her yerde canımEvt canım öyle oluyor bu durumda peki donmuş ve beşgünlük tutma ihtimali ne caba hiç bi fkrim yok tabiki allhın bileciği iş ama ilk defa donmuş ve 5 günlk koycklar
Bendede öyle oldu canım
tamamen sana kalmış yapanlar korksada korkunun ecele faydası yok diyerek yaptılar yani öyle sanıyorum
Hadi hayirlisi kuzum.baak sen beni dinle test yapma tamammi.gununu bekle.nutfennnn
korktum desemaynı sonucu göremezsem diye korktum valla
Editim bisey sorcam.brnimde tam konuldugu yerde arada tatli tatli agri oluyor.ben psikolojik tir dedim ama.sen ne diyorsun.pazartesi transfer oldum.test gunum 30mayis.
nan delüüüüüü garılarrrrrrrr:84::84::84::84::84::84::84::84::84: Gebesiniz işteeeGebesiniz Neyin peşindesiniz sizzz bir rahat bırakın beyininizi beta hcg salğılasın Rahat bırakın bebişleri kök salsınlar Rahat bırakın çişinizii rahat bırakın idrar tetslerini
nan delüüüüüü garılarrrrrrrr:84::84::84::84::84::84::84::84::84: Gebesiniz işteeeGebesiniz Neyin peşindesiniz sizzz bir rahat bırakın beyininizi beta hcg salğılasın Rahat bırakın bebişleri kök salsınlar Rahat bırakın çişinizii rahat bırakın idrar tetslerini
bu sabahta idrar testinden korkan korkana
ben yapayım bari sizin yerinize
daha koyu çıkacaktı görme fırsatını kaçırmış oldun
canım genelde tek taraflı ağrılar iğne batmaları vs..gibi ağrılar gebelikle sonlandı ama her türlü gebelik belirtisini yaşayıp negatifi alanlarda oldu net birşey asla diyemem bu şekilde ağrının olması umut verici tabii
Ohh be konus konus canim.heh valla iyi oldu...oh canima degsin ohhhh...
Napim kuzucum ya hiç canm istemiyor bişi yapmk anca ev işleriyle uğraşıyorum hazırnda da donmuş trnsferi var beşgüne gidlmiş embriyolar öyle dondurmuşlar bu ay yaplım dedi de işlerimi bitercm bide hazr değilm daha erteledim ayyy yarın çok güzel oluck inş güp güp duycksın allhımn iznyle hftalık oldunx bakim annesi
bu sabahta idrar testinden korkan korkana
ben yapayım bari sizin yerinize
daha koyu çıkacaktı görme fırsatını kaçırmış oldun
Allh iylik versin kuzucum benim inş hep iyi oluruz allhın izniyle saglık sıhat huzr mutluluk haytımızda olsun hep canmİNŞALLAH BİTANEM YAA..
haklısın
canım Monica gerekli açıklamayı yapmış zaten
ıyıyımm kuzucum ne olsun işte hayat bı sekılde devam edıyor..
bi değişiklik yok..senın ıyı olduğunu görmekte çok güzel..
günaydınnnnnnnnnnnnnnn cnm
5. güne giden embriyoların tutunma şansının daha iyi olduğu yazıyor her yerde canım
ohh be konus konus canim.heh valla iyi oldu...oh canima degsin ohhhh...
Harbiden ha ne kastık dimiiiiiii
göreceğiz senide
Allh iylik versin kuzucum benim inş hep iyi oluruz allhın izniyle saglık sıhat huzr mutluluk haytımızda olsun hep canm
Evt canm öyle yazıyor inş bu sefr herşey iyi olur 3 deneme olcak bakalım
çişinizzzbile isyanada düşün artıkkkk
çişinizzzbile isyanada düşün artıkkkk
yok bak ben çişimle uğraşmadım biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?