2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
bende katılmak isityordum o kapanyaya ama kredi kartı ile katılıyormuşuz bizde kart kulanmıyoruz o yüzden çok üzüldüm kk katılamadım diye

Kredi kartı kullanan üyelerin hesabına para gönderip onların kartıyla da satın alabilirsin üyeliği canım. Bir çok üye bu şekilde yardımcı oldu birbirine. İstersen ben de senin için alırım. Bildiğim kadarıyla devam ediyor bağışlar.

Ayy tatlim bende hep seni dusunuyordum.nasil acaba iyimi diye.mesaj attigin iyi oldu.canim iyi dileklerin coook tesekkur ederim.insallah dedigin gibi olur.
Senin varya o kizini yerim bennnnnn.tahminimde yanildim ama olsun.dunyalar guzeli bir kizin olacak demekki.allahim hayirli evlat etsin herkesinkini.bu kadar eziyet cektin sonu guzel olur insallah merak etme.kizini kucaginda hayal et.esyalarini hazirla ayy insallah valla ben heyecanlandim.seni cok seviyorum bitanem bende herzaman aklimdasin.cooookkk opuldunnnn...

Kandırdım siziiii

Kuzum inanıyorum bu sefer hersey güzel olacak ama böyle kendini hazirlaman güzel cikarirsin yastık altındaki altınları başlasın tedaviye insalah gerek kalmaz

İnşallah gerek kalmaz arkadaşım çünkü onları bebeklerime harcamak istiyorum

Hııım anladım canım. İnşallah yapmış olduğunuz iyilikler kat ve kat size geri döner canım

inşallah canmm benden sonra darısı sana kıııızzzzzzzzzz

Amin canım inşallah
hiç belirtim falan yok valla korkmaya başladım desem yeridir
ama korkunun ecele faydası yok bi şekilde gidip o kanı verip göreceğim değerimi

ben kan vermeye gidiyorum görüşürüz kızlarrr dualarınızı esırgmeyınn

hadi güzel sonuçlarla gel inşallah

canımmmm
beni unuttun mu yoksa iyiki mesajlarına denk geldim yoksa haber alamıcaktık senden
çok sevindimmmm demek prenses geliyor
maşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım
bu arada bende transfer oldum 6.günümdeyim :18::18::18:
kendine çok çooook iyi bak öptüm

haklısınız kızlar kanımı verdim geldim bileeeeeeeeee öğlen çıkar 1 gibi.hayırlara vesile olsun inşallah

canımmm hadi inşallah kanda da seviniriz
hayırlı uğurlu olsun
merak içindeyim:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…