2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canim günaydın bu kızlar çok miskinler yaaa hep geç kalkıyorlar)))
İnsallah çok güzel bir hafta olur hepimiz için

CANIM MERHABA..
ee gece geç saate kadar uyumuyorlar ondan..ahh ahh ben gene sabahın köründe kalkıp işe geliyorum

Canim ya o kadar kendimizi alistirmisizki adet olalimm.tedaviye başlayalım.diye ama belki gerçekten kendiliğinden gelecek senin bebek hayırlısı olsun.benim bi arkadaşım tüp bebek denedi tutmadı ama ertesi ay kendiliğinden hamile kaldı tabiki bunlar bana bi mucize gibi geliyor ama inşallah bizim basimizada gelir

Kuzum günaydın kalp atislarim hızlandı sayende.insalllah bugün coooook güzel haber duyarız senden.alllahim sabrının ödülünü versin

Canım arkadaşlarım evden çıkıyorum, bunca tantana yaptım umarım sizlere güzel haberler veririm
Allah yolumu açık işlerimi hayır etsin ve bir veya iki bebek versin inşallah am bugün versin

Canım arkadaşlarım evden çıkıyorum, bunca tantana yaptım umarım sizlere güzel haberler veririm
Allah yolumu açık işlerimi hayır etsin ve bir veya iki bebek versin inşallah am bugün versin
Aminnnn kuzummm...Rabbım mucızelerını sana nasip etsınnn..heyecanla beklıyoruz kuzummm sonucunuu...bu arada günün aydın gönlün hep mutlulukla dolsunnn

gunayyyyydıııınnnnnnnnnn bacılarımmmmmmm....bol hamişli güzel haberler alalımm bugun inşaAllah..tedavıye baslayacak arkadaşlarımmm Rabbim yar ve yardımcımız olsunnn...bende bugun start verdım gıbı bışeyy...ilk serumu yemeye gidicemmm dee

Çok merak ediyorum tez gel
Umarım güzel haberler getirirsin bizlere
Sen ve eşin sağ olduğun sürece çaresiz değiliz,
her sonuç da Allahdan, biz razıyız ama inşallah bugün çok mutlu oluruz

Hayırlı olsun canım Allah yar ve yardımcın olsun, hepimiz bunun için uğraşıyoruz, her adımda bizimle paylaş canım çok rahatlatıyor

İnşallah çok güzel haberlerle gelirsin canım... Merakla bekliyorum bende hayırlı haberlerle inşallah

Yani 8 çok da sabahın körü değil ha)))))))

kuzucumm bizim iş başı 7:30 sabahta 5:50 de kalkıyorum..

inşallah canım rabbım yardımcın olsun

günaydın canımcım..
serum derken ? iğnelere mi başlıyorsun :26:

Cnm inslh yari guzel haberini alip sevinecegiz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aksam aklima geldin son gecesi diye dusundum.. ben son gecelerde sabaha karsi 05.00 gibi uyanirdim tv izleyerek sabah olmasini beklerdim.. sen guzelce uyu canimm benim.. cok optum..

Lennnnn yarın geç haber verme gözümüzu Telde birakma senden çok heyacanliyim vallahi;-)

Nekadar heyecandıysam aaaaayyyyyyy demişim, eşim nooluyo deyince farkettim
umarım güzel haberler verirsin bizeeeeee....
Hakkında hayırlısı olsun :81:

Benim daha 6 günüm var

hadi hayırlısı canım
güzel düşünüp güzel şeyler olsun inşallah

hadı hayırlı geceler allah gönlune göre versnn

Inşallah en kisa zamanda geliyorum kuzum

Canım dualarım seninle yarın güzel haberlerini bekliyoruz

Evet bitanem yahemen tedaviye başlamak istiyorum

phala merakla bekliyorum inşallah güzel haberlerle dönersin...

CANIMCIMMMMMMMMMM günaydın hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarım senınle

Aminnnn kuzummm...Rabbım mucızelerını sana nasip etsınnn..heyecanla beklıyoruz kuzummm sonucunuu...bu arada günün aydın gönlün hep mutlulukla dolsunnn

Çok merak ediyorum tez gel
Umarım güzel haberler getirirsin bizlere
Sen ve eşin sağ olduğun sürece çaresiz değiliz,
her sonuç da Allahdan, biz razıyız ama inşallah bugün çok mutlu oluruz

İnşallah çok güzel haberlerle gelirsin canım... Merakla bekliyorum bende hayırlı haberlerle inşallah

kuzucumm bizim iş başı 7:30 sabahta 5:50 de kalkıyorum..

inşallah canım rabbım yardımcın olsun

günaydın canımcım..
serum derken ? iğnelere mi başlıyorsun :26:

Canlarım kanımı verdim geldim. Saat 2.30 sonuç çıkacak ekranlardan ayrılmayın
Benimle birlikte olduğunuz için dualarınızı eksik etmediğiniz için size binlerce kez teşekkür ederim. Allah hepimizi sevindirsin inşallah.Amiiiin

Canıııım ne kadar güzel tedavine gidecek yoluna girmişsin. Allahım senin yolunu açık sonunu başarılı kılsın inşallah

günaydınlar güzel bir gün güzelbir hafta olsun inşşşş çok güzel haberler alalım bu hafta

Hayırlı olsun canım Allah yar ve yardımcın olsun, hepimiz bunun için uğraşıyoruz, her adımda bizimle paylaş canım çok rahatlatıyor
cok saol canımmm...Allahım evlat isteyen hiç bi kadının kucagını boş bırakmasınn..emeklerımız boşe gitmesinn...paylaşmaz mıyım hiç sizler benım can yoldaslarımsınız...burda cok rahatlıyorum bennn...iyi ki varsınızzz

İnsallah hayatım ya.insallah güzel haberlerle don buraya

üzel haberler alırsın inşş canımmm

günaydınlar güzel bir gün güzelbir hafta olsun inşşşş çok güzel haberler alalım bu hafta
İnşallaaaaah inşallah
sanada günaydın canım.
Bu akşam adet olacakmışım gibi kasığım bir ağrıdı bir ağrıdı inan bütün umutlarım söndü. Sonra rüyamda adet olduğumu gördüm ama çok ilginç petin sadece iki ucu kanlıydı ortası beyazdı. Rüya tabirlerine bakamıyorum çünkü böyle bir şey kesin yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…