Yok kiz bili bile seninde sozunu desteklemek amaciyla sana yazdim.seherde senden okuyuversin bir zahmet:))))))
valla öyle dedi e2 ıle progesteronuda ıstemedı hele bır gebe oldugun bellı olsun öyle dedı ben ıkıdebır gıdep gelemm dedım olmaz dedi ilaçlarımmı bıle yazmadı gebe oldugun anlasılsın öyle dedı durdu annemde tup bebek tup bebek dıyo her koyulan tutacakdıye bırsey yok dedı kacıncı gunun senn dedı bende test gunum bugun neyapacan sen kaçıncı gunmoldugnu dedımm
bende şok oldum canını sıkmim diye yazmadım önce ama baktım kız dikkat bebek var diye geziyor dedimki sonradan üzülme hazırlıklı ol diye dedim.hayatımda böyle bişey ne gördüm ne duydum bende valla :44:
bencede katılıyorm 1.30 1.50 2.30 bile cıktıgı oldu negatıftı dusuk yaparkende 5in altına dusmusse sıfırlanmıs tamam dıyolarr
Haydaaa annene de sarmışsın. İçini ferah tut güzel haberler alacaksın inşallah
Amiiinn, Gönlümüz Allahın sevgisiyle dolsun, Allahım bizim dualarımızı geri çevirmesin
bak gördünmü..rabbim dermansız dert vermesin önemli olan o
cnm doktorum mustafa beyy..esım söyledı sımdı %25 cıkmıs..zaten benımle teste gıden 6 hastadan dordunun yuksek gelmıs ıstee...seruma baslıycaz pazartesı ve ılac vermısler ve tuzsuz yıcekmısım...cok sukur Allahım kımseyı caresız bırakmasın...gercı mustafa hoca kesın olmamakla bırlıkte bu öldurucu hucrelere baglıyoruz demıs..bakalım hayırlısı deneyıp görucez canımm...bana dırek serumdan bahsetmıstı hemsıre hıc murat berksoy falan demedı..demekk ı artık seruma gectıler:44::44:
Kızlar ya dün transfer oldu ya 3.gun embriyosu 10 ve 9 hücreli bugün kasık ağrım var normal mi psikolojik değil var yani oturup kalkarken çok dik yatınca hissediyorum
Yaaa rabbim eksikliklerini gostermesin ama bazen su doktorlar ne kadar sacma olabiliyorlar..iyi bari biri farketmis canim.aslinda farketmeyi de gectim biz bile kendi aramizda iki uc deneme negatif olduysa soruyoruz birbirimize laparoskopi histerereskopi yapildimi genetik testler tamam mi pıhtılaşma sorunu varmi falan diye..izmirde bi doktor duydum hemen hemen her hastaya transfer oncesi mutlaka histereskopi yapiomus hem cizik atiyomus rahme bebek daha kolay tutunsun diye hemde kullanilan ilaclar sonrasinda rahimde herhangi terslik varmi diye kontrol ediomus.tabii cogu transferide dondurulmus ve hastalari genellikle amh sorunu olan yumurta kalitesinde sorun yasayan hastalar..iki defa opu yapip embriyo biriktirip sonra histereskopi yapip sonrasinda transfer yapiyomus..simdiiii boylede doktor varr oylede doktor...bi yerde insan kime guvenecegini de sasiriyo orasi da var ama ne bileyim hic aklim almadi ensucum ya nasil beklerler sekizinci denemeni..bana kasimda yapildi ikiside ben simdi eylul de bi kere daha histerereskopi isticem mesela cunku rahim girisindeki sorun tam olarak cozulmemis ve o cozulsun oyle transfer olsun hayirlisiyla diyorum..ne diyelim cicim vardir bundada bi hayir insallahhh operasyonlarin su gibi gecsinn cankm benimm..bu sefer rabbim mucizene kavusturdunnn ensucumm:)) sagoll cnm benimm..
daha once ikiside yapilmadi tum doktorlarim gerek yok herseyin normal dedi.. Memorialda Semra hn tuplerinin biri yapisik digeri tamamen kendi icinde hortum gibi dolanmis bir yere toplanmis dedi.. lapraskopi o yuzden gerekli yillar sonra bunu anlayan bi doktora rastladim nihayet.. yillardir sadece esimin sperm bozuklugu uzerinde durulmustu..
Rica ederimm arkadaşım:)Teşekkür ederim arkadaşım
canım benim doktorum mustafa bey değildi, ne güzel bu konuda şanslısın çünkü mustafa bey seni çok güzel yönlendirmiş..
bendede aynısı var bağışıklık sistemim embriyoyu yabancı madde sanıp dışarı atıyormuş denilmişti..
inşallah senin değerlerin düzelecek canım serumla düzelme oluyormuş zaten.. benim o dönemdeki doktorum süleyman beydi ben zaten bahceci umuttaydım..
şimdi o testim Semra hanımında dikkatini çekti üzerinde duracaklar canım.. farklı testlerde istediler..
Oyy senin bebikin cok minnakmis dahaa yahuu..guzel guzel dinlen annesi..bol bol su ic..ananas kabak Çekirdeği biliosundur zati:)))hic bisi icin keyfini kacirmaa canin kalkmak isterse kalkk dolas yatmak isterse uzat ayaciklarinii yat..aslinda transfer sonrası beklemek zor amaa tedavinin de en guzel kismii:))))ohhh prenseslere gibii valla..sende keyfini cikar..rabbim yardımcın olsun tatlimmHadi hayirlisi olsun insallah olacak...benim bugun degil birdahaki cuma test.hayirlisi canim:)))
elim ayağım titriyor 153,46 yazıyor ben yanlış görmüyorsam eğer ve sanırım bayılcam şimdi
ooooo süppeeerrrrr şahaneeeee çok tebrik ederim canım maşallah harika bir değer..
bugün 10.gün ikiz olabilir asıl testin 12.gün çünkü...
yaşasın akşamı beklemeden öğrenebildim sonucunuuuuuuuu.....elim ayağım titriyor 153,46 yazıyor ben yanlış görmüyorsam eğer ve sanırım bayılcam şimdi
elim ayağım titriyor 153,46 yazıyor ben yanlış görmüyorsam eğer ve sanırım bayılcam şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?