Bişey olmaz ama çok tedirgin olduysan acile git şu progestanin iğnesi var onu vurdur istersen tedbir amacli
hayırlı olsun bebeğin inşallah akıntıdan dolayı bir sorun çıkmaz ve değerin kat kat artar...
Canım yerleşme kanamasıdır jelle birleşince öyle renk almıştır korkma ne olur.
aminn canmmm cok saoll ya bende suan pruloton500lk var vursammı kı kararsız kaldım ama sunu soylım kıloda degl sadece vcde sumuksu kahve peceteye gelıyor
canım sakın kendi başına buna karar verme kaş yaparken göz çıkarmayalım..
zaten durumunda birşey yok geçmişteki kötü tecrüben seni tedirgin ediyor..
bu zamanda lekelenmeler olabilir hatta kanama bile olur bu demek değilki bebek kaybı olur..
hatırı sayılır gebemiz bunu yaşadı hep kendi kardeşimden örnek veriyorum ilk 3 ay resmen ped kullandı kanamasından dolayı şimdi paşamız maşallah 5 yaşında...
nasıl olacak bilmiyorum ama rahatlamaya çalış ne kadar önlem alırsak alalım olacağı varsa olur akışına bırak lütfen..
aklım sende şu an mutlu olman ve keyfini çıkarman gerekirken sen ya yine aynı şeyleri yaşarsam korkusuna bürünmüşsün..
Rabbim içini ferahlatsın..
canm ben hep bebeklerımı böyle kaybettım ve 24 haftalık bebeklerımde 16. haftama kadar sakır sakır kanamam oldu ozaman onlarda dusmedı evet bılıyorm ama sadece onlar dıgerlerı hep kanamayla allahım benı bukadar sınamasından cok korkar oldm ben neden sevınıp keyıf yapıp yatamıyorm bılmıyorm ama sunu bılıyorm daha beterı var sen beternden koru yarabbm ınsallah o ıgnenın zararı olurmu kıı:44:
Canım yerleşme kanamasıdır jelle birleşince öyle renk almıştır korkma ne olur.
inşallah canım bu kez evladını kollarına alacaksın..
Gebe kalmanda sorun yok çok şükür ama devamında var sadece kan pıhtılaşmasımı tespit edildi ve ne zaman farkedildi bu..
Iğnenin zararı olmaz sanırım kanamalarda doktorlar verdi kızlara bende oradan biliyorum..
Ama hep test günlerinden sonra verdiler...keseyi görünce daha doğrusu..
eee sen ne zaman test yapcan
Kanına girmiş gibi olmayımda
yok transferden 4 gun önce basladım ıgneye canmm inşallah inşallahh
zaten zorduruyor dokunmayın yaaa
sabah kalktığında kızlar lekelenmem yok artık dersin diye dua edecem..
Bebeklerini rabbime emanet ediyorum..
dokunmayın diyene bak hele sanırsın idrar testi yapmamış bi de test gününde kan vermiş
allah razı olsun jelle bırlıkte baslamıstımm bu arada ıgneye
:92::92::92::92::92::92::92:eveeettttt artık sallama zamanı geldi gideyimde üstümde duracağına çıkarıp atayım
yapılması gerkenler yapılmış canım jel ve iğne daha ötesi olamazdı zaten..
evet pıhtılaşma ıcın ıgne oluyom ama progesterona bakılmadı hıc ıstee
canim insallah bu son olur,bebegini kucagina alirsin..
Birkac yerde okudum,dusuk yapan arkadaslar ilgilenebilirler,arastirabilir : Kadin vucudu,embriyoyu kabul etmiyor erkek( esin) genlerinden dolayi.bu durumu asmak icin tedavi oncesinde ve sirasinda erkekten alinan kan islemden gecirilip kadina enjekte edilerek,kadinin bagisiklik sistemine sokuluyor.boylece kadin vucudu bebegi atmak istemiyor ve mutlu son:))
kizlar sayfalar ucmus alinti yapamadim ama ikinzide kocamann tebrik ederim .ayy hamisler gozunuzaydin olsun hep degerleriniz artarak cogalsin
Ve test gunu bekleynen sabrsiz anne adaylari inslh sizdende hamile haberi alacagiz....
Transferi olanlar umarim bebekleriniz size tutunyr..bize dua etmeyi unutmayin hamisler ve adaylari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?