- 8 Ekim 2012
- 9
- 415
- 56
- 40
Slm kızlar benimde transferim dün oldu Dua edin inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aminn aminnn peşpeşe güzel haberler allın inşallahh...yanlız belirtilerin çok güzel gidiyor phalacım tabii hepimiz tedirgin oluyoruz bu konuda malum ilaçlar falan ama rabbim hayırlısını kısmet etsinn ben senden çok umutluyumOkunan ezanlar hürmetine Allahım dualarımızı kabul et, bebeklerimizi bize ver, sağlıklı ve hayırlısı ile kucağımıza almamızı nasip et inşallah. Amin
ahhh bizim zamanımızda böylemiydi..
Büyükler ne derse o
şimdiki gençlerin gözüaçık ahretim
duygulanmaz mı canım yaaa...kıyamammm ne kadar çok sevınmıstır..rabbım bize de nasıp etsin eşlerimizi böyle sevindirmeyi
toplantıdaydım bakamadım, şimdi de çıkmam lazım. Biri bu mesajı alıntılayarak seherin bhcg kaç çıktı yazabilir miiiiii????
Ay çatladım bulamıyorum.
bana 2 tane transfer edildi. Biri tuttu canım. 5. Gün transferi olmuştum. 10. Gün değerim 257, 12. Gün 880di.
arkadaşlar merhaba beim ikinci denemem 5.gun blast iki transferim oldu bugün transfer sonrası 5.gun kanda bir arkadaşımın ısrarı üzerine testi yaptırdık sonuç 1,53 çıktı değişir mi bu sonuç ilaçları kullanmaya devam edeyim mi moralim sıfır oldu bide hemşire 5.gun hemen tutunmasi lazım çıkar dedi sonuç şimdi negatif sonucu alınca değildim, offf
80 çıkmış sonucu hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
amanınnnnnnn ne güzel bir gün bu!!! Teşekkür ederim canım. Tebrik ediyorum ikinizi de!
canım lütfen ilaçlarını kullan ve 12.gün kanda baktır
hala bir şansım var mı diyorsunuz, allah razı olsun ne diyeyim sizinde gönlünuzdeki her şey istediğiniz gibi olsun,aglamaktan gözlerim şişti nasıl bekleyeceğim test günümü bin pişman oldum
10.gün benimkide 153 düşük geldi seninkine göre :44:
Arkadaşlar Merhaba beim ikinci denemem 5.gun blast iki transferim oldu bugün transfer sonrası 5.gun kanda bir arkadaşımın ısrarı üzerine testi yaptırdık sonuç 1,53 çıktı değişir mi bu sonuç ilaçları kullanmaya devam edeyim mi moralim sıfır oldu bide hemşire 5.gun hemen tutunmasi lazım çıkar dedi sonuç şimdi negatif sonucu alınca değildim, offf
parsen canım benim ya inşallah seninde içinde olan şeyler büyür büyür çoğalır bebek olur aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnhati ve seher iki saattir sizin yazdıklarınızı okuyorum.çççççççooooooooookkkkkkk tebrik ederim...rabbim tamamına erdirsin inşallah.
beta değerinin yüksekliği hiçbir şey ifade etmiyor arkadaşım. önemli olan ikiye katlaması sonuçta...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?