2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Yokkk kizz bana kim nazar degdirecek.sanki disarimi ciktigim varrr.ustelik nazar degdirilecek kadar guzel degilim..

Aaaa daha neler, seni bilmesem inanırdım da

Son düzenleme:

İyiğim canım günleri deviriyorum işte çoğu gitti azı kaldı valla. Hepimize hakkımızda hayırlısı

sıkma canını tatlmm bak sebebini bulmussun işte ya bulmasaydın sürekli deneyip olumsuz alsaydın daha mı iyiydi bak şimdi tedavini olup öle alcaksın bebişlerini ve sana gelcekler inşallaaah

evet 10 gün içinde verirsen beleş ben 11.gün verince muayene ücreti bayıldım
aslında ilk testin ücretsiz olması lazım..

evet raporsuzda olsa ilk test ücretsiz olmalı bencede.ve 122 lirada baya çok ya bi kan için

yabani otmuyum kızım ben aralardan türemiş tikenli tikenli

Yok yok hani pamuk ilk toplanırken içinde dikenler vardır ya, o dikenler sonradan temizlenir bizlerde öyle kullanırız o dikenlerden bahsediyorum

kızlar gıttım verdım geldım benmkı 4 gıbı cıkacak ama doktor benı korkuttu yok ıdrarda pozıtıf cıktı dıye kandada cıkmaz ıdrar yanıltıcıı olabılır dedı durdu:18::18:

canım üzme kendini yaaaa bismillah kan verdin geldin.ben doktora bile görünmeden kan verdim benimki duysa oda kızar idrar ne alaka der.şu an boşu boşuna üzülüyorsun ben senin gebe olduğuna inanıyorum yapma böyleeeeeee

kızlar gıttım verdım geldım benmkı 4 gıbı cıkacak ama doktor benı korkuttu yok ıdrarda pozıtıf cıktı dıye kandada cıkmaz ıdrar yanıltıcıı olabılır dedı durdu:18::18:

Hangi doktor dedi bunu yaaaa
gitsin bir daha okusun

cnm benım sımdı esım doktorumla görusmus yuz yuze ve ben pazartesı baslıom serumaa...cok yuksek deılmıs dort hafta serum baglanıcam haftada bı gun ve hazıranda taze transfer olucakmısım saymıslar hafta olarak yetısıyormusşşş...cok sukur yaa doktorla yuz yuze konusunca ıcım rahatladı dedı esımmm...

canım pztesı baslıom serumaaaa...ve hazıranda hem transferde yesıyormusss

cnm doktorum mustafa beyy..esım söyledı sımdı %25 cıkmıs..zaten benımle teste gıden 6 hastadan dordunun yuksek gelmıs ıstee...seruma baslıycaz pazartesı ve ılac vermısler ve tuzsuz yıcekmısım...cok sukur Allahım kımseyı caresız bırakmasın...gercı mustafa hoca kesın olmamakla bırlıkte bu öldurucu hucrelere baglıyoruz demıs..bakalım hayırlısı deneyıp görucez canımm...bana dırek serumdan bahsetmıstı hemsıre hıc murat berksoy falan demedı..demekk ı artık seruma gectıler:44::44:

Baaak gün doğmadan neler doğar derler ya senin ki gün doğmasına bile fırsat olmadan günün doğdu. Şükürler olsun

sıkma canını tatlmm bak sebebini bulmussun işte ya bulmasaydın sürekli deneyip olumsuz alsaydın daha mı iyiydi bak şimdi tedavini olup öle alcaksın bebişlerini ve sana gelcekler inşallaaah

amınnnnn kuzummmm cok saolll guzel düşüncelerin içinnn...Rabbim hepimize nasip etsin o melekleriibı ton test yapıldı en son bu testte sorun cıktı..sebebını buldum ınşaAllah dıyorumm...Rabbım bu yolda hep yar ve yardımcımız olsun cnm benımm

evet raporsuzda olsa ilk test ücretsiz olmalı bencede.ve 122 lirada baya çok ya bi kan için

şöyle düşünüyorlar ilk kanı veriyorsun sonra bir kaç kez daha kan istiyorlar 10 gün içinde tüm kanlar ücretsiz oluyor ama yinede saçma bence

Yok yok hani pamuk ilk toplanırken içinde dikenler vardır ya, o dikenler sonradan temizlenir bizlerde öyle kullanırız o dikenlerden bahsediyorum

pamuğun evimize geliş sürecini bilmiyordum ben bi tek tüp sürecine hakimim ondan bilemedim
gülün dikeni olmaya alışıkımda pamuğun dikeni ilk kez oluyorum bugünleri görmekte varmış

Baaak gün doğmadan neler doğar derler ya senin ki gün doğmasına bile fırsat olmadan günün doğdu. Şükürler olsun

ayyy canım benım yaa ınan su an öyle garıp duygular içindeyımm..Allahım kımseyı caresız bırakmasın.Çok şükür Rabbim öyle büyük ki..Güzel haberlerıını beklıom senın de...güzel sonuclar alıcaksın inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…