Amiiiin amiiiin Allahımallah gönlune göre versın bacmmm
bu gece sabahlar olmasın
rezidans yapcam altına tüp hastanesi açcam üst katlarda da uzaktan gelenleri ağırlayacam ve herşey beleş olcak
ne güzel olurduuuuu
kızlara özendim bu ay gebe kalmalıyım dua edin bana zamanı gelmiş olsun artık
valla beklıcemmm
don ve sütyen salladığının farkındasın dimiiiiiisanırım geleneksel yumurtlama günlerimin arefesindeyim çalışma sürecine girmeliyim...
artık çıksın ne var ne yoksa:92::92::92::92::92::92:
hep diyorum rabbim şifa olacak kapılar açsın şifaya vesile olacak ellerle karşılaştırsın canım benim..benimde en büyük korkularımdandır tüplerde sıvı olayı benim iki tüpümde tıkalı doktora üstüne basa basa sordum neden almadınız sıvı varmıydı diye yoktu o yuzden ellemedim dedi inşallah öyledir ve öyle devam eder tüpler tam muamma çünkü sıvı birikimi kendini hissetirmiyoda ancak çok uzman bi doktora düşersen kontrollerde farkedebiliyolar tabii kesin tanı ve çözüm laparoskopi inşşallahh güzel sonuçlar alırsın inşallah bu doktor sana önce uğur getirsin sonrada bebişinin gelmesine vesile olsun tatlım...
Ay inşallah canım benim
Bu gün iki kere soluma gene batmalar oldu, birde giyinir çıkartırken elimle vücudumu ellediğimde çok sıcak geldi, bu ne böyle oldum yani. daha önceleri olsa fark ederdim herhalde, birde bu sabah ateşimi ölçtüm 37.1 çıktı. Hayırlısı Allahım.
don ve sütyen salladığının farkındasın dimiiiiii
veeee aşk zamanıııııııı:103::103::103::103::103::103::103::103::103::127::127::127::127::127::127::127::127::127:
dedim ya canım zengin olmak böyle bişi şımarıklık vs..tavan yaptı bizde napıcan işte siz gibi fakirlere Allah yardım etsin
töbeeeee kendimden soğudum ne biçim bi insan oldum para beni değiştirdi
sigorta sorunumuz var diye tüp yapamıyorum herşeyi cepten ödemeyelim diye gelmiş zenginim havaları basıyorum
2 evi satacaz canım ve arsa alıp bina yapcaz hedefimizde ali ağaoğlu olmak var
inşallahh inşallahhh rabbim hayırlısını nasip etsin...çalışmalar hız ver o vakkittt aydiiii sabahlar olmasın..filtre kahve içir beyine bi buçuk saat öncesindee hareketlensinler hedefe daha hızlı ulaşşınlarreee tabi işvemizi cilvemizi unutmuyoruzz özendirioruz spaydilerii aboo dışardaki böyleyse içerdeki nasıldır deyip gazagelsinler bırbirleriyle yarışşınlarr en yakışıklısı hedefin gönlünü on ikiden vursun inşallah
Benim bu gün 8. günüm test tarihim salı ama bir nedenden dolayı p.tesi yaptıracağım canım. Belirtilerin var mı?
Valla beni bekleyeceksiniz hepiniz ekran başında
pis fakir diyosun yanidün kardeşimi istemeye gelenler çok zengindi.görüştüğü kişiydi zaten ama bişey duydum çok üzüldüm.teyzesi demişki oğlanın.siz zayıfsınız biz hep kiloluyuz zenginlikten demiş.o kadar sinir oldumki duysaydım cevabını verirdim valla
:13::13::13::13::13:
Hamile anne benim için dua et olur mu
üst komşum çok çok iyi niyetli bir insandır
benim tedavi sürecimden hiç ama hiç haberi yok, beni rüyasında görmüş kucağımda kız çocuğu varmış saçları simsiyahmış galiba benim avatarda ki kızın saç rengi gibiöyle siyahtı ki kadife siyahı gibiydi dedi
aaa sonradan görme o nasıl laf öyle be
az önce şakasını bile yaparken bi tuhaf oldum ben ciddi ciddi birinden duysam çok rahatsız olurdum..
fakir ama kilolu yok sanki ne biçim bir benzetmedir bu..
ayıp etmiş
ya hiç sorma kardeşimde bi alem annem hayırlısıysa olsun değilse olmasın dedi kardeşimde herkesin içinde hayırlısıysa olmasın diye bişey yok ddi iyimikız gençlik ne böyle ya
akşamları ara ara üşüme gelmesi yaz bile olsa..
ayakların üşümesi
tek taraflı kasıkta batma
vücut ısısında artış
ağız salgısının artması tükrük yani
aşırı gaz hali
iç çamaşırına leke gelmesi
göğüs uçlarının koyulaşması ve damarlarının yeşil yeşil olması yani belirginleşmesi
rahim bölgesinde çekilme hissi
vajinal akıntının artması
ve daha bir çok şey bugüne kadar ki gebelerimizden duyduklarım doğrultusunda yazdım..
aklıma bunlar geldi...
bunların bir çoğuna kullandığımız hormonlarda sebep olabiliyor unutulmamalı...
kız dayanamadım napim akşam 9 da anca görüşcektikaradım aradım çok duygulanmış yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?