2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

inşallah eve gidim şöyle bi şükür namazımı kılim hepinizi saycam inşallah

hep diyorum rabbim şifa olacak kapılar açsın şifaya vesile olacak ellerle karşılaştırsın canım benim..benimde en büyük korkularımdandır tüplerde sıvı olayı benim iki tüpümde tıkalı doktora üstüne basa basa sordum neden almadınız sıvı varmıydı diye yoktu o yuzden ellemedim dedi inşallah öyledir ve öyle devam eder tüpler tam muamma çünkü sıvı birikimi kendini hissetirmiyoda ancak çok uzman bi doktora düşersen kontrollerde farkedebiliyolar tabii kesin tanı ve çözüm laparoskopi inşşallahh güzel sonuçlar alırsın inşallah bu doktor sana önce uğur getirsin sonrada bebişinin gelmesine vesile olsun tatlım...

kız biz ev bulamıyoruz sizde ev var kirada oturuyosunuz alemsiniz valla

dedim ya canım zengin olmak böyle bişi şımarıklık vs..tavan yaptı bizde napıcan işte siz gibi fakirlere Allah yardım etsin
töbeeeee kendimden soğudum ne biçim bi insan oldum para beni değiştirdi
sigorta sorunumuz var diye tüp yapamıyorum herşeyi cepten ödemeyelim diye gelmiş zenginim havaları basıyorum
2 evi satacaz canım ve arsa alıp bina yapcaz hedefimizde ali ağaoğlu olmak var

Ben bilmem kaç ay önce tüp bebeğe başlamadan, cumartesi acile gittim gebelik için kan vermek istiyorum dedim rica ettim sen bayan doktor beni bir azarladı, çok elzem bir şeymiymiş, burada ayılanlar mayılanlar varmış hamileysen bunu bir kaç gün sonra öğrensem ne olacakmış şuan çok mu acilmiş orası acil hastalar içinmiş diye saydı saydı saydı sonra bilgisayarın başına oturdu kaydımı alacak güya, bende buna siz karar veremezsiniz dedim, istiyorsam tabiki de yapacaksınız. O da bana almıyorum kanını dedi bende zaten size vermiyorum kanımı dedim çıktı. Öyle moralim bozulmuştu ki asla gitmem h.sonu acile. pazartesiyi beklerim daha iyi

bravoo allah yolunuzu acık etsınnn

sende bugün ne çok iç çamaşırı salladın beee
Ben sevinçten ne yaptığımı biliyormuyumamaya soylemese habire olmadık yerlerde salliyoduk
sanırım geleneksel yumurtlama günlerimin arefesindeyim çalışma sürecine girmeliyim...
artık çıksın ne var ne yoksa :92::92::92::92::92::92:
Ooo aksama kolay gelsin birde yanında bebis
inşallah darısı sana canmmmm

Amin canım inşallah

her şartta gebesin diyorum işte elde 0 olamaz..
ellerinde 0 değil kuzularının minnak elleri olacak

Ay inşallah canım benim
Bu gün iki kere soluma gene batmalar oldu, birde giyinir çıkartırken elimle vücudumu ellediğimde çok sıcak geldi, bu ne böyle oldum yani. daha önceleri olsa fark ederdim herhalde, birde bu sabah ateşimi ölçtüm 37.1 çıktı. Hayırlısı Allahım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…