Gerçekten çok tedirginim inşallah Allahım beni sevindirir
Kızzz benim ilk tüp bebek denememde 18 çıktı sen ne diyorsun
3 ay ara verdim ilaç kullandım ve kür yaptım fsh ım 6.7 kadar düştü
ikinci tüp bebek denememe ise 8 fsh başladım
Bu arada yaşımda 35
ilk tedavimde 1 yumurta topladılar ikincisinde 4
düşünebiliyor musun kürler ve ilaçlar şe yaradı ve inşallah sonucu güzel olur pazartesi test günüm
phala canım test günün bugün değil miydi:44:
inşallah yüksek değerin olur canım :26:
rabbim inş bu kez nasip eder... canım ya kür olarak ne yaptın? çok merak ettim...
Canim ben sana bisey danisicam yaa esimin amca kizi 35 yasinda bi kizi var ikinciyi düşünüyordu ama menopoz demiler yalan olmasin da fsh 17 cikmis sanirim amh istemisler..bu fsh icin kizlarin yaptigi kurler menopoz olsa bile ise yararmi fshi dusurmek icin..bide bu durum ilaclarla onlenebilirmi yani menopoz ertelenebilirmi?son olarak bi tane cocuklari oldugu halde menopoz ve yas goz onune alinip rapoe hakki verirlermi?Evet işlerimi bitirdim geldim var mı gebelik haberi
canım sen ne durumdasın merak ettim :26::26::26:
Bilgi guncellemesi yapiyorum canimcim fshi 17 degilmis yaa 73 müsEvet işlerimi bitirdim geldim var mı gebelik haberi
neeee 153 mü ?????ayyyy maşallah canım Rabbim devamını ve kucağına almayı nasip etsin hiç de düşük bir değer değil kuruntu yapma kendine kızıcam şimdi Rabbim hayırlı zamanda hepimize nasip etsin inşallah
Oyyyy bebegimmmmm allah razi olsun insallah artar pazartesi :))) ve tabiki darısı tüm burdaki arkadaslarima ve sanaaaa
alıştın sendeya benden kahve akıntı gelıyor doktorn hemsıresı pazartesıye kadar bekle dedıı
evet canmm kandada gördm cok sukur pozıtıfı ama suan kahve akıntı gelıyo benden yaaaa
bebişin hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin...
Arkadaşım bak ben yaptırmadım test günümü bekliyorum inşallah Allahım yüzümü güldürür. Ne olur dua et benim için adım ceyda
Kız ben seni yerim yerim...eminim burda ki herkes senin için,birbiri için dua ediyordur.alllahim yüzünü guldursun bu mübarek cuma akşamında gönlünden geçenleri hayırlı kılıp versin sana Heeee banada
ikinci testi görene kadar birşey yapmazlar canım..
Allah korusun bu dönemde gideceği varsa gider diye bakıyorlar müdahele etmiyorlar çünkü daha asıl test tarihin gelmedi..
sonrasında ilaçlarını yazarlar doz artırırlar ve gerekeni yaparlar..
yat kalkma ve ayaklarının altına yastık koy bel hizandan yukarıda dursunlar..
allahım bu sefer hevesımı kursamda koymasınn
ikinci testi görene kadar birşey yapmazlar canım..
Allah korusun bu dönemde gideceği varsa gider diye bakıyorlar müdahele etmiyorlar çünkü daha asıl test tarihin gelmedi..
sonrasında ilaçlarını yazarlar doz artırırlar ve gerekeni yaparlar..
yat kalkma ve ayaklarının altına yastık koy bel hizandan yukarıda dursunlar..
allah razı olsun canmmmmmRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
bu güzel haberlerin devamı hiç bitmesin
bebeğin bgn yarın ve 9 ay sonrasında ömür boyu seninle olsun inşallah
çok tebrik ederim canım
ben ben
Amin canım Rabbime emanet kuzuların
aminn canmmm cok saoll ya bende suan pruloton500lk var vursammı kı kararsız kaldım ama sunu soylım kıloda degl sadece vcde sumuksu kahve peceteye gelıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?