ikizler burcuyla da hiç anlaşamam ben
aslan burcu olaraktan
aferin sana durabileni takdirle karşılıyorum
bende katılmak isityordum o kapanyaya ama kredi kartı ile katılıyormuşuz bizde kart kulanmıyoruz o yüzden çok üzüldüm kk katılamadım diye
aferiin öle kaçamaklar yapma bi daha bakiiimmm
inşallah canm vur vur teyzesiii
sıkma canını sen tatlm kendi doktorunu dinle
aha bebiş geliyoooo inşallah kanda da yüksek yüksek cıkar canm degerlerin
günaayydıın kolay gele canm
günaydınlar canm hayırlı cumalar
bak yaa kızımm sen hamilesin inşallaaah ama böle de düşünmen güzel her şey Allahın takdirinde artık sen elinden geleni yaptın
günaaydıın canmmm
baak nasııı korkuttu beni yaa kandırıkçıııımeger corap almaya gidiyomus hıh
amiiiiiinnn canmmm amin inşallaah günaydııınnn
Kuzucummm hayırlı olsun transferin güzel anne hep dua ediyorum size😇 gelemesemde inşallah bebisin seninle bu yaz hamiş dolaşicaksin ortalikta sana gelipte haber veremedim doktor sonucunu kızım olucakmış inşallah sağliklı sihatli kucagimiza almak nasib olur seni çok seviyorum beslenmene dikkat et
bak yaa kızımm sen hamilesin inşallaaah ama böle de düşünmen güzel her şey Allahın takdirinde artık sen elinden geleni yaptın
İnşallah canım Allahım hakkımda hayırlısını verir.
baak nasııı korkuttu beni yaa kandırıkçıııımeger corap almaya gidiyomus hıh
Kuzum inanıyorum bu sefer hersey güzel olacakama böyle kendini hazirlaman güzel cikarirsin yastık altındaki altınları başlasın tedaviye insalah gerek kalmaz
Yok kız ne geliri kazanıcam
Normalde KK kazanıyor, ama o parayı Soma'ya bağışlıyor anlatabildim mi?
Yardım amaçlı dahi olsa para toplamak yasak olduğundan Kazen böyle bir yol bulmuş. "Sizden aldığımız paraları Soma'ya göndereceğiz ama bir soran olursa da Pro üyelik sattık diyeceğiz" dedi. Ben de bu yüzden pro üyelik satın aldım.
Ne uyanıksın sen cin cin
ben kan vermeye gidiyorum görüşürüz kızlarrrdualarınızı esırgmeyınn
tamam valla kan vermeye gidiyorum şimdi geliyorum hemen
Günaydın canım benim, bir şeyler duydum ama sakın korkma nazar bu Allahımın izniyle hiç bir şey olamayacak sana da bebeğinedeGununuz aydınn...
Cumanız mübarek olsun canlar...
Oh be, git ver tabi sende bizde rahat edelim
Tamam iyi ediyorsun doğru söylüyorsun da içimiz rahat ederdi diye şey ettim.
haklısınız kızlar kanımı verdim geldim bileeeeeeeeee öğlen çıkar 1 gibi.hayırlara vesile olsun inşallahtamam canım kan kesin sonuç..
muallakta kalmaktansa yaptırman en güzeli..
haklısınız kızlar kanımı verdim geldim bileeeeeeeeee öğlen çıkar 1 gibi.hayırlara vesile olsun inşallah
İnşallah gerek kalmaz arkadaşım çünkü onları bebeklerime harcamak istiyorum
hadi hayırlı olsun canm benm güzel haberlerini bekliyoruz
inşallah canmm benden sonra darısı sana kıııızzzzzzzzzz
Kuzucummm hayırlı olsun transferin güzel anne hep dua ediyorum size😇 gelemesemde inşallah bebisin seninle bu yaz hamiş dolaşicaksin ortalikta sana gelipte haber veremedim doktor sonucunu kızım olucakmış inşallah sağliklı sihatli kucagimiza almak nasib olur seni çok seviyorum beslenmene dikkat et
haklısınız kızlar kanımı verdim geldim bileeeeeeeeee öğlen çıkar 1 gibi.hayırlara vesile olsun inşallah
canımmm hadi inşallah kanda da seviniriz
hayırlı uğurlu olsun
merak içindeyim:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?