H.sonu hep hızlı geçer ya bu seferde hızlı geçecek ve gelecek pazartesi 8.30 kan vermeye gideceğim, 2.30 gibi internete girer çeltik işareti görürüm demek oluyor ki ekrana düşmüş sonra senin yaptığın gibi içimden dua ederim ve tatatataamm
senin adet olacakmışsın gibi ağrıların var dimi ve halsizlik
kızımı sakin bebelerinize döldürmeyin ha
Amin inşallah bitanemdiğer topiktede tebrik ettim başka takildigin topik varsa oralarda yaz icam
Çünkü bunu hakkettin
hamıleyımmmmm bennnnnnn hamıleeeeeeeeeeeeeeeeeee
80 cıktı degerımmmmallahım sen tum ısteyenlere ver yarabbımmmmmmmmmmmm
aynennnnnnnnnnn adet sancıları halsizlik var tabikiiiii hadi inşallah dualarlaaaa tamammıııı
Hayirli olsun canim benim allah tamamina erdirsin
Hersey cok güzel devam edicek ins hepimiz icin...
hamileyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
80 cıktı degerımmmmallahım sen tum ısteyenlere ver yarabbımmmmmmmmmmmm
hamileyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Hamile olduğun belliydi canım ama kanda sonucu görmek kesinleşmesine çok sevindim.
tebrik ediyorum..
sağlıklı bir gebelik diliyorum..
aynennnnnnnnnnn adet sancıları halsizlik var tabikiiiii hadi inşallah dualarlaaaa tamammıııı
hayırlısı olsun cnm. kaçıncı gün embriyosuydu ne zaman transfer edilmişti.
hatibulut un idrar testlerini hatırlayın silik çıkmıştı ama değeri 153
seher in koyu çıkmıştı değeri 80
bu da demek oluyor ki idrar testi yapsakta belirleyici ve kesin olan kan testidir..
kullandığımız testlerin bhcg hassasiyeti ve herkeste idrara karışma süresi farklı..
Amiiiiin canım benim amiiin
senin test günün asıl pazartesiydi demek o gün 160 dan fazla çıkacak
allah razı olsun neolur bana dua ederken saglıklı bır hamılelık ve kucagna almayı nasıp etsın deyın benm 24 haftalık ıkızlerımı erken dogumla kaybettımmm cunku rabbm kımseye o acıyı yasatmasn
oleyyyyy sonucun kaç kaçıncı günündü
hamileyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
evet evet sen süpersin bende 20 falan çıkar bu silikliğe diyordumbence seherinki tem embriyo
Yüce Mevlam sana sağlıklı hamilelik, bebeklerinide 9 ay sonra kucağına almayı nasip etsin. Bu nasibi sana hayırlısı ile sağlıklısıyla versin inşallah. Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?