2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Bende sadece adet olacakmışım gibi sol tarafıma ağrı bazende batma giriyor ve uykum geliyor. Ama bunlar fark etmez, nedeni başka şeylerde olabilir. Sen çarşamba mı yaptıracaktın? idrar testi yaptın mı? Ki birde donmuşlar daha iyi tutar bence çünkü rahim dinlenmiş olur. Benim hiç donmuşum yok, olmazsa tekrar baştan tedavi olacağım

Aman Allahım
Bu nasıl bir gebelik kutlamasıdır
Eklentilerimi karıştırdın
Bebeler korkup kaçacaklar gelmekten kızların düşük riksi oluşcak +18 olmuş bu mesaj

sevinçten iskelet oynatıyorummmmmmm

ben pazar günü idrar testi yapmayi düsünüyorum kan tahlilim carsamba
ben hic ara vermedim canim hemen ilk adetimle dondurulmusa basladim rahmimin dinlendigini pek zannetmiyorum daha 6 tane dondurulmusum var

Çok ayıp etmiş insanlığa yakışmaz bu laf

ben hic ara vermedim canim hemen ilk adetimle dondurulmusa basladim rahmimin dinlendigini pek zannetmiyorum daha 6 tane dondurulmusum var

Ohhh maşallah bozdur bozdur kullan Şaka bir yana inşallah gerek kalmaz, idrar testi yapma nasılsa çarşambaymış testin madem öyle git pazartesi kan ver varsa zaten çıkar.

Slm kızlar benimde transferim dün oldu Dua edin inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım belki bana düşmez ama ben de tüp bebek yöntemiyle mart ayında hamile kaldım. 5. gün embriyosu transfer edilmişti bana. benden tavsiye boşuna idrar tahlili yapma. ben 2 defa yaptım. hatta biri test günümden sadece 2 gün önceydi ve kocaman negatifi aldım. ama kan testinde gayet güzel bir değerle pozitif almıştım. inşallah güzel haberler verirsin sen de

Arkadaşım bak ben yaptırmadım test günümü bekliyorum inşallah Allahım yüzümü güldürür. Ne olur dua et benim için adım ceyda

insallah canim seni hatirliyorum birlikte mart nisan topigindeydik ne güzel gebeligin ilerlemis insallah saglikli kucaginada alirsin bizlerede dua et canim

Okunan ezanlar hürmetine Allahım dualarımızı kabul et, bebeklerimizi bize ver, sağlıklı ve hayırlısı ile kucağımıza almamızı nasip et inşallah. Amin

Arkadaşım bak ben yaptırmadım test günümü bekliyorum inşallah Allahım yüzümü güldürür. Ne olur dua et benim için adım ceyda

insallah canim seni hatirliyorum birlikte mart nisan topigindeydik ne güzel gebeligin ilerlemis insallah saglikli kucaginada alirsin bizlerede dua et canim

inşallah ikiniz de güzel haberler verirsiniz kızlar. dua edicem sizin için. ben de cuma günü ikili test için gidicem bakalım. ama şunu fark ettim tuttuktan sonra bile insan korkuyor bişey olursa diye. inşallah hepimiz alırız bebeklerimizi kucağımıza. emin olun sizi çok iyi anlıyorum. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın hiçbirimizin.

Amin canım inşallah sende sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın canım

canmm sennde bebısın hayırlı olsun senntekmı ıkımı degerın kacdıı

Bu günüde atlattım kaldı yarın ve öbürkü gün, Allah bizi sevindirsin inşallah, görüşürüz arkadaşlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…