2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ağlicam resmen göğşen hocada gördüm seni sonucunu bekliyordum dedi hehe ama önemli olan yükselmesi pazartesi gel bi dahakan ver dedi ama ben pazar acilde bi yerde veririm sanırım.hala inanamıyorum ya

başka labaratuvarda verme sakın bu kezde onda muallakta kalırız mazallah makine farkı vs...diye..
nerde başladıysan teste orada devam et yine başkentin aciline git o zaman
tüm senaryolar rafa kalktı tek gerçek hamile olduğun maşallah
bundan sonrada 300 lü bir değer görürsek ohh misss gelsin 1 hafta sonra kese

canımm valla birde ben anlasam.. gittiğim hastaneler ve doktorlarda hep iyi ve tanınmış hastaneler ve konusunda uzman doktorlardı..
amerikan hastanesi ve bahceci zaten benden hiç rahim filmi bile istemedi kaç kez sordum gerek yok sende dediler oda ayrı bir saçmalık.. rahim filmini bile ben gidip kendim buradan duyduklarımla çektirdim.. ben bazı hastaneler için kötü şeyler burada yazmak istemiyorum çünkü oralara giden arkadaşlar var tedavi oluyorlar hevesleri kırılmasın ama ufak sıkıntılarla birinci ikinci tedavide tüpde pozitifi yakalayıp sonra sayfalarca o doktorları öneriyorlarya o bana çok saçma geliyor.. bir doktorun başarısı zor hastalarla ölçülür..
histereskopi yaptırmayı zaten çok istiyordum yıllardır kime gittiysem gerek yok dedi son doktorumla zaten bu yüzden biraz tartışmalı bir süreçte geçirmiştik.... Semra hanıma geçtiğime şimdilik memnunum, görünürde gerek olmasa bile gizli enfeksiyon durumları olabiliyor ancak histereskopi ile inceleyebiliriz dedi..
tüpler zaten ayrı bir muamma.. rahim filmini kat kat büyütüp gösterdiler gerçektende tüpün biri bir yerde ortada yapışıp kalmış, diğer tüpde yarıdan itibaren kıvrım kıvrım iç içe girip kıvırcık saça dönmüş işlevini yitirmiş.. lapraskopi şart denildi.. içindeki sıvı embriyo tutunsa bile ilerlemesini engelliyormuş.. o yüzden 5 tane kimyasalım olabilirmiş.. embriyo tutunuyor ama ilerleyemiyor dedi..

elim ayağım titriyor 153,46 yazıyor ben yanlış görmüyorsam eğer ve sanırım bayılcam şimdi

canım tebrik ederim ya tamam idrar testi insana umut veriyor ama kan sonucunu görmekkk farklı bişey yaaaaaaaaa...
TEBRİKLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR CİCİ ANNEEEE

tamam pazartesiye kadar beklicem o zaman ...inşallah yükselir ya diğeri gibi olmaz canım hep destek oldun bana allah razı olsun ya

elim ayağım titriyor 153,46 yazıyor ben yanlış görmüyorsam eğer ve sanırım bayılcam şimdi

oyyyy yaşasııınnnnn saat bir oldu hani haber diye bakınıp duruyodum bende yaa çoookk sevindimmmm malum ben daha tedavi başlamamış biri olarak değerlerden anlamam ama ikiz diyolar ayyy çook güzel maşallah size canm avatarındaki gibi inatçı bi oğlanla bi prenses gelsin sana inşallah

tamam pazartesiye kadar beklicem o zaman ...inşallah yükselir ya diğeri gibi olmaz canım hep destek oldun bana allah razı olsun ya

Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günüde göstersin canım..
Artık iyi düşün lütfen çıkar olumsuz düşünceleri aklından..
Bu endişeler hiç bitmeyecek kucağına alana kadar..
Değerin artsa bi keseyi göreydim diyeceksin skeseyi görünce kalp atışı derdin başlayacak sonra ikili üçlü testler derken her zaman bir endişen olacak.Keyfini çıkarma zamanıdır.Muallakta kalan bir değer değil çünkü

Son düzenleme:
Tebrik ederimmm..hayırlı olsun annecikk:)))basladigi gibi guzel degerle devam etsinn guzel bi hamileligin olsun insallahh rabbim kucagina almayi nasip etsin

Tebrikler canım benim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. :) çok sevindim umudumdun valla :)

kızlar allah razı olsun rabbim hepimize nasip etsin bol bol yükselsin inşallah

Canim benim hadi gözün aydin merakla seni ve seheri takip ediyodum ve cuma vakti dua ettim sizin için.inan çok sevindim.hayirlisiyla insaallah değerin saglikli şekilde artar.

dualarınız için çok teşekkür ederim ya aallah hepinizden razı olsun

Allahım çok şükür yaaa
kız yeminle iş yapamadım burada heyecandan... ay çok mutlu oldum. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla doğmasını nasip etsin.
Gözünaydın canım çok tebrik ederim!!!

bitanem yaaaa benle sevinip benle üzüldünüz allah hepinizden razı olsun tez zamanda hepimiz anne olalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…