hep aklımdasın canm dualarımdasınbak pazar da kandil dualarını et bolca ertesi gün inşallah bebiş haberinle gelcen bize ben de inşallah kandilde sultanahmet te olcam hep sizlere dua etcem
Ayy ole demek istemedim.hormonlar iste.test almaya gidemezsin calisiyosun anlaminda:))))))
günaaydıın canmm amin inşallaah
hep aklımdasın canm dualarımdasınbak pazar da kandil dualarını et bolca ertesi gün inşallah bebiş haberinle gelcen bize ben de inşallah kandilde sultanahmet te olcam hep sizlere dua etcem
bende çook seviyoruummm sizleri yaa çok iyisiniz hepiniz çok temiz kalplisiniz bebişlerimiz de gelir inşallaaaah
ooooo pıt pıtlar geliyo yarın desene ayyy çook güzel ya yerim siziiii
amiiinn
ay ay ay inşallah o günlere geliriz.
dün ki ile yarınkini kıyaslarız 2 günde bir hesabından dolayı...
ben transferden sonraki 4.gün yapmaya başlamıştım taaaa ki test günüme kadar o ara benim eski kızçelerimden biride hulusi hocaya gidiyordu beni ispiyonlamış hocam gülden 4.günden beri test yapıyor diyehatun ''aaaa olurmu idrar testi yapılırmı'' gibi bir tepki gelecek diye düşünmüş daktırdan hoca demiş ki ''eeee peki ne çıkıyo var mı bişi'' test günüm geldi çattı karşılaştığımız an bana idrar testi yapmışsın 4.günden beri dedi ben şok tabii bişi çıktımı son yaptıklarında dedi bende yok dedim neyse bi kan ver bakalım dedi ama umutsuz bir şekilde dedi idrarda çıkacağını düşünüyordu çünkü...doktorlar genelde istemezler idrar testini ama hulusi daktır gayet meraklı bizim gibi
Slm kızlar günaydın herkese ben köye gittimde doktora gitmiştim oda kist var demişti bende dün doktoruma muayene oldum ve tertemz rahmim gitmiş kist felan yok adetim de başladı dün gidecem sırada ve doktorum donmşları trnsfer edelim dedi ben hazırn yada sonrası düşünüyordum oysaki ve agzımı açıp bişey diyemedim nasip mi yoksa kısmetmi bilemiyorum ve ilaçlarımda bunlarEki Görüntüle 1124581 ama ben başlamyı düşünmüyorum hiç içimden gelmiyor ve bugun arayıp iptal edecm hazirnda başlamak istyoruz diye ilçlara bişey olurmu acaba bide hiç test felan yapmıyor kafama takıldıbu sefrki ilçlarda corsprn ve infolik folik ast ve bantta var bide değişk iğne var bant ne işe yarıyordu kızlar bi hafta durack sonra bide bi hafta dedi ama ben başlamicam hiç istek yok içimde evmi temzlemdim annemin yanına gidp gelicem o yüzden de hazirn adetyle başlicam
Yok kız giderim altımda eczane var
Merhaba kızlar. Herkes iyidir inşallah. Cok takip edemiyorum arada soru sormaya geliyorum kusuruma bakmayın.
Ben 28nisanda transfer oldam.Çok şükür sonucum pozitif. Ama doktor bana clexan iğneyi bırak dedi.Pıhtılaşma var mı dedi bilmiyorum dedim. Ona rağmen niye bıraktırdı. Hadi varsa pıhtılaşma. Kafam ona takıldı şimdi. Hala clexan iğneye devam eden,pıhtılaşma testi yaptıran yaptırmayan var mı? Nerde yaptırdınız bir de?
cnm kusura bakam cvp yazmakta geciktim nette sorun oldu
ne bilim cnm bende anlamadım bizde çıkışalr yeni olduğu içiçn olurmuş bizde bugün eşime tedavi uygulayan dr.a görüştük eşim iğne kullanıyor onlardan bi tanesini değiştirdi.. ve bitkisel bazı şeyler verdi inşlh bi ay sonra morfolojileri düzelmiş daha da fazla kaliteli spermler göreceğiz dedi şimdi bugün yeni iğneye başaldı eşim bakalım haziran ayında sperm testti yapacak inşlh hem kallitesi hemde sayımız artar :26::26:siz herhangi bir ilaç veya bişey kullanıyormusunuz cnm eşin için...
5. güne giden embriyoların tutunma şansının daha iyi olduğu yazıyor her yerde canım
Allh iylik versin kuzucum benim inş hep iyi oluruz allhın izniyle saglık sıhat huzr mutluluk haytımızda olsun hep canm
Evt canm öyle yazıyor inş bu sefr herşey iyi olur 3 deneme olcak bakalım
Yok kız giderim altımda eczane var
Merhaba kızlar. Herkes iyidir inşallah. Cok takip edemiyorum arada soru sormaya geliyorum kusuruma bakmayın.
Ben 28nisanda transfer oldam.Çok şükür sonucum pozitif. Ama doktor bana clexan iğneyi bırak dedi.Pıhtılaşma var mı dedi bilmiyorum dedim. Ona rağmen niye bıraktırdı. Hadi varsa pıhtılaşma. Kafam ona takıldı şimdi. Hala clexan iğneye devam eden,pıhtılaşma testi yaptıran yaptırmayan var mı? Nerde yaptırdınız bir de?
Lütfen editör olarak halimize çare bul
aaaa demek kandil evet o gün çok çok dua edelim canım
tabii hemen kalem kağıt al ve yaz
bir tutam yeşilçay
2 dilim limon
2 çay kaşığı bal
az bişi zencefil
250 gram akıl fikir
Oncelikle hayirli olsun canim.igneyi genetik testi yapmadan mi verdi.ben daha tupe baslamadan genetigimizi yaptilar.zaten sonuc bir ayda cikiyor.ben ege dogum evinde yaptirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?