2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

aynennnnnnnnnnn adet sancıları halsizlik var tabikiiiii hadi inşallah dualarlaaaa tamammıııı

Arkadaşlar beta hcg ler
12.gün 289
14. Gün 565
16. Gün 919

Sizide nasıl 16. Gün az artmış gib?

kızımı sakin bebelerinize döldürmeyin ha

Amin inşallah bitanem diğer topiktede tebrik ettim başka takildigin topik varsa oralarda yaz icam
Çünkü bunu hakkettin

ayyy ağlatma beni yaaaaaaaa bak arkamdan gel dedim sana tamammmmııııı

Hamile olduğun belliydi canım ama kanda sonucu görmek kesinleşmesine çok sevindim.
tebrik ediyorum..
sağlıklı bir gebelik diliyorum..

allah razı olsun neolur bana dua ederken saglıklı bır hamılelık ve kucagna almayı nasıp etsın deyın benm 24 haftalık ıkızlerımı erken dogumla kaybettımmm cunku rabbm kımseye o acıyı yasatmasn

hatibulut un idrar testlerini hatırlayın silik çıkmıştı ama değeri 153
seher in koyu çıkmıştı değeri 80
bu da demek oluyor ki idrar testi yapsakta belirleyici ve kesin olan kan testidir..
kullandığımız testlerin bhcg hassasiyeti ve herkeste idrara karışma süresi farklı..

evet evet sen süpersin bende 20 falan çıkar bu silikliğe diyordum bence seherinki tem embriyo

allah razı olsun neolur bana dua ederken saglıklı bır hamılelık ve kucagna almayı nasıp etsın deyın benm 24 haftalık ıkızlerımı erken dogumla kaybettımmm cunku rabbm kımseye o acıyı yasatmasn

Yüce Mevlam sana sağlıklı hamilelik, bebeklerinide 9 ay sonra kucağına almayı nasip etsin. Bu nasibi sana hayırlısı ile sağlıklısıyla versin inşallah. Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…