günaydın kızlarrr hayırlı haftalar..
Canim günaydın bu kızlar çok miskinler yaaa hep geç kalkıyorlar)))
İnsallah çok güzel bir hafta olur hepimiz için
Ara sıra yazıyorum ama takip etmeyi de bırakmıyorum sizleri
Cupcake " canım lütfen kendini çok fazla yıpratma çünkü Rabbimin hepimiz için bi bildiği vardır. Güzel düşünelim umarım gelişimi geridir ve sağlıklı bi bebegin vardır... Bol bolll dua etttt aklımdasınnn..."
Phalacım seninle gün saydım resmen dabrınada hayran kaldım. İnşallah yüzün gülsün cnm yarın mutlu mutlu haberler ver bizeee
Aklıma gelen gelmeyen herkes için diliyorum ki dualarınız hayalleriniz gerçeğe dönüşsünnnnnnn....
Bu arada 30. gün adet olmadım henüz Miraç gecesini boş geçmemen için Rabbimin bana bi lütfu sanırım geleneksel idrar testimi yapacağım ama yinede belkide kendiliğinden gelir benim sıpaaa... Hiç bişey imkansız değildir çünkü.
Rabbim istere " OL DER VE OLURRRRRR " Bazen hayalde kurmalıyız umutta dolmalıyız yoksa hayat nasıl geçer kiiii
Hepinizi öpüyorummmmmmmmmmm ve seviyorummmmmm
CANIM MERHABA..
ee gece geç saate kadar uyumuyorlar ondan..ahh ahh ben gene sabahın köründe kalkıp işe geliyorum
Aminnnn kuzummm...Rabbım mucızelerını sana nasip etsınnn..heyecanla beklıyoruz kuzummm sonucunuu...bu arada günün aydın gönlün hep mutlulukla dolsunnnCanım arkadaşlarım evden çıkıyorum, bunca tantana yaptım umarım sizlere güzel haberler veririm
Allah yolumu açık işlerimi hayır etsin ve bir veya iki bebek versin inşallaham bugün versin
Çok merak ediyorum tez gelCanım arkadaşlarım evden çıkıyorum, bunca tantana yaptım umarım sizlere güzel haberler veririm
Allah yolumu açık işlerimi hayır etsin ve bir veya iki bebek versin inşallaham bugün versin
Hayırlı olsun canımgunayyyyydıııınnnnnnnnnn bacılarımmmmmmm....bol hamişli güzel haberler alalımm bugun inşaAllah..tedavıye baslayacak arkadaşlarımmm Rabbim yar ve yardımcımız olsunnn...bende bugun start verdım gıbı bışeyy...ilk serumu yemeye gidicemmm dee
Canım arkadaşlarım evden çıkıyorum, bunca tantana yaptım umarım sizlere güzel haberler veririm
Yani 8 çok da sabahın körü değil ha)))))))
Canım arkadaşlarım evden çıkıyorum, bunca tantana yaptım umarım sizlere güzel haberler veririm
gunayyyyydıııınnnnnnnnnn bacılarımmmmmmm....bol hamişli güzel haberler alalımm bugun inşaAllah..tedavıye baslayacak arkadaşlarımmm Rabbim yar ve yardımcımız olsunnn...bende bugun start verdım gıbı bışeyy...ilk serumu yemeye gidicemmm dee
Cnm inslh yari guzel haberini alip sevinecegiz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aksam aklima geldin son gecesi diye dusundum.. ben son gecelerde sabaha karsi 05.00 gibi uyanirdim tv izleyerek sabah olmasini beklerdim.. sen guzelce uyu canimm benim.. cok optum..
Lennnnn yarın geç haber verme gözümüzu Telde birakma senden çok heyacanliyim vallahi;-)
Nekadar heyecandıysam aaaaayyyyyyy demişim, eşim nooluyo deyince farkettim
umarım güzel haberler verirsin bizeeeeee....
Hakkında hayırlısı olsun :81:
Benim daha 6 günüm var
hadi hayırlısı canım
güzel düşünüp güzel şeyler olsun inşallah
canım inşallah hayırlısı ile buradan güzel haberlerini alacağız dualarımız seninle :)
hayırlı kandiller canım :) rabbim dualarımızı kabul eder inşallah :)
canım avatarına bayıldım :)
hadı hayırlı geceler allah gönlune göre versnn
Inşallah en kisa zamanda geliyorum kuzum
Canım dualarım seninle yarın güzel haberlerini bekliyoruz
Evet bitanem yahemen tedaviye başlamak istiyorum
phala merakla bekliyorum inşallah güzel haberlerle dönersin...
CANIMCIMMMMMMMMMM günaydın hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarım senınle
Aminnnn kuzummm...Rabbım mucızelerını sana nasip etsınnn..heyecanla beklıyoruz kuzummm sonucunuu...bu arada günün aydın gönlün hep mutlulukla dolsunnn
Çok merak ediyorum tez gel
Umarım güzel haberler getirirsin bizlere
Sen ve eşin sağ olduğun sürece çaresiz değiliz,
her sonuç da Allahdan, biz razıyız ama inşallah bugün çok mutlu oluruz
İnşallah çok güzel haberlerle gelirsin canım... Merakla bekliyorum bende hayırlı haberlerle inşallah
kuzucumm bizim iş başı 7:30 sabahta 5:50 de kalkıyorum..
inşallah canım rabbım yardımcın olsun
günaydın canımcım..
serum derken ? iğnelere mi başlıyorsun :26:
gunayyyyydıııınnnnnnnnnn bacılarımmmmmmm....bol hamişli güzel haberler alalımm bugun inşaAllah..tedavıye baslayacak arkadaşlarımmm Rabbim yar ve yardımcımız olsunnn...bende bugun start verdım gıbı bışeyy...ilk serumu yemeye gidicemmm dee
cok saol canımmm...Allahım evlat isteyen hiç bi kadının kucagını boş bırakmasınn..emeklerımız boşe gitmesinn...paylaşmaz mıyım hiç sizler benım can yoldaslarımsınız...burda cok rahatlıyorum bennn...iyi ki varsınızzzHayırlı olsun canımAllah yar ve yardımcın olsun, hepimiz bunun için uğraşıyoruz, her adımda bizimle paylaş canım çok rahatlatıyor
Canim günaydın bu kızlar çok miskinler yaaa hep geç kalkıyorlar)))
İnsallah çok güzel bir hafta olur hepimiz için
Canlarım kanımı verdim geldim. Saat 2.30 sonuç çıkacak ekranlardan ayrılmayın
Benimle birlikte olduğunuz için dualarınızı eksik etmediğiniz için size binlerce kez teşekkür ederim. Allah hepimizi sevindirsin inşallah.Amiiiin
İnşallaaaaah inşallahgünaydınlar güzel bir gün güzelbir hafta olsun inşşşş çok güzel haberler alalım bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?