ağlicam resmen göğşen hocada gördüm seni sonucunu bekliyordum dedi heheama önemli olan yükselmesi pazartesi gel bi dahakan ver dedi ama ben pazar acilde bi yerde veririm sanırım.hala inanamıyorum ya
Yaaa rabbim eksikliklerini gostermesin ama bazen su doktorlar ne kadar sacma olabiliyorlar..iyi bari biri farketmis canim.aslinda farketmeyi de gectim biz bile kendi aramizda iki uc deneme negatif olduysa soruyoruz birbirimize laparoskopi histerereskopi yapildimi genetik testler tamam mi pıhtılaşma sorunu varmi falan diye..izmirde bi doktor duydum hemen hemen her hastaya transfer oncesi mutlaka histereskopi yapiomus hem cizik atiyomus rahme bebek daha kolay tutunsun diye hemde kullanilan ilaclar sonrasinda rahimde herhangi terslik varmi diye kontrol ediomus.tabii cogu transferide dondurulmus ve hastalari genellikle amh sorunu olan yumurta kalitesinde sorun yasayan hastalar..iki defa opu yapip embriyo biriktirip sonra histereskopi yapip sonrasinda transfer yapiyomus..simdiiii boylede doktor varr oylede doktor...bi yerde insan kime guvenecegini de sasiriyo orasi da var ama ne bileyim hic aklim almadi ensucum ya nasil beklerler sekizinci denemeni..bana kasimda yapildi ikiside ben simdi eylul de bi kere daha histerereskopi isticem mesela cunku rahim girisindeki sorun tam olarak cozulmemis ve o cozulsun oyle transfer olsun hayirlisiyla diyorum..ne diyelim cicim vardir bundada bi hayir insallahhh operasyonlarin su gibi gecsinn cankm benimm..bu sefer rabbim mucizene kavusturdunnn ensucumm
elim ayağım titriyor 153,46 yazıyor ben yanlış görmüyorsam eğer ve sanırım bayılcam şimdi
elim ayağım titriyor 153,46 yazıyor ben yanlış görmüyorsam eğer ve sanırım bayılcam şimdi
başka labaratuvarda verme sakın bu kezde onda muallakta kalırız mazallah makine farkı vs...diye..
nerde başladıysan teste orada devam et yine başkentin aciline git o zaman
tüm senaryolar rafa kalktı tek gerçek hamile olduğun maşallah
bundan sonrada 300 lü bir değer görürsek ohh misss gelsin 1 hafta sonra kese
tamam pazartesiye kadar beklicem o zaman ...inşallah yükselir ya diğeri gibi olmazcanım hep destek oldun bana allah razı olsun ya
Tebrik ederimmm..hayırlı olsun annecikk:)))basladigi gibi guzel degerle devam etsinn guzel bi hamileligin olsun insallahh rabbim kucagina almayi nasip etsinelim ayağım titriyor 153,46 yazıyor ben yanlış görmüyorsam eğer ve sanırım bayılcam şimdi
tamam pazartesiye kadar beklicem o zaman ...inşallah yükselir ya diğeri gibi olmazcanım hep destek oldun bana allah razı olsun ya
Tebrik ederimmm..hayırlı olsun annecikk:)))basladigi gibi guzel degerle devam etsinn guzel bi hamileligin olsun insallahh rabbim kucagina almayi nasip etsin
Tebrikler canım benim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. :) çok sevindim umudumdun valla :)
Canim benim hadi gözün aydin merakla seni ve seheri takip ediyodum ve cuma vakti dua ettim sizin için.inan çok sevindim.hayirlisiyla insaallah değerin saglikli şekilde artar.
Canimmmmmmmm tebrikederim çoook sevindim.maşallah kat kat artsin
canım tebrik ederim ya tamam idrar testi insana umut veriyor ama kan sonucunu görmekkk farklı bişey yaaaaaaaaa...
TEBRİKLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR CİCİ ANNEEEE
TEBRİKLER BİTANEMMM..rabbim kucağına almayı da nasip etsin
ayyyyy hatişşşşşşşşşşş tebrik ederimmmmmm çççooookkk güzellll bi değerrr ikizlerrrr geliyorrrrrr
Allahım çok şükür yaaa
kız yeminle iş yapamadım burada heyecandan... ay çok mutlu oldum. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla doğmasını nasip etsin.
Gözünaydın canım çok tebrik ederim!!!
inşallah bebeklerim benimle olur 9 ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?