2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

sağol canım benim.. Mustafa beyde çok iyi bir doktor seni bebşine kavuşturacak inşallah..
sıkıntının baştan anlaşılıp iyi şekilde takip edilmesi çok güzel canım.. sonucuda güzel olacak bebişine kavuşacaksın inşallah..
doktor konusu çok önemli..

yaşasın akşamı beklemeden öğrenebildim sonucunuuuuuuuu.....

eeeevvvvveeeetttttt geliyo galiba ikizlerrrrr :))))))) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin emiiiii

canım benm yaaa devamı gelsin darısı başına kız

inşaallah cnm benımmm...güzel yüreğinden dökülen güzel cümleler icin coook tesekkur ederımm...Dualarım ısteyen herkes bebeğine kavussun diye...allahım bu yolda ugrasan bızlere sabırlar ve cesaret versinnn...sende kavusacaksın kuzum bebegıne emın ol hepimiz bı gun anne oluca inşaAllahhhh

haklısın valla oley be hamileyim ben hamileeeeeeeeee

aminnn canmmmmmmmmmmm

inanıyorum canımm seneye hepimiz anneyiz.. gezmelerde bebek parklarında olacağız inşallah:)

Kızlar ya dün transfer oldu ya 3.gun embriyosu 10 ve 9 hücreli bugün kasık ağrım var normal mi psikolojik değil var yani oturup kalkarken çok dik yatınca hissediyorum

Yeni transferin olduğu için olur canım benimde olmuştu

elim ayağım titriyor 153,46 yazıyor ben yanlış görmüyorsam eğer ve sanırım bayılcam şimdi

cnm tebrikler çookk sevindim inşallah darısı başımıza...değer süper bugün kaçıncı günün..bide seni de 3.gun embriyosu sanırım ilk günden itibaren neler yaptın neler hıssetin anlatabilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…