hamdolsun ya oh beee derin bi nefes alabilirm pazartesiye kadar
anladım cnm benımm...Biz kendı doktorumuz oluyoruz bazen..negatıf alınca nedenını bulmak içn ugrasıyoruz kı buna da mecburuz...cunkı
oluşan embrıyolar cok kıymetlı..yıllar gectıkce rezerv gıbı baska sorunlar cıkıyor...sende yaptır testlerını umarım nedenını cabuk bulursun..tabı bu serumları aldım mı kesın tutacak dıye bısey yok ama en azından bi şey yapmış hiissiyle baslıyorum..Rabbim emeklerimizi
bosa cıkarmasınn...hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsınnn hepımızeee...ha bu arada cnm ben bu surece gırdıgım de bana ıkı doktor demıslerdi...biri mustafa bey bırı de semra hanımm..ben mustafa hocayla yolumda ılerlıyorum..semra hanım ıcın de cok iyi şeyler duydum..Dilerim semra hanım sana ugurlu gelır canımmm...
yaşasın akşamı beklemeden öğrenebildim sonucunuuuuuuuu.....
eeeevvvvveeeetttttt geliyo galiba ikizlerrrrr :))))))) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin emiiiii
sağol canım benim.. Mustafa beyde çok iyi bir doktor seni bebşine kavuşturacak inşallah..
sıkıntının baştan anlaşılıp iyi şekilde takip edilmesi çok güzel canım.. sonucuda güzel olacak bebişine kavuşacaksın inşallah..
doktor konusu çok önemli..
Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günüde göstersin canım..
Artık iyi düşün lütfen çıkar olumsuz düşünceleri aklından..
Bu endişeler hiç bitmeyecek kucağına alana kadar..
Değerin artsa bi keseyi göreydim diyeceksin skeseyi görünce kalp atışı derdin başlayacak sonra ikili üçlü testler derken her zaman bir endişen olacak.Keyfini çıkarma zamanıdır.Muallakta kalan bir değer çünkü
elim ayağım titriyor 153,46 yazıyor ben yanlış görmüyorsam eğer ve sanırım bayılcam şimdi
elim ayağım titriyor 153,46 yazıyor ben yanlış görmüyorsam eğer ve sanırım bayılcam şimdi
canımm maşallahhh Allahım nazarlardan korusun..
gebesinnnn... kat kat artsın canımmm.. tebrikler..
haklısın valla oley be hamileyim ben hamileeeeeeeeee
inşaallah cnm benımmm...güzel yüreğinden dökülen güzel cümleler icin coook tesekkur ederımm...Dualarım ısteyen herkes bebeğine kavussun diye...allahım bu yolda ugrasan bızlere sabırlar ve cesaret versinnn...sende kavusacaksın kuzum bebegıne emın ol hepimiz bı gun anne oluca inşaAllahhhh
inşaallah cnm benımmm...güzel yüreğinden dökülen güzel cümleler icin coook tesekkur ederımm...Dualarım ısteyen herkes bebeğine kavussun diye...allahım bu yolda ugrasan bızlere sabırlar ve cesaret versinnn...sende kavusacaksın kuzum bebegıne emın ol hepimiz bı gun anne oluca inşaAllahhhh
inşaAllah olucak cnm sen elinden geleni yaptın Rabbime bıraktın gerisini...ve harıka bı sonuc aldınn...Rabbım kucagında sevdırsınnn...
al bitanem all...
hatta bide kutlama yap
:119: :119: :119: :119:
Kızlar ya dün transfer oldu ya 3.gun embriyosu 10 ve 9 hücreli bugün kasık ağrım var normal mi psikolojik değil var yani oturup kalkarken çok dik yatınca hissediyorum
haklısın valla oley be hamileyim ben hamileeeeeeeeee
daha eşime söyleyemedim ya
maşallah allah devamını getırsınn sonrada ıkızlern oyle kavga etsnn ınsallh
hehe amin beraber kavga etsinler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?