2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Test bekleyenler strese girdiler bizimde psikolojimizi bozdular testler korkular belirtiler topikte bir oynuyoruz bi bunalıma giriyoruz hayırlısı olsun Allah topumuzun iyiliğini versin Amin

Evt canm iyi olurdu ama işte hazır hisetmiyorum vede işlerimi bitreyimki aklımda kalmasın bi hafat sonra halıları yıkamaya vercem temzlik yapcam ve annemin yanına gidecm bi hafta kalıcam sonrası ztn tedavi olck hiç değilse kafam raht olur ilçlarıda aldım nasılsa doktor bişey olmz serin yerde muafza et dedi öyle yapcam bnm ilk olck cnm donmş ve beşgünlük inş iyi olur ikitane koyckmış olsunda saglıklı sıhtli bitanede olsa mucizem olcak inş ayy heycnlandım şimdi yarın senin pıt güp olucak inş
Ayyy canım benim inşallah iyi olacak inşallah canım benim

Amin kuzucum aminnn allhım duysun dualrımızı inş

Test bekleyenler strese girdiler bizimde psikolojimizi bozdular testler korkular belirtiler topikte bir oynuyoruz bi bunalıma giriyoruz hayırlısı olsun Allah topumuzun iyiliğini versin Amin

Lütfen editör olarak halimize çare bul

Kız nerelerdesin sen hoşgeldin özlemişiz valla

Oyş güzel anneeeebende ösledim kızz napim cnm ya kafamı dinliyorum iş yapıyorum öyle işte haziranda tedavi olck aslında buzmndıda iptal ettim işlerimi bitrmeden yapmk istemiyorum sen nasılsın kuzucun nasıl bakim maşallah size ya kocaman olmuşsunuz

Sayfada mobilyalar var onunla oyalanayım barim

Aslında çok iyi düşünmüşsün halıları verirsin temizliğini yaparsın sonrada kafan rahat tedaviye başlarsın
Anneciğindede enerji toplarsın misss:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hihihi bide iptal eden var desen tam olurdu gülden sultan sterse girdik valla toplumca piskolojimix bozuldu bizi muayene et kız

Aynen kuzucum öyle yapcam allhın izniyle

kız hiç sorma korkak olduk resmen inşallah yarın sabah kopkoyuuuuuuuuuuuuuuu görürürz hepimiz

dün ki ile yarınkini kıyaslarız 2 günde bir hesabından dolayı...
ben transferden sonraki 4.gün yapmaya başlamıştım taaaa ki test günüme kadar o ara benim eski kızçelerimden biride hulusi hocaya gidiyordu beni ispiyonlamış hocam gülden 4.günden beri test yapıyor diye hatun ''aaaa olurmu idrar testi yapılırmı'' gibi bir tepki gelecek diye düşünmüş daktırdan hoca demiş ki ''eeee peki ne çıkıyo var mı bişi'' test günüm geldi çattı karşılaştığımız an bana idrar testi yapmışsın 4.günden beri dedi ben şok tabii bişi çıktımı son yaptıklarında dedi bende yok dedim neyse bi kan ver bakalım dedi ama umutsuz bir şekilde dedi idrarda çıkacağını düşünüyordu çünkü...doktorlar genelde istemezler idrar testini ama hulusi daktır gayet meraklı bizim gibi

günaydınnnnnnn Güzel haberler almak nasip olsun her birimize inş

günaaydıın canmm amin inşallaah

Dua et canım benim.
Dualarınıza çok ihtiyacım var

hep aklımdasın canm dualarımdasın bak pazar da kandil dualarını et bolca ertesi gün inşallah bebiş haberinle gelcen bize ben de inşallah kandilde sultanahmet te olcam hep sizlere dua etcem

Olsun kisin yaptir daha iyi canim.insanin have guzelken evde cok cani sikiliyor.hersey gonlunuzce olsun bebegim benim.seni cok seviyorum tanimasamda.unutmaaa.taammi.

bende çook seviyoruummm sizleri yaa çok iyisiniz hepiniz çok temiz kalplisiniz bebişlerimiz de gelir inşallaaaah

ooooo pıt pıtlar geliyo yarın desene ayyy çook güzel ya yerim siziiii

amiiinn

Kız daktırın bizden desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…