2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kızlara özendim bu ay gebe kalmalıyım dua edin bana zamanı gelmiş olsun artık

inşallahh inşallahhh rabbim hayırlısını nasip etsin...çalışmalar hız ver o vakkittt aydiiii sabahlar olmasın..filtre kahve içir beyine bi buçuk saat öncesindee hareketlensinler hedefe daha hızlı ulaşşınlarr eee tabi işvemizi cilvemizi unutmuyoruzz özendirioruz spaydilerii aboo dışardaki böyleyse içerdeki nasıldır deyip gazagelsinler bırbirleriyle yarışşınlarr en yakışıklısı hedefin gönlünü on ikiden vursun inşallah

valla beklıcemmm

:13::13::13::13::13:
Hamile anne benim için dua et olur mu
üst komşum çok çok iyi niyetli bir insandır
benim tedavi sürecimden hiç ama hiç haberi yok, beni rüyasında görmüş kucağımda kız çocuğu varmış saçları simsiyahmış galiba benim avatarda ki kızın saç rengi gibi öyle siyahtı ki kadife siyahı gibiydi dedi

sanırım geleneksel yumurtlama günlerimin arefesindeyim çalışma sürecine girmeliyim...
artık çıksın ne var ne yoksa :92::92::92::92::92::92:
don ve sütyen salladığının farkındasın dimiiiiii

veeee aşk zamanıııııııı :103::103::103::103::103::103::103::103::103::127::127::127::127::127::127::127::127::127:

sağoll canım benimm.. ama ben bu durumu salı günü gidip bahceci ilede ayrıca görüşeceğim.. Ulun beye randevu aldım salı gününe neden dikkat edilmediğini rahim filmi neden istenmediğini ve Semra hanımın söylediklerini anlatacağım ne diyecekler merak ediyorum..
hakkımızda hayırlısı canım benimm... çok öptüm..

akşamları ara ara üşüme gelmesi yaz bile olsa..
ayakların üşümesi
tek taraflı kasıkta batma
vücut ısısında artış
ağız salgısının artması tükrük yani
aşırı gaz hali
iç çamaşırına leke gelmesi
göğüs uçlarının koyulaşması ve damarlarının yeşil yeşil olması yani belirginleşmesi
rahim bölgesinde çekilme hissi
vajinal akıntının artması
ve daha bir çok şey bugüne kadar ki gebelerimizden duyduklarım doğrultusunda yazdım..
aklıma bunlar geldi...
bunların bir çoğuna kullandığımız hormonlarda sebep olabiliyor unutulmamalı...

don ve sütyen salladığının farkındasın dimiiiiii

veeee aşk zamanıııııııı :103::103::103::103::103::103::103::103::103::127::127::127::127::127::127::127::127::127:

evet canım bilhassa salladım geleneksel yumurtlama günlerimde üstümde değil elimde olcaklar çünkü

pis fakir diyosun yani dün kardeşimi istemeye gelenler çok zengindi.görüştüğü kişiydi zaten ama bişey duydum çok üzüldüm.teyzesi demişki oğlanın.siz zayıfsınız biz hep kiloluyuz zenginlikten demiş.o kadar sinir oldumki duysaydım cevabını verirdim valla

aldım gazı çok fena hazırım

Benim bu gün 8. günüm test tarihim salı ama bir nedenden dolayı p.tesi yaptıracağım canım. Belirtilerin var mı?

malesef hicbir belirtim yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
gecen ayda böyle olmusdu hicbir belirtim yokdu ve nagatifi gördüm bu ay dondurulmuslarla yola devam ediyorum ama pek umutlu degilim insallah sen pozitifi görürsün
sende belirtiler varmi

aaa sonradan görme o nasıl laf öyle be
az önce şakasını bile yaparken bi tuhaf oldum ben ciddi ciddi birinden duysam çok rahatsız olurdum..
fakir ama kilolu yok sanki ne biçim bir benzetmedir bu..
ayıp etmiş

inşallah canııımmmmmmmmm amiiiinnnnnnnnnnn

aaa sonradan görme o nasıl laf öyle be
az önce şakasını bile yaparken bi tuhaf oldum ben ciddi ciddi birinden duysam çok rahatsız olurdum..
fakir ama kilolu yok sanki ne biçim bir benzetmedir bu..
ayıp etmiş

ya hiç sorma kardeşimde bi alem annem hayırlısıysa olsun değilse olmasın dedi kardeşimde herkesin içinde hayırlısıysa olmasın diye bişey yok ddi iyimi kız gençlik ne böyle ya

ya hiç sorma kardeşimde bi alem annem hayırlısıysa olsun değilse olmasın dedi kardeşimde herkesin içinde hayırlısıysa olmasın diye bişey yok ddi iyimi kız gençlik ne böyle ya

ahhh bizim zamanımızda böylemiydi..
büyükler ne derse o
şimdiki gençlerin gözüaçık ahretim

ayakların üşümesi
tek taraflı kasıkta batma
vücut ısısında artış
ağız salgısının artması tükrük yani
aşırı gaz hali
rahim bölgesinde çekilme hissi
bunlar bendeki belirtiler, diğerleri hiç yok. hatta bu gün çorapsız gelmiştim gittim çorap aldım

Günü en az 2 gebeyle kapattık kardayız dükkanın cirosu iyi
İşlerim kaldı gidip bitireyim yine gelirim..
3.gebelik haberide gelirse iyi olur ben yokken bi bakın bakalım bi yerlerinize bebe sıkışmış mı belkide bhcg salgılıyorsunuz ve haberiniz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…