yok canımm ben bagısıklık testı yaptırmıstım daha dogrusu doktorum yaptırdıı(cd56)...yuksek cıktı ve rahım embrıyoyu kabul etmıyor o yuzden tutunmuyo maalesefkuzucumm bizim iş başı 7:30 sabahta 5:50 de kalkıyorum..
inşallah canım rabbım yardımcın olsun
günaydın canımcım..
serum derken ? iğnelere mi başlıyorsun :26:
Aminnn kusummmmm...önce sen güzel haberler vericeksin sonra bizzzz....Allahım bu yolda ugrasan herkesın emeklerının karsılıgını versın ınsaAllahCanıııım ne kadar güzel tedavine gidecek yoluna girmişsin. Allahım senin yolunu açık sonunu başarılı kılsın inşallah
İnsallah hayatım ya.insallah güzel haberlerle don buraya
üzel haberler alırsın inşş canımmm
Aminnn kusummmmm...önce sen güzel haberler vericeksin sonra bizzzz....Allahım bu yolda ugrasan herkesın emeklerının karsılıgını versın ınsaAllah
Canlarım kanımı verdim geldim. Saat 2.30 sonuç çıkacak ekranlardan ayrılmayın
Benimle birlikte olduğunuz için dualarınızı eksik etmediğiniz için size binlerce kez teşekkür ederim. Allah hepimizi sevindirsin inşallah.Amiiiin
Aminn.. Allahım hepimizi güldürsün
2buçuğa kadar uyuyım bari zaman geçmiyor,
Canlarım kanımı verdim geldim. Saat 2.30 sonuç çıkacak ekranlardan ayrılmayın
Benimle birlikte olduğunuz için dualarınızı eksik etmediğiniz için size binlerce kez teşekkür ederim. Allah hepimizi sevindirsin inşallah.Amiiiin
yok canımm ben bagısıklık testı yaptırmıstım daha dogrusu doktorum yaptırdıı(cd56)...yuksek cıktı ve rahım embrıyoyu kabul etmıyor o yuzden tutunmuyo maalesef..onu düşürmek için serum verıcekler ıste..bende tam bılmıyorum bugun ılk kez alıcam
Uyumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
7 gündür hayatımda 5 gerçek var
uyku
endişe
yemek
gaz
sizler
beklemeye tahammül edemiyorum
ooyyyy hayırolsun inşallah Rabbim sana müjdelemiş olsunRüyada Kadının Adet Olduğunu Görmesi
Bir kadının rüyasında adet olduğunu görmesi hayırlıdır. Şifa bulmaya ve evlat sahibi olmaya delalet eder.
Egunal canım sana sormak istediğim birkaç soru var cevaplarsan çok sevinirim.Birinci denememi Adana Başkentte 2. yi Bahçeci Umuttta yaptırdım Ben Gaziantep te yaşıyorum ama ailem Ankarada yaşıyor.Diğer iki denememde çok zorlandım özellikle de ailemden kimsenin olmamaması beni psikolojikmen çok üzdü o yüzden şimdi Ankarada yaptırayım diyorum.1) Sen Başkentten çok memnunsun kendini hiç devlet hastanesinde gibi hissetttin mi ? 2) Adana Başkent bana MİKRO değil normal İVF uyguladı Ankara da aynısını yapar mı ? 3) Hulusi Hoca bir ay önce ön muayeneye çağırıyor mu , histereskopi ile ilgili ne düşünüyor ? 4) Hulusi Hoca bana Bahçeci deki doktorun keşke 5. güne bekletmeseydi embriyolar daha az yorulur tutunma şansı daha yüksek olurdu dedi sen daha önce böyle bir yorum duydun mu? 5)Eşimin probleminden dolayı IMSI yapan biryer olsa daha mi yiy olurdu diyorum ama Ankara daki merkezlerden hiç haberim yok kaç merkez var adları neler IMSI hangilerinde var yardımcı olursan çok sevinirim 6) Benide listeye ekleyebilirsin yaş:34 5. deneme erkek infertiletsi (ama azospermi değil) amma çok soru sormuşum bu soruları bilen diğer arkadaşlar da cevaplarsa çok mutlu olurum Egunali çok yormamış oluruz.
Aynı annesi
Ne olur benim için dua et bu kadar beklediğime yapmamak için canımı ortaya koymama değecek sonuç alayım.
hamileyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
günaydın kızlarrr hayırlı haftalar..
Canım arkadaşlarım evden çıkıyorum, bunca tantana yaptım umarım sizlere güzel haberler veririm
Allah yolumu açık işlerimi hayır etsin ve bir veya iki bebek versin inşallaham bugün versin
gunayyyyydıııınnnnnnnnnn bacılarımmmmmmm....bol hamişli güzel haberler alalımm bugun inşaAllah..tedavıye baslayacak arkadaşlarımmm Rabbim yar ve yardımcımız olsunnn...bende bugun start verdım gıbı bışeyy...ilk serumu yemeye gidicemmm dee
günaydınlar güzel bir gün güzelbir hafta olsun inşşşş çok güzel haberler alalım bu hafta
Kızlar ne belirtileriniz var sadece solda kasıgımda batma var başka hiç bir şey yok gögüslerim hiç acımıyo bugün 4. Gün
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Rüyada Kadının Adet Olduğunu Görmesi
Bir kadının rüyasında adet olduğunu görmesi hayırlıdır. Şifa bulmaya ve evlat sahibi olmaya delalet eder.
ooyyyy hayırolsun inşallah Rabbim sana müjdelemiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?