Evt canm iyi olurdu ama işte hazır hisetmiyorum vede işlerimi bitreyimki aklımda kalmasın bi hafat sonra halıları yıkamaya vercem temzlik yapcam ve annemin yanına gidecm bi hafta kalıcam sonrası ztn tedavi olck hiç değilse kafam raht olur ilçlarıda aldım nasılsa doktor bişey olmz serin yerde muafza et dedi öyle yapcamKuzum başlasan keşke günler geçtikçe insan daha kötü oluyor ama tabi en iyisini sen bilirsin hep dualarımdasınız dondurulmuş embriyonun olmasına da çok sevindim benim biliyorsun dondurulmuş embriyodu
Valla internetten baktığımda 7 haftalık diyor ama ilginç yanı ben doktora kaç haftalık demeyi unuttum herhalde heyecandan aklıma gelmedi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayyy canım benim inşallah iyi olacak inşallah canım benim
gruptaki tüm hatunlar çişinle uğraşma diye çabalıyor
Test bekleyenler strese girdiler bizimde psikolojimizi bozdular testler korkular belirtiler topikte bir oynuyoruz bi bunalıma giriyoruz hayırlısı olsun Allah topumuzun iyiliğini versin Amin
Test bekleyenler strese girdiler bizimde psikolojimizi bozdular testler korkular belirtiler topikte bir oynuyoruz bi bunalıma giriyoruz hayırlısı olsun Allah topumuzun iyiliğini versin Amin
Kız nerelerdesin sen hoşgeldin özlemişiz valla
Sayfada mobilyalar var onunla oyalanayım barim
sayfada mobilyalar var onunla oyalanayım barim
Evt canm iyi olurdu ama işte hazır hisetmiyorum vede işlerimi bitreyimki aklımda kalmasın bi hafat sonra halıları yıkamaya vercem temzlik yapcam ve annemin yanına gidecm bi hafta kalıcam sonrası ztn tedavi olck hiç değilse kafam raht olur ilçlarıda aldım nasılsa doktor bişey olmz serin yerde muafza et dedi öyle yapcambnm ilk olck cnm donmş ve beşgünlük inş iyi olur ikitane koyckmış olsunda saglıklı sıhtli bitanede olsa mucizem olcak inş ayy heycnlandım şimdi yarın senin pıt güp olucak inş
Amin kuzucum aminnn allhım duysun dualrımızı inş
yok yok test yok sen mobilya bakbak kızdırmayın beni gider alırım test gelirim
Hem sen is yerinde degilmisin...
kuzum bebiş için mobilyaa bakacaksın alış gözün
Aslında çok iyi düşünmüşsün halıları verirsin temizliğini yaparsın sonrada kafan rahat tedaviye başlarsın
Anneciğindede enerji toplarsın misss:)
kız hiç sorma korkak olduk resmeninşallah yarın sabah kopkoyuuuuuuuuuuuuuuu görürürz hepimiz
günaydınnnnnnnGüzel haberler almak nasip olsun her birimize inş
Dua et canım benim.
Dualarınıza çok ihtiyacım var
Olsun kisin yaptir daha iyi canim.insanin have guzelken evde cok cani sikiliyor.hersey gonlunuzce olsun bebegim benim.seni cok seviyorum tanimasamda.unutmaaa.taammi.
Canımmmm sen nerelerdesin yaaaa
Telefondan giriyorum o yüzden pek bakamıyorum kim var kim yok
Yok kuzum daha duymadım Allah kısmet ederse yarın kalp atışları için doktora gidicem
:26::26::26::26::26::26::26: evet
ama işlerimi de yapıyorum o arada:26::26::26::26:
dün ki ile yarınkini kıyaslarız 2 günde bir hesabından dolayı...
ben transferden sonraki 4.gün yapmaya başlamıştım taaaa ki test günüme kadar o ara benim eski kızçelerimden biride hulusi hocaya gidiyordu beni ispiyonlamış hocam gülden 4.günden beri test yapıyor diyehatun ''aaaa olurmu idrar testi yapılırmı'' gibi bir tepki gelecek diye düşünmüş daktırdan hoca demiş ki ''eeee peki ne çıkıyo var mı bişi'' test günüm geldi çattı karşılaştığımız an bana idrar testi yapmışsın 4.günden beri dedi ben şok tabii bişi çıktımı son yaptıklarında dedi bende yok dedim neyse bi kan ver bakalım dedi ama umutsuz bir şekilde dedi idrarda çıkacağını düşünüyordu çünkü...doktorlar genelde istemezler idrar testini ama hulusi daktır gayet meraklı bizim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?