cnm şöyle olucakk..ben hazıran reglı ıle baslıycam tedavıye yumurta toplama döllenme olucak ve donduracaklarr...bu surecte yıne hafta ıcınde bellı gunlerde klınıge gıdıp serum baglanıcam kı bagısıklıgım dussun..sonra kı reglım ıle donmus transferı olucamm...hısteroskopımı de olmustum bılıyorsunn...ne bıleyım hısteroskopı sonrası taze taze transfer olurum dıyordum ıcım kıpır kıpırdı sankı tutacak dıye cok umıt baglamıstım...ama maalesef test cok gec cıktı ve ben nedenını ögrendım...cok sukur bı nedenım var bılıom artık bunu..zaten hamıle kalsam bıle bebegın ölumune ve dusmesıne de neden oluyormus bu killer denen hucreler...Rabbım hayırlısını versın ne dıyecegımı de dusunecegımı de bılmıorum
süpersin valla az kaldı zaten biz gibi stres olmazsın
AAAAAAAaaa Beklemez olur mu canım ya..
erkekler içinde yaşıyor duygularını merak etme..sen mutlu haberı bır ver ona sevıncten uçar emin ol
pişttt gebe hatunnn naberrr
bnm hiç blrtim yok sende ne var ne yok
pişttt gebe hatunnn naberrr
bnm hiç blrtim yok sende ne var ne yok
evet cnm cok sukur buldum ama cok bılınen bısye degıl buu...ben herseyı yapıp oyle baslayım deyınce doktorum bunu da yapalım bakalım bu blastlar neden tutunmuyor demıstı..meger yavrucuklarımı yıyormus benım katıl hucrelerımm...bakalım regl ıle baslıycak benım yolculugmdaa..Canım guzel haberlerını beklıyorummm...kocamannn betahcg lerrrr
nasip olurda güzel bi değer görürsem evde söyliycem akşam sürpriz olsun
Yooo hiç fark etmez bende en az sizler kadar stresliyim yani stresli demeyelim heyecanlıyım. Biz stres yaşamıyoruz heyecan yaşıyoruz bunu da unutma
Ne yap biliyor musun, masayı hazırla ama fazladan bir tabak koy (istersen bebek tabağı çatalı al) soracaktır hayırdır diye misafirimiz var dersin
Nazar boncuğuna ihtiyacınız yok canlarım, o sadece kendisine bile fayda olmayan bir taş. Nazar için sadece dua okuyun Allahı anın yeter.
Ne yap biliyor musun, masayı hazırla ama fazladan bir tabak koy (istersen bebek tabağı çatalı al) soracaktır hayırdır diye misafirimiz var dersin
cnm slm..sende bu testı yaptırmıstın sonrasında nasıl bı tedavı uyguladılar sana...benım bağışıklık yuksek cıktı
Tamam canım benim, sen gel biz planlar yaparızkız hiç sorma taşınıyoruz ya masa tabak çanak yokki evdebi çift bebek ayakkabısı almıştık diğer tüp bebekte pembiş minicik onu vermeyi düşünüyorum ..hele bi sonucu alim burdan konuşuruz yine napcamızı
yaparsan erkenden testi şimdi belirti ararsın tabi, sana çok kızdım yani
Iyidir gebe hatun senden naberrr..
Bendede hic bir beliti yok.biraz akinti var sankim ama o da jelden o kadar..
ne yapcaz boyle.....iyimi kotumu...
Hıııım düşünmem lazım biraz ama sanki biraz pamuk ama biraz da pamuk içinde saklanmış dikenli gibisin
bide raporlu olduğum için 10 güne beleşmiş ya kan bi sevindim bi sevindim
Dualarım seninle Allahın izniyle güzel değerler alıp bizimle paylaşacaksın arkadaşım
haklısınız kızlar kanımı verdim geldim bileeeeeeeeee öğlen çıkar 1 gibi.hayırlara vesile olsun inşallah
Allah yar ve yardımcın olsun canım.. hayırlı haberlerle bekliyoruz umut ol bize inşallah.
bende kan verdim yine aynı anda öğrencez haha hayırlısı olsun
Amin canım inşallah
hiç belirtim falan yok vallakorkmaya başladım desem yeridir
ama korkunun ecele faydası yok bi şekilde gidip o kanı verip göreceğim değerimi
hadi güzel sonuçlarla gel inşallah
canımmmm
beni unuttun mu yoksaiyiki mesajlarına denk geldim yoksa haber alamıcaktık senden
çok sevindimmmm demek prenses geliyor
maşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım
bu arada bende transfer oldum 6.günümdeyim :18::18::18:
kendine çok çooook iyi bak öptüm
canımmm hadi inşallah kanda da seviniriz
hayırlı uğurlu olsun
merak içindeyim:18:
kızlar gıttım verdım geldım benmkı 4 gıbı cıkacak ama doktor benı korkuttu yok ıdrarda pozıtıf cıktı dıye kandada cıkmaz ıdrar yanıltıcıı olabılır dedı durdu:18::18:
doktorda çok biliyor yanii boşver canım sen onu.. idrarda çift çizgi görülünce genelde pozitif çıkıyor.. inşallah meleğin seninle ve güzel haberlerin gelecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?