Yokkk kizz bana kim nazar degdirecek.sanki disarimi ciktigim varrr.ustelik nazar degdirilecek kadar guzel degilim..
yok yok ondan değil bitanem
ben o testi unuttum bile
hani 7 gün fln yapsaydım üzülürdüm ama
5.gün olunca onun rahatlığı oldu
8.gün kana karışan bhcg idrarda 5.gün nasıl çıksın dimi ama
kızma bana hiç test yapmadım sayabiliriz bu durumda
sen nasılsın bakalım takipteyim seni
hımm ben kuruyum jelde geri gelmiyor artık
Allah sonumuzu selamete çıkarsın canım
iyi olcak inşallah
cnm şöyle olucakk..ben hazıran reglı ıle baslıycam tedavıye yumurta toplama döllenme olucak ve donduracaklarr...bu surecte yıne hafta ıcınde bellı gunlerde klınıge gıdıp serum baglanıcam kı bagısıklıgım dussun..sonra kı reglım ıle donmus transferı olucamm...hısteroskopımı de olmustum bılıyorsunn...ne bıleyım hısteroskopı sonrası taze taze transfer olurum dıyordum ıcım kıpır kıpırdı sankı tutacak dıye cok umıt baglamıstım...ama maalesef test cok gec cıktı ve ben nedenını ögrendım...cok sukur bı nedenım var bılıom artık bunu..zaten hamıle kalsam bıle bebegın ölumune ve dusmesıne de neden oluyormus bu killer denen hucreler...Rabbım hayırlısını versın ne dıyecegımı de dusunecegımı de bılmıorum
evet 10 gün içinde verirsen beleş ben 11.gün verince muayene ücreti bayıldım
aslında ilk testin ücretsiz olması lazım..
yabani otmuyum kızım ben aralardan türemiş tikenli tikenli
kızlar gıttım verdım geldım benmkı 4 gıbı cıkacak ama doktor benı korkuttu yok ıdrarda pozıtıf cıktı dıye kandada cıkmaz ıdrar yanıltıcıı olabılır dedı durdu:18::18:
kızlar gıttım verdım geldım benmkı 4 gıbı cıkacak ama doktor benı korkuttu yok ıdrarda pozıtıf cıktı dıye kandada cıkmaz ıdrar yanıltıcıı olabılır dedı durdu:18::18:
Arkadaşım sen ne diyorsun, bak tedavisi varmış ve ne kadar kolaymış, hem dondurulma işlemi yapılacağı için rahmin dinlenecekte. Yani rahim transfer olmadan sapa sağlam hale gelmiş operasyondan kurtulmuş bir halde olacak. Daha ne istiyorsun, şükret ve demek hayırlısı bu olacak ki böyle bir şey yaşadın. Ne olur sevin artık.
Aaaa daha neler, seni bilmesem inanırdım da
ben mesela sbepsiz interfiliteden korkardım sebepsiz olması çok üzücü derdim benmkide kisttenmiş.yani sebebini bilmek bilmemekten daha iyi..sen regl ile beraber bomba gibi başla veo katil hücreleri sen öldür hadi bakim
Hangi doktor dedi bunu yaaaa
gitsin bir daha okusun
kaç çıktı canım sonucun benim 29.50 çıkmıştı..
beni bahcecide sonrasında Murat Bersoya gönderdiler o adama 6 ay boyunca iki tüp bebek parası ödedim boşuna değerlerimi düzeltecek diye.. sonra Murat bey değerlerin düzeldi dedi gittim birde tüp yaptırdım en kötü tedavimi yaşadım canım 1 tane 2. kalite embriyo oluştu.. sonuç negatif.. değerlerim düzelmedi dahada bozulmuştu.. ama benim tüp doktorum hatalıydı bahcecide bunun için serum varken beni gidip Murat beye yönlendirdi birazda o kazansın diye yakın arkadaşlarya.. senin doktorun serum vermiş bu en güzeli canım kesin faydası olur..
cnm benım sımdı esım doktorumla görusmus yuz yuze ve ben pazartesı baslıom serumaa...cok yuksek deılmıs dort hafta serum baglanıcam haftada bı gun ve hazıranda taze transfer olucakmısımsaymıslar hafta olarak yetısıyormusşşş...cok sukur yaa doktorla yuz yuze konusunca ıcım rahatladı dedı esımmm...
Tesekkur ederim canim.sen hele fistiksin....
sıkma canını tatlmm bak sebebini bulmussun işte ya bulmasaydın sürekli deneyip olumsuz alsaydın daha mı iyiydi bak şimdi tedavini olup öle alcaksın bebişlerini ve sana gelcekler inşallaaah
evet raporsuzda olsa ilk test ücretsiz olmalı bencede.ve 122 lirada baya çok ya bi kan için
Aman doktorlar iste herseyin en kotusunu soylerler.sen uzulme.moralini yuksek tut seher...
evet raporsuzda olsa ilk test ücretsiz olmalı bencede.ve 122 lirada baya çok ya bi kan için
Yok yok hani pamuk ilk toplanırken içinde dikenler vardır ya, o dikenler sonradan temizlenir bizlerde öyle kullanırız o dikenlerden bahsediyorum
Baaak gün doğmadan neler doğar derler ya senin ki gün doğmasına bile fırsat olmadan günün doğdu. Şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?