2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

rabbim inş bu kez nasip eder... canım ya kür olarak ne yaptın? çok merak ettim...

Evet işlerimi bitirdim geldim var mı gebelik haberi
Canim ben sana bisey danisicam yaa esimin amca kizi 35 yasinda bi kizi var ikinciyi düşünüyordu ama menopoz demiler yalan olmasin da fsh 17 cikmis sanirim amh istemisler..bu fsh icin kizlarin yaptigi kurler menopoz olsa bile ise yararmi fshi dusurmek icin..bide bu durum ilaclarla onlenebilirmi yani menopoz ertelenebilirmi?son olarak bi tane cocuklari oldugu halde menopoz ve yas goz onune alinip rapoe hakki verirlermi?

Oyyyy bebegimmmmm allah razi olsun insallah artar pazartesi :))) ve tabiki darısı tüm burdaki arkadaslarima ve sanaaaa

Arkadaşım bak ben yaptırmadım test günümü bekliyorum inşallah Allahım yüzümü güldürür. Ne olur dua et benim için adım ceyda

Kız ben seni yerim yerim...eminim burda ki herkes senin için,birbiri için dua ediyordur.alllahim yüzünü guldursun bu mübarek cuma akşamında gönlünden geçenleri hayırlı kılıp versin sana Heeee banada

Kız ben seni yerim yerim...eminim burda ki herkes senin için,birbiri için dua ediyordur.alllahim yüzünü guldursun bu mübarek cuma akşamında gönlünden geçenleri hayırlı kılıp versin sana Heeee banada

Allahım sanada banada ve herkese sağlıklı sıhatli hayırlı evlat versin

allahım bu sefer hevesımı kursamda koymasınn

allah razı olsun canmmmmm

aminn canmmm cok saoll ya bende suan pruloton500lk var vursammı kı kararsız kaldım ama sunu soylım kıloda degl sadece vcde sumuksu kahve peceteye gelıyor

Canım yerleşme kanamasıdır jelle birleşince öyle renk almıştır korkma ne olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…