Test bekleyenler strese girdiler bizimde psikolojimizi bozdular testler korkular belirtiler topikte bir oynuyoruz bi bunalıma giriyoruz hayırlısı olsun Allah topumuzun iyiliğini versin Amin
nan delüüüüüü garılarrrrrrrr:84::84::84::84::84::84::84::84::84: Gebesiniz işteeeGebesiniz Neyin peşindesiniz sizzz bir rahat bırakın beyininizi beta hcg salğılasın Rahat bırakın bebişleri kök salsınlar Rahat bırakın çişinizii rahat bırakın idrar tetslerini
Dün akşam ağrı ile uyandım sol tarafımda adet olacakmışım gibi bir baskı bir sancı vardı çok korktum. Sağıma döndüm pijamamı gevşettim sonra sonra geçti
Kızlar bu mesajımı alıntı yaparak liste güncellemesi için son durumlarınızı yazın bana..
Listeye eklenmek isteyen kızçelerimde bu mesajı alıntılayıp bilgilerini yazsınlar..
Yaş,deneme sayısı,merkez,infertilite sebebi,aşama..
Arada yazılan bilgileri görmem imkansız..
yaptımmmm 2. çizgi hafif çıktı suan atamıyorm ögleden sonra atarımm
aaaa süper kız, bi ben yapmadım yani hep sizin yüzünüzden
29 mayıs kan testi
:18::18::18::18::18::18::18:
ama bn şimdi test yapmak istiyorummmm ki
ayyyy kaçıncı gün yaptın sillik gördün canım
ben teste karşıydm sayenizde iyice bi merak saldı içimi
hadi hayırlısı olsun koyulaşsın inşallah kanda da pozitifi görürüzzzzz:18:
ben ne zmn idrar testi yapsam yaaaaaa
valla meraklandırdınız iyicene seher de yapmış sillik çizgi görmüş
bende istiyorum bendeeeeee
bgn yapsam çıkarmı ki hayalette olsa 17 mayıs transfer
ben ne zmn idrar testi yapsam yaaaaaa
valla meraklandırdınız iyicene seher de yapmış sillik çizgi görmüş
bende istiyorum bendeeeeee
bgn yapsam çıkarmı ki hayalette olsa 17 mayıs transfer
Ben hamileyim ben hamileyim, hamileyimde hamile hamileyimde hamile
tamamen sana kalmış yapanlar korksada korkunun ecele faydası yok diyerek yaptılar yani öyle sanıyorum
Canımmmm sen nerelerdesin yaaaa
Telefondan giriyorum o yüzden pek bakamıyorum kim var kim yok
Yok kuzum daha duymadım Allah kısmet ederse yarın kalp atışları için doktora gidicem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
7.günümm canımmm yaa inşallah allah hiç birimizin emeklerini yemesin inşallah
2 gın daha beklede öyle yap istersen ben yaparken umıdım yoktu cıkmayıp gebe olanda cok varr bunu unutmaa
günaydın sabırsıızzdur daha 5.günün ya sabret
Kızlarrrrr nasılsınızz...çok sık gelemiyorum buraya ama sureklı gırıp okuyorum yazdıklarınızııı...test gününü bekleyen yoldaşlarım sizler için sürekli dua ediyorum..Rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı eylesinnn...bool hormonlu sonuçlar ögrücez inşaallahhhh ...benım test cıkmışş(CD56 bağışıklık testi)...hoca değerlendirdikten sonra bana dönecekler..kalbim küt küt atıyorr:18::18::18:...hayırlısıyla haziranda tedaviye girmek isitom daa
bi koşu yaptım geldim kıgızzzz
negatif tabiki ama moralim yerinde çünkü çok erken yani
olsa çıkarmıydı bilmiorum ama kan gününe kadar moral bozmak yok
29 mayıs kan testi
:18::18::18::18::18::18::18:
ama bn şimdi test yapmak istiyorummmm ki
ayyyy kaçıncı gün yaptın sillik gördün canım
ben teste karşıydm sayenizde iyice bi merak saldı içimi
hadi hayırlısı olsun koyulaşsın inşallah kanda da pozitifi görürüzzzzz:18:
7.gunum. Herkesi uyarırken ben hata yaptım. İdrar testi negatif. Güya uzulmicektim ama yıkıldım. 5. Gun embriyosundan iki tane transfer edilmişti. Sabahtan beridir ağlıyorum. İnsan istese de engel olamıyor duygularına. Sakın erken test yapmayın
canm bnmde 7.gunum ama cıkmayada bılırdı ben uzulmıcektm cunku 12.gn bıle yapp ckmayp kanda cıkan arkadaslar var neden aglıyosun sacmalama bebegn suna sennle lutfen uzme onu kendıne gel
canm sana daha erken bugun 5 dımı 2 gun sonra bır dene
7.gunum. Herkesi uyarırken ben hata yaptım. İdrar testi negatif. Güya uzulmicektim ama yıkıldım. 5. Gun embriyosundan iki tane transfer edilmişti. Sabahtan beridir ağlıyorum. İnsan istese de engel olamıyor duygularına. Sakın erken test yapmayın
bi koşu yaptım geldim kıgızzzz
negatif tabiki ama moralim yerinde çünkü çok erken yani
olsa çıkarmıydı bilmiorum ama kan gününe kadar moral bozmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?