2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Haticim hayatım bu güzel bir haber allah kucağına almayı nasip etsin.senin adına sevindim.sira phala da ordanda güzel haber bekliyoruz.

canım allah razı olsun sıra sizlerde hadi 3.gün embriyosuydu bugün 10.günüm nerdeyse hiç yatmadım herkes biliyo mangala gittim gezdim tozdum ne özel bişey yedim nede özel bişey yaptım ...sadece günde 1 dilim ananas yedim 8 gün :))) ve felaket kasık ağrıları çektim halada çekiyorum :)))

Kızlar yani ağlasam ağlayacağım şimdi ben ne yapacağım yaa 2 gün var daha, sanki artık gücüm kalmadı. Gider idrar testi yaparım ama bu seferde korkuyorum

Son düzenleme:
bence ne yap bılıyon mu al kendıne bı hamıle tişörtü bide bebek elbisesi çık karşısınaaa...süprizzzz baba oluyorsun de

kız yine dayanamadım mesaj attım baba oluyorsun diye daha cevap gelmedi bence bayıldı

canımm saol sen nasılsın nasıl gıdıyorr

bende iyiyim canım
herşey yolunda çok şükür
bugün ilk defa bıcı bıcı yaptım
ohh miss gibi valla

elim ayağım titriyor 153,46 yazıyor ben yanlış görmüyorsam eğer ve sanırım bayılcam şimdi

canımmmm canımmmm maşallahhhhhh
inşallah katlanarak devam eder
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
güzel haberlerinizin devamı hiç bitmesin

elim ayağım titriyor 153,46 yazıyor ben yanlış görmüyorsam eğer ve sanırım bayılcam şimdi

Allah tamamına erdirsin inşallah, hamilelerin duası kabul olurmuş, bizim için de dua et, geçmiyor saatler. Benim gibi bekleyen ne çok anne adayı varmış, ruhum açıldı burda. Yemin ederim şu yorumu okuduğumda gözlerim doldu

inşallah son 1bucuk saat ıstee off kasıklarım patlıyoo adet olacak gıbıyım yaaa

senden de güzel haberler gelcek canım merak etme

akıllım mesajla mı verilir bu haber..
aksama kadar dayanaydın..gözlerinin içine bakarak söylerdin.
nese olan oldu..ara bakalım bı kızzz adama ne oldu

dimi ama

ben daha yıkanmadm koktum resmen yaaa:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…