2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Okunan ezanlar hürmetine Allahım dualarımızı kabul et, bebeklerimizi bize ver, sağlıklı ve hayırlısı ile kucağımıza almamızı nasip et inşallah. Amin
aminn aminnn peşpeşe güzel haberler allın inşallahh...yanlız belirtilerin çok güzel gidiyor phalacım tabii hepimiz tedirgin oluyoruz bu konuda malum ilaçlar falan ama rabbim hayırlısını kısmet etsinn ben senden çok umutluyum

Arkadaşlar Merhaba beim ikinci denemem 5.gun blast iki transferim oldu bugün transfer sonrası 5.gun kanda bir arkadaşımın ısrarı üzerine testi yaptırdık sonuç 1,53 çıktı değişir mi bu sonuç ilaçları kullanmaya devam edeyim mi moralim sıfır oldu bide hemşire 5.gun hemen tutunmasi lazım çıkar dedi sonuç şimdi negatif sonucu alınca değildim, offf

Toplantıdaydım bakamadım, şimdi de çıkmam lazım. Biri bu mesajı alıntılayarak seherin bhcg kaç çıktı yazabilir miiiiii????
Ay çatladım bulamıyorum.

canım lütfen ilaçlarını kullan ve 12.gün kanda baktır

hala bir şansım var mı diyorsunuz, allah razı olsun ne diyeyim sizinde gönlünuzdeki her şey istediğiniz gibi olsun,aglamaktan gözlerim şişti nasıl bekleyeceğim test günümü bin pişman oldum

arkadaşım hiç belli olmaz bu işler nasip o yüzden sabredip kan vermeyin diyoruz ya...neyse allaha sığının lütfen rabbim ol derse olur unutmayın.

Hati ve seher iki saattir sizin yazdıklarınızı okuyorum.çççççççooooooooookkkkkkk tebrik ederim...rabbim tamamına erdirsin inşallah.

canım beşinci gün çok erken değilmi?yaa çok da bilmiyorum ama kabaca bi hesapla iki günde bir iki katı artış bekleniyor olsa daha önünde test gününe en az 5 gün var yükselebilir sanki değerin en azından sıfır çıkmamış..sabırlı ol umidini kaybetme bol bol dua et sakın strese girme olmadı diye üzme kendini sonuç gününe kadar hiç bişey bitmiş değil..bebişin hala seninle olabilir bunu düşün vee sakin ol şu an sana en çok zarar verecek şey stres unutma

hati ve seher iki saattir sizin yazdıklarınızı okuyorum.çççççççooooooooookkkkkkk tebrik ederim...rabbim tamamına erdirsin inşallah.
parsen canım benim ya inşallah seninde içinde olan şeyler büyür büyür çoğalır bebek olur aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…