şöyle düşünüyorlar ilk kanı veriyorsun sonra bir kaç kez daha kan istiyorlar 10 gün içinde tüm kanlar ücretsiz oluyor ama yinede saçma bence
canım pztesı baslıom serumaaaa...ve hazıranda hem transferde yesıyormusss
Devlet hastanesine veya sağlık ocağına gitseydin. Bedava
Yanlış yere yazdıııııın
canım üzme kendini yaaaa bismillah kan verdin geldin.ben doktora bile görünmeden kan verdim benimki duysa oda kızar idrar ne alaka der.şu an boşu boşuna üzülüyorsun ben senin gebe olduğuna inanıyorum yapma böyleeeeeee
Hangi doktor dedi bunu yaaaa
gitsin bir daha okusun
ay gülden kalbim nedense olumsuza hazırlıklı bu sefer.diğerinde sonucu yüksek görcem diye güm güm atıyordu şimdide hazırlıklıyım düşük olursa sadece rabbim sabrını ver diyorum son 1 saat
Aman doktorlar iste herseyin en kotusunu soylerler.sen uzulme.moralini yuksek tut seher...
senaryolarla aklını bulandırmak istemedim ama bir ihtimal var bu ihtimalide ancak kan sonucunda değerlendirebiliriz idrar testiyle yorumlamak anlamsız geliyor...o ihtimalide sölemicem
cnm benım sımdı esım doktorumla görusmus yuz yuze ve ben pazartesı baslıom serumaa...cok yuksek deılmıs dort hafta serum baglanıcam haftada bı gun ve hazıranda taze transfer olucakmısımsaymıslar hafta olarak yetısıyormusşşş...cok sukur yaa doktorla yuz yuze konusunca ıcım rahatladı dedı esımmm...
valla öyle dedi e2 ıle progesteronuda ıstemedı hele bır gebe oldugun bellı olsun öyle dedı ben ıkıdebır gıdep gelemm dedım olmaz dedi ilaçlarımmı bıle yazmadı gebe oldugun anlasılsın öyle dedı durdu annemde tup bebek tup bebek dıyo her koyulan tutacakdıye bırsey yok dedı kacıncı gunun senn dedı bende test gunum bugun neyapacan sen kaçıncı gunmoldugnu dedımm
bencede sonuca göre söyle lütfen
kızım zaten erken baktırdın mecbur 2 günde bir tekrarlicaksin testi...
öyle yapacam zaten çünkü idrar testiyle yorumlamak olmaz bizim gibi bilime ilime inanan kadınlar olarak idrar testi hurafeden ibaret
evet haklısın bak sana bişey sorcam diğer topikte bi arkadaş 2.gün test yapmış 2,94 çıkmış 5.gün yapmış 3,41 çıkmış.doktoruda gebelik var hayırlı olsun ama pazartesi bi daha yaptır demiş.bende dedimki 5 ten aşağısına gebelik var demezler neden öyle demişler bi yanlışlık var dedim.yanlışmı söyledim ya :44:
pamuğun evimize geliş sürecini bilmiyordum ben bi tek tüp sürecine hakimim ondan bilemedim
gülün dikeni olmaya alışıkımda pamuğun dikeni ilk kez oluyorum bugünleri görmekte varmış
2.gün testi ilk kez duyuyorum bir yaşıma daha girdim anne olamadan
3 den 3 buçuğa çıkmış diye artacak diye düşündüler sanırım ondan gebelik var demiş doktor ama bugüne kadar tanıdığım hiç bir doktor 2.ve 5.gün değerlerine bakarak bunu söylemez hayretler içinde okuyorum..
hepimizin kanında düşükte olsa hcg var bazı durumlarda hcg bile salgılanır netten araştırın.
neden sıfırın üzeri gebelik denmemişte 5 ve 5 in üzerinde değer olursa gebelik var denmiş...
sebebi çok açık 5 in altındaki değerler hepimizde çıkabilir normal zamanda da buradaki değerlerle nasıl gebelik var denir inanamıyorum..
bir yanlışlık var bu işte:26::26::44::44::44:
ayyy canım benım yaa ınan su an öyle garıp duygular içindeyımm..Allahım kımseyı caresız bırakmasın.Çok şükür Rabbim öyle büyük ki..Güzel haberlerıını beklıom senın de...güzel sonuclar alıcaksın inşaAllah
2.gün testi ilk kez duyuyorum bir yaşıma daha girdim anne olamadan
3 den 3 buçuğa çıkmış diye artacak diye düşündüler sanırım ondan gebelik var demiş doktor ama bugüne kadar tanıdığım hiç bir doktor 2.ve 5.gün değerlerine bakarak bunu söylemez hayretler içinde okuyorum..
hepimizin kanında düşükte olsa hcg var bazı durumlarda hcg bile salgılanır netten araştırın.
neden sıfırın üzeri gebelik denmemişte 5 ve 5 in üzerinde değer olursa gebelik var denmiş...
sebebi çok açık 5 in altındaki değerler hepimizde çıkabilir normal zamanda da buradaki değerlerle nasıl gebelik var denir inanamıyorum..
bir yanlışlık var bu işte:26::26::44::44::44:
yok raporlu olduğum için benimkide şimdilik bedava
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?