evet onu duydum lenfosıt ası dıye gecıyoo bana oyle bırsey yapılmadıı bu asamadan sonrada olmaz
gerek kalmayacak sana umarim:)) bilgi olsun diye yazdim canim,faydasi dokunur belki diye..benim 2. Denemem,ilkinde kurtajla alindi..dr herhangi bi teste simdilik gerek yok dedi bana da..
Ben de ignelerimde 5. Gunu bitirdim,yumilerim buyuyor..arkanizdan geliyorum ben de:))
kızlar günaydın hiç iyi değilim bugünsabah tuvalete gittim afedersiniz ilişki sonrası gibi 2-3 damla su renginde bişey aktı içimden..ve şu an çok gerginim sinirliyim adet öncesi gibi diğerindede böyle olmuştu napmalıyım bilmiyorum
kızlar günaydın hiç iyi değilim bugünsabah tuvalete gittim afedersiniz ilişki sonrası gibi 2-3 damla su renginde bişey aktı içimden..ve şu an çok gerginim sinirliyim adet öncesi gibi diğerindede böyle olmuştu napmalıyım bilmiyorum
bende bişey oldu sandım
akıntı olması çok doğal..
bir sürede öyle devam edebilir canım..
diğeri eskide kaldı gebelik kaybı olabilir ama bu akıntı gebelikten oluyor kayıptan değil..
kuzuuummmm akıntı artması coooookkk normallll...ıcın rahat etsınnnn...netten de arastırabılırsınn tecrubelı arkadaslarda yardımcı olur sana bu konudaaa...ama ben nacızane bılgımle cok normal akıntı artması dıye bılıyorumm....strese gırmene gerek yokkk....Rabbim bebişini sana bağışlasın kuzummmm....kızlar günaydın hiç iyi değilim bugünsabah tuvalete gittim afedersiniz ilişki sonrası gibi 2-3 damla su renginde bişey aktı içimden..ve şu an çok gerginim sinirliyim adet öncesi gibi diğerindede böyle olmuştu napmalıyım bilmiyorum
ay oley be kan vermeme gerek yok yani oley be
Günaydın kızlar..
Herşey gönlünüzce olsun
hiç gerginlik yapma cnm herşey olacağına varır kafana takıpta stres yapma sakın..streshiç iyi gelmiyor...rahat ol olacak allahın izniyle.
kuzuuummmm akıntı artması coooookkk normallll...ıcın rahat etsınnnn...netten de arastırabılırsınn tecrubelı arkadaslarda yardımcı olur sana bu konudaaa...ama ben nacızane bılgımle cok normal akıntı artması dıye bılıyorumm....strese gırmene gerek yokkk....Rabbim bebişini sana bağışlasın kuzummmm....
illa kan vereceksen başkentte ver
ayyyy evet ya egunal sağolsun ferahlattı beni ya
Galiba bana pek günaydın olmadı
düm gittim doktora kalp atışları için 7+4 olması gerekirken 6 haftalık görünüyor cuma günü tekrar çağırdı kalp atışı duyulmazsa kürtaj olıcam sanırım :85:
Galiba bana pek günaydın olmadı
düm gittim doktora kalp atışları için 7+4 olması gerekirken 6 haftalık görünüyor cuma günü tekrar çağırdı kalp atışı duyulmazsa kürtaj olıcam sanırım :85:
niye kız diğer yerlerde noluyoki :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?