allah razı olsun neolur bana dua ederken saglıklı bır hamılelık ve kucagna almayı nasıp etsın deyın benm 24 haftalık ıkızlerımı erken dogumla kaybettımmm cunku rabbm kımseye o acıyı yasatmasn
8 canm 80 kusur
Hayırlı olsun canım..darısı bizlerin başına inşallah...
asıl test günü 10.gün yani pazar günü değeri 160 ları görür tek bebek denebilir evet..
seninki ikiz gibi duruyor
sağlıkla kucağına al inşallah..
canım benim doktorunla konuş ve korkularını anlat ona gereken özeni göstersin...
hadi bakalım pazartesiye ikinci testlere darısı olsun inşallah pazartesi bisürü sonuç var inlesin burası hadi kızlarrrrrrrrrrrrrr
allah razı olsun allah sanada versın tum dıleklerın ıcın cok saoll
hadi bakalım pazartesiye ikinci testlere darısı olsun inşallah pazartesi bisürü sonuç var inlesin burası hadi kızlarrrrrrrrrrrrrr
sağlıkla kucağına al inşallah..
canım benim doktorunla konuş ve korkularını anlat ona gereken özeni göstersin...
inşallah hayırlısıyla bitanemm.rabbim bu dualarla sana fazla sürmez evlat verir gör bak
tekmı dıyorsun cıft ıcın 8. gun kaç çıkması lazmm canmmm
asıl test günü 10.gün yani pazar günü değeri 160 ları görür tek bebek denebilir evet..
seninki ikiz gibi duruyor
yerim ben sizi hamile kaldılar şimdi tek mi çiftmi diye muhabbet ediyoruz maşallah kızçelerime
seher cim seninkide ikiz olabilir tahmin ediyoruz sadece 100 civarı çıksaydı 2 gün sonra yani asıl test gününde 200 gelirdi o zaman ikiz derdik direk 80 de 100 e yakın ikiz olabilir değerin hızlı artar test gününde 200 de geçebilir bu beklenen bişey zaten...işin keyif kısmı bu tahmin ediyoruz gözlemlerimize göre
Kız bir tek ben kaldım pazartesi başka var mı test yaptıracak olan sen ve seher hariç
yerim ben sizi hamile kaldılar şimdi tek mi çiftmi diye muhabbet ediyoruz maşallah kızçelerime
seher cim seninkide ikiz olabilir tahmin ediyoruz sadece 100 civarı çıksaydı 2 gün sonra yani asıl test gününde 200 gelirdi o zaman ikiz derdik direk 80 de 100 e yakın ikiz olabilir değerin hızlı artar test gününde 200 de geçebilir bu beklenen bişey zaten...işin keyif kısmı bu tahmin ediyoruz gözlemlerimize göre
Benim ki kaçız duruyor
perınatologa gıdecem bu sefer karar verdım prof ondan umıdım varrr
Benim ki kaçız duruyor
hayırlı sağlıklı olsunda tek çift farketmez
hayırlı sağlıklı olsunda tek çift farketmez
Kız bir tek ben kaldım pazartesi başka var mı test yaptıracak olan sen ve seher hariç
Amin canım çoğu gitti azı kaldı 8 ay sonra kucağında inşallah
Çoğu gitti derken yıllardır bekledin çoğu gitti azı kaldı evladına kavuşma zamanının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?