:26::26::26::26::26::26::26: evet
ama işlerimi de yapıyorum o arada:26::26::26::26:
Ben baktım dün 21. günüm benim embriyo o gün implante olurmuş yani tutunurmuş o yüzden bende o ağrı oldu demek
Kız daktırın bizden desene
Yok kız giderim altımda eczane var
kız bende biri gidip beni ispiyonlar diye korkuyomama göğşen hocada bişey demez neyseki demekki onlarda biliyo idrarda çıktığınıda ondan merak etmiş görüyomusun kız yarın sabah diğerini yüklerim valla meraktan çatlicam
Hihihi bide iptal eden var desen tam olurdu gülden sultan sterse girdik valla toplumca piskolojimix bozuldubizi muayene et kız
valla gün sayanlara allahım dayanma gücü versin bizi bile heyecan bastı
çok teşekkür ederim canım. Allah herkese nasip etsin sağlıkla inşallah. Benim dr tüp bebeğe başlamadan yaptırmadı testi. İğneyi de transferden sonra verdi. Pozitifi öğrenince bıraktırdı. Ben kayserideyim canım. Tüp bebeği acıbademde yaptırdım.
Tabiki de orası öyle canımAmann phala benım 2 si de 5.güne gitti de ne oldu..herşey nasıp kısmet bıtanem..
aminn canımm benım..
Ben baktım dün 21. günüm benim embriyo o gün implante olurmuş yani tutunurmuş o yüzden bende o ağrı oldu demek
eczne yasak sana canımm.. sabret şurada ne kaldıki bi gün erken yaparsın anlarsın zaten..
tabii hemen kalem kağıt al ve yaz
bir tutam yeşilçay
2 dilim limon
2 çay kaşığı bal
az bişi zencefil
250 gram akıl fikir
evet canm bak bu da sansın bi gün öncesinde kandil bool bool dua etme sansımız var Allahım kabul etsin inşallaaahhh
canım benim kızımda3. gün embriyosu idi 11. gün sabaha karşı test yaptım negatif ağla ağla öldüm eşime sabah uyanınca dra gidelim bitsin işkence dedim gitmeden tuvaletim geldi başka test vardı onu yaptım nasıl bir hayalet çizgi var mı yok mu şaşırdım test oldu 140lı birsey ve ikizdi önce :) ona rağmen öyle çıktı moralini bozma yapma test daha :)
inşallah inşallah bak böyle düşün olacak inşallah :
Ben hamileyim ben hamileyim, hamileyimde hamile hamileyimde hamile
evet candır o
eczane altındamı
üstten işeyiver idrar testlerine dek gelir nasılsa yorulmamış olursun
meraktan çatlama olayına girersek ben çatlarım hepinizden daha fazla çünkü herkes kendi testi için çatlıyor ben hepinizi merak edip çatır çatır çatlıyorum
no şitres yes bebek
hepside bir araya geldi arkadaş
ooo süper haber işte bu canmmm için rahat olsun Allahın izniyle bebişlerin seninleee
canım hayırlı olsun :) allahım kucağında sevdirsin :) çok kaygılanıyorsan pıhtılaşam testi yaptırabilirsin :) için de rahat eder :)
Şahin zeteroğlu hakkında iyi şeyler okudum bende.phala umut olur bizlerede inşallah.Malesef canım ssk anlaşması yok Şahin zeteroglu doktor u bende de rezerv azlığı var esiminde sayı ve morfoliji kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?