2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar yani ağlasam ağlayacağım şimdi ben ne yapacağım yaa 2 gün var daha, sanki artık gücüm kalmadı. Gider idrar testi yaparım ama bu seferde korkuyorum

bak ya bak ya yine başladı test yapcam demeye kız sabret kaldı 2gün dayan da kan ver canm benm

akıllım mesajla mı verilir bu haber..
aksama kadar dayanaydın..gözlerinin içine bakarak söylerdin.
nese olan oldu..ara bakalım bı kızzz adama ne oldu

kız dayanamadım napim akşam 9 da anca görüşcektik aradım aradım çok duygulanmış yazık

bende senin yorumunu okuyunca gözlerim doldu.çok zor bu bekleyiş rabbim inşallah ben gibi bekleyen tüm arkadaşlara tez zamanda kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

bende korkumdan bugüne kdr dayandım
hemen ayakta ılık suyla çabucak yıkandım canım
Rabbim korusun meleklerimizi inşallah

valla 4.gün mis gibi sıcak suyla ayakta banyomu yaptım ılıkta değil.hatta hergün yıkandım ondan sonra..mangala gittim gezmeye gittim parklara gittim alışverişlere gittim

Genel olarak ukala kendini beğenmiş olarak görülürüm çevremde herkes yanaşamıyor oysaki pamuk gibi şeker gibiyim ben dimi ama
Seni sevmeyen ölsün pamuk şeker
elim ayağım titriyor 153,46 yazıyor ben yanlış görmüyorsam eğer ve sanırım bayılcam şimdi
:92::92::119::119::119::119::119::118::118::122::122:

Canim benim gozunaydin Rabbim kucağına almayi nasip etsin değerin maşallah çok güzelikizler geliyorrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…