Amin inş canm ya bu sefr yüzümüzü güldürsün allhımcanım hayırlısı olsun :) sen nasıl iyi hissedeceksen :) ilaçlara birsey olmaz :) saklama koşullarına bak ona göre sakla :) inşallah haziran sana uğurlu gelirrrrrrrrrrrrrrr :)
Amin kız inşAmann phala benım 2 si de 5.güne gitti de ne oldu..herşey nasıp kısmet bıtanem..
aminn canımm benım..
Aynen canm sters yok ama malesf var naprsın dünya halievet candır o
eczane altındamı
üstten işeyiver idrar testlerine dek gelir nasılsa yorulmamış olursun
meraktan çatlama olayına girersek ben çatlarım hepinizden daha fazla çünkü herkes kendi testi için çatlıyor ben hepinizi merak edip çatır çatır çatlıyorum
no şitres yes bebek
hepside bir araya geldi arkadaş
evet teyzesi kocaman olduk inşallah bu kez sende hamiş kalacaksın heyecanla bekliyorum sürecini ara sıra gel özletme kendini
Ahhh canım hemen öyle kopkoyu olmyo ki ben günde 5 kez yapıyordum kanda 102 çıkmıştı ama yinede kopkoyu değildi ben çok üzülüyordum artış az mı oluyor diye ama artış miktarı gayet güzeldi sakın endişe etme olur mu? ama ikiz ise belki koyulaşabilir
parsen canım benim ya inşallah seninde içinde olan şeyler büyür büyür çoğalır bebek olur aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Oyyyh canımm...tatlım benimmm aminnn diyorum gönüldennn...inşallahhh..
Sen de hayırlısıyla kucağına alırsın....aminnnnnnnnnnnnn.
10.gün benimkide 153 düşük geldi seninkine göre :44:
inşallah canııımmmmmmmmm amiiiinnnnnnnnnnn
Heyyyyy şştttttttttt huuuuu ben ne kaçırdîm yaaaaaa anlayamadım geriye baktım amaaaaaaaaa
Sen test mi yaptinnnnn. :))))
canım beşinci gün çok erken değilmi?yaa çok da bilmiyorum ama kabaca bi hesapla iki günde bir iki katı artış bekleniyor olsa daha önünde test gününe en az 5 gün var yükselebilir sanki değerin en azından sıfır çıkmamış..sabırlı ol umidini kaybetme bol bol dua et sakın strese girme olmadı diye üzme kendini sonuç gününe kadar hiç bişey bitmiş değil..bebişin hala seninle olabilir bunu düşün vee sakin ol şu an sana en çok zarar verecek şey stres unutma
arkadaşım hiç belli olmaz bu işler nasip o yüzden sabredip kan vermeyin diyoruz ya...neyse allaha sığının lütfen rabbim ol derse olur unutmayın.
evet canmm kandada gördm cok sukur pozıtıfı ama suan kahve akıntı gelıyo benden yaaaa
Onemli bisiy degildir belki dur panik yapma...gecer belkii
Evet işlerimi bitirdim geldim var mı gebelik haberi
aminn aminnn peşpeşe güzel haberler allın inşallahh...yanlız belirtilerin çok güzel gidiyor phalacım tabii hepimiz tedirgin oluyoruz bu konuda malum ilaçlar falan ama rabbim hayırlısını kısmet etsinn ben senden çok umutluyum
Evet işlerimi bitirdim geldim var mı gebelik haberi
Toplantıdaydım bakamadım, şimdi de çıkmam lazım. Biri bu mesajı alıntılayarak seherin bhcg kaç çıktı yazabilir miiiiii????
Ay çatladım bulamıyorum.
alıştın sendeya benden kahve akıntı gelıyor doktorn hemsıresı pazartesıye kadar bekle dedıı
Ha var bende gebeyim
seni biliyorum canımbaşka var mı diye sordum
80 cıktı degerımmmmallahım sen tum ısteyenlere ver yarabbımmmmmmmmmmmm
seni biliyorum canımbaşka var mı diye sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?