hhahahahahahhaevetttttttttttttttt darısı sana bacmmm benmmm
malesef hicbir belirtim yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
gecen ayda böyle olmusdu hicbir belirtim yokdu ve nagatifi gördüm bu ay dondurulmuslarla yola devam ediyorum ama pek umutlu degilim insallah sen pozitifi görürsün
sende belirtiler varmi
Aman Allahım
Bu nasıl bir gebelik kutlamasıdır
Eklentilerimi karıştırdın
Bebeler korkup kaçacaklar gelmekten kızların düşük riksi oluşcak +18 olmuş bu mesaj
Bende sadece adet olacakmışım gibi sol tarafıma ağrı bazende batma giriyor ve uykum geliyor. Ama bunlar fark etmez, nedeni başka şeylerde olabilir. Sen çarşamba mı yaptıracaktın? idrar testi yaptın mı? Ki birde donmuşlar daha iyi tutar bence çünkü rahim dinlenmiş olur. Benim hiç donmuşum yok, olmazsa tekrar baştan tedavi olacağım
pis fakir diyosun yanidün kardeşimi istemeye gelenler çok zengindi.görüştüğü kişiydi zaten ama bişey duydum çok üzüldüm.teyzesi demişki oğlanın.siz zayıfsınız biz hep kiloluyuz zenginlikten demiş.o kadar sinir oldumki duysaydım cevabını verirdim valla
inşallah canııımmmmmmmmm amiiiinnnnnnnnnnn
ben pazar günü idrar testi yapmayi düsünüyorum kan tahlilim carsamba
ben hic ara vermedim canim hemen ilk adetimle dondurulmusa basladim rahmimin dinlendigini pek zannetmiyorum daha 6 tane dondurulmusum var
Slm kızlar benimde transferim dün oldu Dua edin inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben pazar günü idrar testi yapmayi düsünüyorum kan tahlilim carsamba
ben hic ara vermedim canim hemen ilk adetimle dondurulmusa basladim rahmimin dinlendigini pek zannetmiyorum daha 6 tane dondurulmusum var
canım belki bana düşmez ama ben de tüp bebek yöntemiyle mart ayında hamile kaldım. 5. gün embriyosu transfer edilmişti bana. benden tavsiye boşuna idrar tahlili yapma. ben 2 defa yaptım. hatta biri test günümden sadece 2 gün önceydi ve kocaman negatifi aldım. ama kan testinde gayet güzel bir değerle pozitif almıştım. inşallah güzel haberler verirsin sen de
canım belki bana düşmez ama ben de tüp bebek yöntemiyle mart ayında hamile kaldım. 5. gün embriyosu transfer edilmişti bana. benden tavsiye boşuna idrar tahlili yapma. ben 2 defa yaptım. hatta biri test günümden sadece 2 gün önceydi ve kocaman negatifi aldım. ama kan testinde gayet güzel bir değerle pozitif almıştım. inşallah güzel haberler verirsin sen de
Arkadaşım bak ben yaptırmadım test günümü bekliyorum inşallah Allahım yüzümü güldürür. Ne olur dua et benim için adım ceyda
insallah canim seni hatirliyorum birlikte mart nisan topigindeydik ne güzel gebeligin ilerlemis insallah saglikli kucaginada alirsin bizlerede dua et canim
Okunan ezanlar hürmetine Allahım dualarımızı kabul et, bebeklerimizi bize ver, sağlıklı ve hayırlısı ile kucağımıza almamızı nasip et inşallah. Amin
Okunan ezanlar hürmetine Allahım dualarımızı kabul et, bebeklerimizi bize ver, sağlıklı ve hayırlısı ile kucağımıza almamızı nasip et inşallah. Amin
inşallah ikiniz de güzel haberler verirsiniz kızlar. dua edicem sizin için. ben de cuma günü ikili test için gidicem bakalım. ama şunu fark ettim tuttuktan sonra bile insan korkuyor bişey olursa diye. inşallah hepimiz alırız bebeklerimizi kucağımıza. emin olun sizi çok iyi anlıyorum. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın hiçbirimizin.
inşallah ikiniz de güzel haberler verirsiniz kızlar. dua edicem sizin için. ben de cuma günü ikili test için gidicem bakalım. ama şunu fark ettim tuttuktan sonra bile insan korkuyor bişey olursa diye. inşallah hepimiz alırız bebeklerimizi kucağımıza. emin olun sizi çok iyi anlıyorum. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın hiçbirimizin.
canmm sennde bebısın hayırlı olsun senntekmı ıkımı degerın kacdıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?