öyle zor ki geçmişte yaşadıkların Rabbim bir daha yaşatmasın büyük travma cidden...
ne gerekiyorsa yap canım psikolojik destek al..
kan pıhtılaşması için zaten gereken yapılıyor başka bir sebebide varsa doktor illaki önlem alır..
ufak bir kanamada lekelenmede doktorunla görüş bekleme düşük riskine karşı vurulan bir iğne var onu verirler ve kanaman kesilir..
Bunlar istemediğimiz şeyler tabii ama herşeyi konuşuyoruz işte..
seninki en az 1 en çok 2 gibi geliyor bana
demiştim zaten yeni evim bana bebeğimi getrcek inşallah diye
benmkıı hep kanamalı rıskı gecıyor zatenn oyuzden progestan 75lk verıyo kanama baslayınca suanda 2 tane progestan kapsul 2tane jel kullanıyorm yeterlımı bılmıyormmm
inşallah enbuyuk hayalım onu kucagma alıpp poz vermekkk emzırmekk gecenkıde sutumm sakır sakır aktı kesıldııallah bu sefer yasatmasn bana
kız ben sana demedim mi, bebek gelcek önce evi değiştirtiyo size diye... daha tedaviye başlayacakken, ev değiştireceğinizi söylediğindevalla 4.gün mis gibi sıcak suyla ayakta banyomu yaptım ılıkta değil.hatta hergün yıkandım ondan sonra..mangala gittim gezmeye gittim parklara gittim alışverişlere gittim
Rabbim sağlıkla sonuna kadar gitmeni, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benimmmmmhamileyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hatibulut un idrar testlerini hatırlayın silik çıkmıştı ama değeri 153
seher in koyu çıkmıştı değeri 80
bu da demek oluyor ki idrar testi yapsakta belirleyici ve kesin olan kan testidir..
kullandığımız testlerin bhcg hassasiyeti ve herkeste idrara karışma süresi farklı..
devlet hastanelerinin acil bölümleri gebelik testi yapıyor tatlım haftasonları.... tüp bebek yaptırdığını söylersen kesin bakarlar..... aklında olsunKız bir tek ben kaldım pazartesi başka var mı test yaptıracak olan sen ve seher hariç
yeter canım merak etme..
bir de ani başlayan kanamalarda adını tam hatırlamıyorum ama sanırım protulon depot diye bir iğne var onu vuruyorlar...
geçmişte kızlardan bir kaçına vuruldu aklında olsun canım...
nolur olumsuz düşünme lütfen ya
demiştim zaten yeni evim bana bebeğimi getrcek inşallah diye
hamileyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tebrik ederim sehercimmm..rabbim sağsağlim kucağına almayı güle güle analı babalı büyütmeni nasip etsinnnhamileyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mybaby yokmuydu kız :44:
:92::92::92::92::85: :119::119::119::119::119::119::119::119: kuzum gozunaydin Rabbim kucağına almayi nasip etsin
Hergunumuz böyle olsun hep hamis haberleri alalım👏👏👏👏👏👏👏
kız ben sana demedim mi, bebek gelcek önce evi değiştirtiyo size diye... daha tedaviye başlayacakken, ev değiştireceğinizi söylediğindeduaları unutmuyoruz, hepimizin tek tek adlarını sayarak dua etcen... senin yeni görevin buuuuuuu
Rabbim sağlıkla sonuna kadar gitmeni, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benimmmmm
devlet hastanelerinin acil bölümleri gebelik testi yapıyor tatlım haftasonları.... tüp bebek yaptırdığını söylersen kesin bakarlar..... aklında olsun
3üzdür inşallah kızzzzzzzzzzzzzzzz
Kan testi tarihin ne zaman canım senin?
öyle zor ki geçmişte yaşadıkların Rabbim bir daha yaşatmasın büyük travma cidden...
ne gerekiyorsa yap canım psikolojik destek al..
kan pıhtılaşması için zaten gereken yapılıyor başka bir sebebide varsa doktor illaki önlem alır..
ufak bir kanamada lekelenmede doktorunla görüş bekleme düşük riskine karşı vurulan bir iğne var onu verirler ve kanaman kesilir..
Bunlar istemediğimiz şeyler tabii ama herşeyi konuşuyoruz işte..
seninki en az 1 en çok 2 gibi geliyor bana
çok şükür canım..
bende bu evime taşınırken öyle dediydim gerçi kira bizim değil ama bizim ki şımarıklıktan kira 2 tane evimiz var bi zahmet taşınmıyoruzneymiş efenim daha iyisi olabilirmiş beyim öyle diyor...elalemin evine kira ödüyoruz çok zenginizde
gülcanın sonuç ne oldu canım biliyormusun..
tebrik ederim sehercimmm..rabbim sağsağlim kucağına almayı güle güle analı babalı büyütmeni nasip etsinnn
maşşallahhh bugün ne güzel buralar yaa devamı gelsinn inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?