2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
evet onu duydum lenfosıt ası dıye gecıyoo bana oyle bırsey yapılmadıı bu asamadan sonrada olmaz

Gerek kalmayacak sana umarim:)) bilgi olsun diye yazdim canim,faydasi dokunur belki diye..benim 2. Denemem,ilkinde kurtajla alindi..dr herhangi bi teste simdilik gerek yok dedi bana da..
Ben de ignelerimde 5. Gunu bitirdim,yumilerim buyuyor..arkanizdan geliyorum ben de:))

hadı hayırlısıyla gel canmmminşallah sennde son tedavn olur canmmm çok saol

kızlar günaydın hiç iyi değilim bugün sabah tuvalete gittim afedersiniz ilişki sonrası gibi 2-3 damla su renginde bişey aktı içimden..ve şu an çok gerginim sinirliyim adet öncesi gibi diğerindede böyle olmuştu napmalıyım bilmiyorum

bende bişey oldu sandım
akıntı olması çok doğal..
bir sürede öyle devam edebilir canım..
diğeri eskide kaldı gebelik kaybı olabilir ama bu akıntı gebelikten oluyor kayıptan değil..

hiç gerginlik yapma cnm herşey olacağına varır kafana takıpta stres yapma sakın..streshiç iyi gelmiyor...rahat ol olacak allahın izniyle.

herkese gunaydınnnlarrrr...dun okuyamadım seher arkadasımızda olumlu sonuc almısss....harikaaaaa...Tebrik ederim kızlarrrr siziiii...darısı tum anniş adaylarımızaaaaa

bende bişey oldu sandım
akıntı olması çok doğal..
bir sürede öyle devam edebilir canım..
diğeri eskide kaldı gebelik kaybı olabilir ama bu akıntı gebelikten oluyor kayıptan değil..

ay oley be kan vermeme gerek yok yani oley be

kuzuuummmm akıntı artması coooookkk normallll...ıcın rahat etsınnnn...netten de arastırabılırsınn tecrubelı arkadaslarda yardımcı olur sana bu konudaaa...ama ben nacızane bılgımle cok normal akıntı artması dıye bılıyorumm....strese gırmene gerek yokkk....Rabbim bebişini sana bağışlasın kuzummmm....

hiç gerginlik yapma cnm herşey olacağına varır kafana takıpta stres yapma sakın..streshiç iyi gelmiyor...rahat ol olacak allahın izniyle.

haklısın canım allah büyüktür kısmetimizde ne varsa o.stres yapmicam söz

ayyyy evet ya egunal sağolsun ferahlattı beni ya

ya saçmalama olumsuz düşünme nolur dua et hep hayırlısını dilemedikmi rabbimden ???

canım benim inşallah öyle birşey olmaz ne diyeceğimi şaşırdım
geriden giden gebelikler oluyor inşallah seninkide öyledir..

niye kız diğer yerlerde noluyoki :44:

makina ölçüm farkı oluyor nolur nolmaz artışta muallakta kalmayalım diye..
kimyasal gebelik yaşadığımda artışları takip etmek için başka yerde verince kanı hulusi hoca bi de burada ver makine farkı olur bunu değerlendiremem demişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…