2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
hep aklımdasın canm dualarımdasın bak pazar da kandil dualarını et bolca ertesi gün inşallah bebiş haberinle gelcen bize ben de inşallah kandilde sultanahmet te olcam hep sizlere dua etcem

aaaa demek kandil evet o gün çok çok dua edelim canım

Merhaba kızlar. Herkes iyidir inşallah. Cok takip edemiyorum arada soru sormaya geliyorum kusuruma bakmayın.
Ben 28nisanda transfer oldam.Çok şükür sonucum pozitif. Ama doktor bana clexan iğneyi bırak dedi.Pıhtılaşma var mı dedi bilmiyorum dedim. Ona rağmen niye bıraktırdı. Hadi varsa pıhtılaşma. Kafam ona takıldı şimdi. Hala clexan iğneye devam eden,pıhtılaşma testi yaptıran yaptırmayan var mı? Nerde yaptırdınız bir de?

kız bende biri gidip beni ispiyonlar diye korkuyom ama göğşen hocada bişey demez neyseki demekki onlarda biliyo idrarda çıktığınıda ondan merak etmiş görüyomusun kız yarın sabah diğerini yüklerim valla meraktan çatlicam

Son düzenleme:

canım hayırlısı olsun :) sen nasıl iyi hissedeceksen :) ilaçlara birsey olmaz :) saklama koşullarına bak ona göre sakla :) inşallah haziran sana uğurlu gelirrrrrrrrrrrrrrr :)

canım hayırlı olsun :) allahım kucağında sevdirsin :) çok kaygılanıyorsan pıhtılaşam testi yaptırabilirsin :) için de rahat eder :)

inşallah canım benim güzell haberlerin gelir hep.. zaman zaman bu oranlarda değişimler olabiliyor.. iyiye doğruda çok düzelmeler olabiliyor.. sperm çok değişken birşey bir ay çok kötüyken bir ay çok iyi olabiliyor..
cnm ben sadece balık yağı kapsülü kullandırdım yıllarca çünkü benim eşiminki ilaçlar düzelebilecek bir durumda değilmiş..
ne çok kötü nede çok iyi diyorlar.. zaten ilaç kullansada aynı seviyede kalır dahada düzelmez o aşamada diyorlar..

5. güne giden embriyoların tutunma şansının daha iyi olduğu yazıyor her yerde canım

Amann phala benım 2 si de 5.güne gitti de ne oldu..herşey nasıp kısmet bıtanem..

Allh iylik versin kuzucum benim inş hep iyi oluruz allhın izniyle saglık sıhat huzr mutluluk haytımızda olsun hep canm

Evt canm öyle yazıyor inş bu sefr herşey iyi olur 3 deneme olcak bakalım

aminn canımm benım..

Oncelikle hayirli olsun canim.igneyi genetik testi yapmadan mi verdi.ben daha tupe baslamadan genetigimizi yaptilar.zaten sonuc bir ayda cikiyor.ben ege dogum evinde yaptirdim.

aaaa demek kandil evet o gün çok çok dua edelim canım

evet canm bak bu da sansın bi gün öncesinde kandil bool bool dua etme sansımız var Allahım kabul etsin inşallaaahhh

Oncelikle hayirli olsun canim.igneyi genetik testi yapmadan mi verdi.ben daha tupe baslamadan genetigimizi yaptilar.zaten sonuc bir ayda cikiyor.ben ege dogum evinde yaptirdim.

çok teşekkür ederim canım. Allah herkese nasip etsin sağlıkla inşallah. Benim dr tüp bebeğe başlamadan yaptırmadı testi. İğneyi de transferden sonra verdi. Pozitifi öğrenince bıraktırdı. Ben kayserideyim canım. Tüp bebeği acıbademde yaptırdım.

Ben baktım dün 21. günüm benim embriyo o gün implante olurmuş yani tutunurmuş o yüzden bende o ağrı oldu demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…