kız ben sana demedim mi, bebek gelcek önce evi değiştirtiyo size diye... daha tedaviye başlayacakken, ev değiştireceğinizi söylediğindeduaları unutmuyoruz, hepimizin tek tek adlarını sayarak dua etcen... senin yeni görevin buuuuuuu
Yoook onun daha sonra ki cumartesi günü
Elimizde var 0 olmasında
canımm valla birde ben anlasam.. gittiğim hastaneler ve doktorlarda hep iyi ve tanınmış hastaneler ve konusunda uzman doktorlardı..
amerikan hastanesi ve bahceci zaten benden hiç rahim filmi bile istemedi kaç kez sordum gerek yok sende dediler oda ayrı bir saçmalık.. rahim filmini bile ben gidip kendim buradan duyduklarımla çektirdim.. ben bazı hastaneler için kötü şeyler burada yazmak istemiyorum çünkü oralara giden arkadaşlar var tedavi oluyorlar hevesleri kırılmasın ama ufak sıkıntılarla birinci ikinci tedavide tüpde pozitifi yakalayıp sonra sayfalarca o doktorları öneriyorlarya o bana çok saçma geliyor.. bir doktorun başarısı zor hastalarla ölçülür..
histereskopi yaptırmayı zaten çok istiyordum yıllardır kime gittiysem gerek yok dedi son doktorumla zaten bu yüzden biraz tartışmalı bir süreçte geçirmiştik.... Semra hanıma geçtiğime şimdilik memnunum, görünürde gerek olmasa bile gizli enfeksiyon durumları olabiliyor ancak histereskopi ile inceleyebiliriz dedi..
tüpler zaten ayrı bir muamma.. rahim filmini kat kat büyütüp gösterdiler gerçektende tüpün biri bir yerde ortada yapışıp kalmış, diğer tüpde yarıdan itibaren kıvrım kıvrım iç içe girip kıvırcık saça dönmüş işlevini yitirmiş.. lapraskopi şart denildi.. içindeki sıvı embriyo tutunsa bile ilerlemesini engelliyormuş.. o yüzden 5 tane kimyasalım olabilirmiş.. embriyo tutunuyor ama ilerleyemiyor dedi..
:92::92::92::92::85: :119::119::119::119::119::119::119::119: kuzum gozunaydin Rabbim kucağına almayi nasip etsin
Hergunumuz böyle olsun hep hamis haberleri alalım👏👏👏👏👏👏👏
kız biz ev bulamıyoruz sizde ev var kirada oturuyosunuz alemsiniz valla
upppsss yıkılsın ortalık o vakitttsanırım geleneksel yumurtlama günlerimin arefesindeyim çalışma sürecine girmeliyim...
artık çıksın ne var ne yoksa:92::92::92::92::92::92:
hayda breee pehlıvanlar meydandaaaaaasanırım geleneksel yumurtlama günlerimin arefesindeyim çalışma sürecine girmeliyim...
Ben bilmem kaç ay önce tüp bebeğe başlamadan, cumartesi acile gittim gebelik için kan vermek istiyorum dedim rica ettim sen bayan doktor beni bir azarladı, çok elzem bir şeymiymiş, burada ayılanlar mayılanlar varmış hamileysen bunu bir kaç gün sonra öğrensem ne olacakmış şuan çok mu acilmiş orası acil hastalar içinmiş diye saydı saydı saydı sonra bilgisayarın başına oturdu kaydımı alacak güya, bende buna siz karar veremezsiniz dedim, istiyorsam tabiki de yapacaksınız. O da bana almıyorum kanını dedi bende zaten size vermiyorum kanımı dedim çıktı. Öyle moralim bozulmuştu ki asla gitmem h.sonu acile. pazartesiyi beklerim daha iyikız ben sana demedim mi, bebek gelcek önce evi değiştirtiyo size diye... daha tedaviye başlayacakken, ev değiştireceğinizi söylediğindeduaları unutmuyoruz, hepimizin tek tek adlarını sayarak dua etcen... senin yeni görevin buuuuuuu
Rabbim sağlıkla sonuna kadar gitmeni, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benimmmmm
devlet hastanelerinin acil bölümleri gebelik testi yapıyor tatlım haftasonları.... tüp bebek yaptırdığını söylersen kesin bakarlar..... aklında olsun
upppsss yıkılsın ortalık o vakittt
dedim ya canım zengin olmak böyle bişi şımarıklık vs..tavan yaptı bizde napıcan işte siz gibi fakirlere Allah yardım etsin
töbeeeee kendimden soğudum ne biçim bi insan oldum para beni değiştirdi
sigorta sorunumuz var diye tüp yapamıyorum herşeyi cepten ödemeyelim diye gelmiş zenginim havaları basıyorum
2 evi satacaz canım ve arsa alıp bina yapcaz hedefimizde ali ağaoğlu olmak var
bugun 7. günüm test günüm carsamba canim
sen ne durumdasin
haa tamam o zaman pazartesi seni bekliyoruz
Yuuuh
O kadar değil sehercim naptın arkadaşım hadi ikiz deyi ver bari
Ben sevinçten ne yaptığımı biliyormuyumsende bugün ne çok iç çamaşırı salladın beee
Ooosanırım geleneksel yumurtlama günlerimin arefesindeyim çalışma sürecine girmeliyim...
inşallah darısı sana canmmmm
Valla beni bekleyeceksiniz hepiniz ekran başında
her şartta gebesin diyorum işte elde 0 olamaz..
ellerinde 0 değil kuzularının minnak elleri olacak
hayda breee pehlıvanlar meydandaaaaaa
bravoo allah yolunuzu acık etsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?