2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Arkadaşım sen ne diyorsun, bak tedavisi varmış ve ne kadar kolaymış, hem dondurulma işlemi yapılacağı için rahmin dinlenecekte. Yani rahim transfer olmadan sapa sağlam hale gelmiş operasyondan kurtulmuş bir halde olacak. Daha ne istiyorsun, şükret ve demek hayırlısı bu olacak ki böyle bir şey yaşadın. Ne olur sevin artık.

süpersin valla az kaldı zaten biz gibi stres olmazsın

Yooo hiç fark etmez bende en az sizler kadar stresliyim yani stresli demeyelim heyecanlıyım. Biz stres yaşamıyoruz heyecan yaşıyoruz bunu da unutma

AAAAAAAaaa Beklemez olur mu canım ya..
erkekler içinde yaşıyor duygularını merak etme..sen mutlu haberı bır ver ona sevıncten uçar emin ol

nasip olurda güzel bi değer görürsem evde söyliycem akşam sürpriz olsun

ben mesela sbepsiz interfiliteden korkardım sebepsiz olması çok üzücü derdim benmkide kisttenmiş.yani sebebini bilmek bilmemekten daha iyi..sen regl ile beraber bomba gibi başla veo katil hücreleri sen öldür hadi bakim

nasip olurda güzel bi değer görürsem evde söyliycem akşam sürpriz olsun

Ne yap biliyor musun, masayı hazırla ama fazladan bir tabak koy (istersen bebek tabağı çatalı al) soracaktır hayırdır diye misafirimiz var dersin

Ne yap biliyor musun, masayı hazırla ama fazladan bir tabak koy (istersen bebek tabağı çatalı al) soracaktır hayırdır diye misafirimiz var dersin

kız hiç sorma taşınıyoruz ya masa tabak çanak yokki evde bi çift bebek ayakkabısı almıştık diğer tüp bebekte pembiş minicik onu vermeyi düşünüyorum ..hele bi sonucu alim burdan konuşuruz yine napcamızı

Nazar boncuğuna ihtiyacınız yok canlarım, o sadece kendisine bile fayda olmayan bir taş. Nazar için sadece dua okuyun Allahı anın yeter.

Yokkk kizz bana kim nazar degdirecek.sanki disarimi ciktigim varrr.ustelik nazar degdirilecek kadar guzel degilim..

cnm slm..sende bu testı yaptırmıstın sonrasında nasıl bı tedavı uyguladılar sana...benım bağışıklık yuksek cıktı

kaç çıktı canım sonucun benim 29.50 çıkmıştı..
beni bahcecide sonrasında Murat Bersoya gönderdiler o adama 6 ay boyunca iki tüp bebek parası ödedim boşuna değerlerimi düzeltecek diye.. sonra Murat bey değerlerin düzeldi dedi gittim birde tüp yaptırdım en kötü tedavimi yaşadım canım 1 tane 2. kalite embriyo oluştu.. sonuç negatif.. değerlerim düzelmedi dahada bozulmuştu.. ama benim tüp doktorum hatalıydı bahcecide bunun için serum varken beni gidip Murat beye yönlendirdi birazda o kazansın diye yakın arkadaşlarya.. senin doktorun serum vermiş bu en güzeli canım kesin faydası olur..

Son düzenleme:
Tamam canım benim, sen gel biz planlar yaparız

yaparsan erkenden testi şimdi belirti ararsın tabi, sana çok kızdım yani

yok yok ondan değil bitanem
ben o testi unuttum bile
hani 7 gün fln yapsaydım üzülürdüm ama
5.gün olunca onun rahatlığı oldu
8.gün kana karışan bhcg idrarda 5.gün nasıl çıksın dimi ama
kızma bana hiç test yapmadım sayabiliriz bu durumda
sen nasılsın bakalım takipteyim seni

Iyidir gebe hatun senden naberrr..
Bendede hic bir beliti yok.biraz akinti var sankim ama o da jelden o kadar..
ne yapcaz boyle.....iyimi kotumu...

hımm ben kuruyum jelde geri gelmiyor artık
Allah sonumuzu selamete çıkarsın canım
iyi olcak inşallah

Dualarım seninle Allahın izniyle güzel değerler alıp bizimle paylaşacaksın arkadaşım

haklısınız kızlar kanımı verdim geldim bileeeeeeeeee öğlen çıkar 1 gibi.hayırlara vesile olsun inşallah

Allah yar ve yardımcın olsun canım.. hayırlı haberlerle bekliyoruz umut ol bize inşallah.

bende kan verdim yine aynı anda öğrencez haha hayırlısı olsun

kızlar gıttım verdım geldım benmkı 4 gıbı cıkacak ama doktor benı korkuttu yok ıdrarda pozıtıf cıktı dıye kandada cıkmaz ıdrar yanıltıcıı olabılır dedı durdu:18::18:

canımm saol sen nasılsın nasıl gıdıyorr

kızlar gıttım verdım geldım benmkı 4 gıbı cıkacak ama doktor benı korkuttu yok ıdrarda pozıtıf cıktı dıye kandada cıkmaz ıdrar yanıltıcıı olabılır dedı durdu:18::18:

doktorda çok biliyor yanii boşver canım sen onu.. idrarda çift çizgi görülünce genelde pozitif çıkıyor.. inşallah meleğin seninle ve güzel haberlerin gelecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…