2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ne bileyim bacım aksam adamla kavga ettim istedim biraz moralim yerine gelsin bı umut iste. Şimdi daha kotu oldu. 5. Gun embriyosu iki tane ona guvendiydim

üzme kendını valla bak bı arkadasmn hıc cıkmadı ıdrarda test gınu bıle kanda cıktıı ınsallah sennde bebesn senledır dua et sakın aglama

evet öyle benmde bır suru arkadasm var öyle ıdrarda cıkmayıp kanda cıkan

Son düzenleme:
ben ne zmn idrar testi yapsam yaaaaaa
valla meraklandırdınız iyicene seher de yapmış sillik çizgi görmüş
bende istiyorum bendeeeeee
bgn yapsam çıkarmı ki hayalette olsa 17 mayıs transfer

Canım benim 6. ve 7.gün çıkmamıştı. Çok üzülmüştüm. Ama 8.gün çok silik çıktı :)

rahatladım valla
yok yok ben üzülmedim inan
kanımı bekleyeceğim

evet öyle benmde bır suru arkadasm var öyle ıdrarda cıkmayıp kanda cıkan

aynen öyle

Canım benim 6. ve 7.gün çıkmamıştı. Çok üzülmüştüm. Ama 8.gün çok silik çıktı :)

adasuu bak canımmmmm gördün mü
6. 7.gün çıkmamış incinin de
üzülme canımmm üzülmeee
ayy test sonucuma üzülmedim demiştim
ne yalan söliyim
ama senin söylediğine öyle çok sevindim ki

İnşallah hepinizin ki pozitif çıkar canım.

bende dun gece cok agladm uyuyamadm yaa hıc belırtı yok ıstahım kapandı göüslerde bırsey yok olmadı bu sefer dıye gece gece agladm esmıde uzdumm

bende dun gece cok agladm uyuyamadm yaa hıc belırtı yok ıstahım kapandı göüslerde bırsey yok olmadı bu sefer dıye gece gece agladm esmıde uzdumm

ağlama cnm bak silik çizgin çıkmış daha ne olsun gerisi de gelecek Allah ın izniyle

hep senin yüzünden bizde test yaptık ya kızzzzzz
heves ettim valla yaptım 5.gün testini aldım negatifimi

canmm inşallah herşey yolunda olurda bebeısını kucagna alırsın allah emeklerını yemesn

Amin cnm hepimizin Allah emeklerinin karşıgını versın inşaallah...Senın testıne de cooook sewındım cnm benım bu kadar erken cıktıysaaa cok yuklu bi değer senı beklıooooo..hadi gözumuz aydınnnn

bi koşu yaptım geldim kıgızzzz
negatif tabiki ama moralim yerinde çünkü çok erken yani
olsa çıkarmıydı bilmiorum ama kan gününe kadar moral bozmak yok

sabırsızlar idrarda çıkmayıp kanda çıkan bisürü insn var ayollllllllllllllllllllll..bende çıktıda noldu kanda gömedikten yükselmedikten sonra ne anlamı varki ???

valla beni öldürün hep beraber ama ben demiştim ya diğerinde görmediğim için ahdettim hergün yapcam diye kızlar bana kızzmayın ama

cnm sen naptın yaaa 5.gun cooookkk erken yaaa...daha yenı yerleşme olmuştur..beta hcg yerleşmeden sonra kı 3.gun kana karısıyorr tatlımmsakınn sakınn

valla beni öldürün hep beraber ama ben demiştim ya diğerinde görmediğim için ahdettim hergün yapcam diye kızlar bana kızzmayın ama

yok canım espirik yapıom

cnm sen naptın yaaa 5.gun cooookkk erken yaaa...daha yenı yerleşme olmuştur..beta hcg yerleşmeden sonra kı 3.gun kana karısıyorr tatlımmsakınn sakınn

hahhahaha topiğe bir bomba düşürdüm
ayyy yerleşsin yerleşsin minnaklarım ben kanda görcem Allah nasip ettiyse bu şakacıktan testi

inşallah yarın kana gıdecemm

oooooh ohh amaaaaannn yandaaaannn teeeeeyyyy teeeyyyyyyyyyyy canım bitanemmmmmmmmmmm hayırlısıyla kucağına almanı veeeeeeeeeeee çok mutlu olmanı bebişerin ve eşinleeee bütün kalbimle ALLAHTAN diliyorummmmmmmmmmm..... seni çok ama çooookkkk seviyorummm kankiciiiiiiiiiiimmmmmmmmm bu çiçekler senin için güzel anneeee..

Amin cnm hepimizin Allah emeklerinin karşıgını versın inşaallah...Senın testıne de cooook sewındım cnm benım bu kadar erken cıktıysaaa cok yuklu bi değer senı beklıooooo..hadi gözumuz aydınnnn

ayy ınsallah canm allah benı bırdaha yıkmasın 6 kez bu mutluluk kursamda kaldıı rabbim bu sefer 7.kez kursamda kalmasınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…