2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
:26::26::26::26::26::26::26: evet
ama işlerimi de yapıyorum o arada:26::26::26::26:

canım benim kızımda3. gün embriyosu idi 11. gün sabaha karşı test yaptım negatif ağla ağla öldüm eşime sabah uyanınca dra gidelim bitsin işkence dedim gitmeden tuvaletim geldi başka test vardı onu yaptım nasıl bir hayalet çizgi var mı yok mu şaşırdım test oldu 140lı birsey ve ikizdi önce :) ona rağmen öyle çıktı moralini bozma yapma test daha :)

Kız daktırın bizden desene

evet candır o

Yok kız giderim altımda eczane var

eczane altındamı
üstten işeyiver idrar testlerine dek gelir nasılsa yorulmamış olursun

meraktan çatlama olayına girersek ben çatlarım hepinizden daha fazla çünkü herkes kendi testi için çatlıyor ben hepinizi merak edip çatır çatır çatlıyorum

Hihihi bide iptal eden var desen tam olurdu gülden sultan sterse girdik valla toplumca piskolojimix bozuldu bizi muayene et kız

no şitres yes bebek

valla gün sayanlara allahım dayanma gücü versin bizi bile heyecan bastı

hepside bir araya geldi arkadaş

Amin canim.bende daa yeni transfer oldum.bana dua et olurmu.hayirlisi olsun.
Valla ben hastaneye daha ilk gittigim gun genetik icin kan vermistik.bir sey cikmadi sukur.anlamadim ama doktorunda vardir bir bildigi herhalde.doktoru arayip bir sor istersen en azindan kafandan soru isaretleri kalkar.

Ben baktım dün 21. günüm benim embriyo o gün implante olurmuş yani tutunurmuş o yüzden bende o ağrı oldu demek

ooo süper haber işte bu canmmm için rahat olsun Allahın izniyle bebişlerin seninleee

eczne yasak sana canımm.. sabret şurada ne kaldıki bi gün erken yaparsın anlarsın zaten..

Dün akşam ağrı ile uyandım sol tarafımda adet olacakmışım gibi bir baskı bir sancı vardı çok korktum. Sağıma döndüm pijamamı gevşettim sonra sonra geçti

evet canm bak bu da sansın bi gün öncesinde kandil bool bool dua etme sansımız var Allahım kabul etsin inşallaaahhh

Amin inşallah kabul eder canım
en güzel dua içten yapılan dua

Dimi yapmayayım canım çok sağol bir tanem

İyiliğini versin, benimde aklım böyle abuk sabuk şeylere iyi çalışır ama seninki benden iyi çalışıyor

canım hayırlı olsun :) allahım kucağında sevdirsin :) çok kaygılanıyorsan pıhtılaşam testi yaptırabilirsin :) için de rahat eder :)

Amin canım çok sağol.Allah razı olsun. Evet yaptırmalıyım bence de. İçim içimi yer yoksa. Bebeğimi bulmuşken bir test yüzünden kaybetmek istemiyorum.

Kızlarrrrr nasılsınızz...çok sık gelemiyorum buraya ama sureklı gırıp okuyorum yazdıklarınızııı...test gününü bekleyen yoldaşlarım sizler için sürekli dua ediyorum..Rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı eylesinnn...bool hormonlu sonuçlar ögrücez inşaallahhhh...benım test cıkmışş(CD56 bağışıklık testi)...hoca değerlendirdikten sonra bana dönecekler..kalbim küt küt atıyorr:18::18::18:...hayırlısıyla haziranda tedaviye girmek isitom daa

okul zamanı :) sinemaya gideceğiz çocuklarla rio 2
ders yoooooooooooooooooooook :)

arkadaşlar ben bugun tedavıye baslamak için gittim benden histereskopi ve başka tahliller istediler sizlerden de istediler mi
ben zekai tahir de tedaviye başladım

tüüüü nayyyy dınnnnn
benim minnaklarım bgn ağrı sızı yapmadı hiç geç uyandım birazcık
phala canım yine test yapma eğiliminde bulunmuşsun
haticim yeni bi test yaptı mı bgn geçmişe henüz bakmadım da çatlamadan söyleyiverseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…