2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kuzucumm bizim iş başı 7:30 sabahta 5:50 de kalkıyorum..

inşallah canım rabbım yardımcın olsun

günaydın canımcım..
serum derken ? iğnelere mi başlıyorsun :26:
yok canımm ben bagısıklık testı yaptırmıstım daha dogrusu doktorum yaptırdıı(cd56)...yuksek cıktı ve rahım embrıyoyu kabul etmıyor o yuzden tutunmuyo maalesef..onu düşürmek için serum verıcekler ıste..bende tam bılmıyorum bugun ılk kez alıcam

Canıııım ne kadar güzel tedavine gidecek yoluna girmişsin. Allahım senin yolunu açık sonunu başarılı kılsın inşallah
Aminnn kusummmmm...önce sen güzel haberler vericeksin sonra bizzzz....Allahım bu yolda ugrasan herkesın emeklerının karsılıgını versın ınsaAllah

Aminn.. Allahım hepimizi güldürsün

2buçuğa kadar uyuyım bari zaman geçmiyor,

hadı bakalımm canım saatler sonra ınsallah hamıs olduğunu öğreneceğiz..

canımm uzulmee bak en azından sorun ne onu bılıyoruz..ınsallah serum iyi gelicekk

Adet kanamam oluyor çok üzülüyorum ama petimin sadece iki ucu kan ve ortası hiç kirlenmemiş beyaz, ne demek sizce?

Rüyada Kadının Adet Olduğunu Görmesi

Bir kadının rüyasında adet olduğunu görmesi hayırlıdır. Şifa bulmaya ve evlat sahibi olmaya delalet eder.

Kızlar ne belirtileriniz var sadece solda kasıgımda batma var başka hiç bir şey yok gögüslerim hiç acımıyo bugün 4. Gün

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım merhabalar...
başkentle ilgili bi bilgim yok.ama bende ankarada yaşıyorum kendi merkezimi önerebilirim diye düşündüm.

bende bir sorun yok. eşim azospermi hastasıydı.aralık ayında varikosel ameliyatı oldu ve ocak ayında kendiliğinden çıkış başladı.
doktorumuz ankarada genart tüp bebek merkezindeki üroloji doktoru M.Müfit Günel.
varikosel ameliyatını orda oldu eşim.devamlı gidip geliyorduk merkezden memnunduk.sperm çıkışı olunca tüp bebek denemesini şubatta yine orda yaptık.benim yavrum tutundu annesine ama 9.haftamızda kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım.
benim doktorumda Sertaç Şen.
şimdi 2.denememi ağustosta yine orda yapıcam.
ben memnun kaldım.hem merkezden hem doktorumdan.eşimin doktorunda çok memnunuz.
bi araştır istersen canım.belki bir faydası dokunur.

Rabbim yardım etsin.şansın bol olsun.inşallah bu denemende kavuşursun canım yavruna...

öledir tabi anasına bak kızını al olcak senin yavrucuk

Ne olur benim için dua et bu kadar beklediğime yapmamak için canımı ortaya koymama değecek sonuç alayım.

valla canm dün aksam kandilde sultanahmetteydik eşimle inan çok dua ettm sana hepinize Allahım kabul etsin inşallah

hamileyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

oleeeeeeeyyyyyyyyy hayırlı olsun canmmmmm Allahım hayırlısıyla doğdugunu da göstersin

günaydın kızlarrr hayırlı haftalar..

günaaydııınnn canmm hayırlı haftalar bol hamiş haberli haftalar olsun inşallahh

Canım arkadaşlarım evden çıkıyorum, bunca tantana yaptım umarım sizlere güzel haberler veririm
Allah yolumu açık işlerimi hayır etsin ve bir veya iki bebek versin inşallah am bugün versin

ohhhh beeee sonunda verdin kanı canm hadi bakalm sabırsızlıkla saatin 2bucuk olmasını bekliyoruuuuzzzzz

amiin canmmm seninde hayırlı olsun serumların canm inşallah o yaramaz virusun degeri düşsün bebişlerin sımsıkı tutunsunlar annelerine

günaydınlar güzel bir gün güzelbir hafta olsun inşşşş çok güzel haberler alalım bu hafta

günaaayydıııınnn canm amin inşallah

Kızlar ne belirtileriniz var sadece solda kasıgımda batma var başka hiç bir şey yok gögüslerim hiç acımıyo bugün 4. Gün

Benimde solda batmalar oldu bazen de adet kanaması olacakmış gibi ağrı, ilk günler gazım çok vardı ama o büyük ihtimalle ilacın etkisi. Göğüslerimde son zamanlarda acımaya başladı ama çok yüksek derecede bir ağrı değil

Rüyada Kadının Adet Olduğunu Görmesi

Bir kadının rüyasında adet olduğunu görmesi hayırlıdır. Şifa bulmaya ve evlat sahibi olmaya delalet eder.

kııızzz napıyon sen rüya tabirlerini okuyup öle mi yatıyon nerde olumlu güzel hamişliğe yorulacak rüya var hepsini görüyon canmm inşallah da hamilesin kiiiii

Evet adet olacakmış gibide agrı oluyo sol bacagımda da garip bir çekme hissi oluyo dondurulmuş embryo. 2 tane 15 gün sonra baktır dedi doktor yani 6 haziran ama ben 10. Gün baktırsam olmaz mı dedim tamam dedi 2 hazirana inşallah baktıracam

ooyyyy hayırolsun inşallah Rabbim sana müjdelemiş olsun

Bir önce ki akşamda rüyamda elim göbeğime gidiyor bir düğme küçüklüğünde elime bir şey geliyor ve eşime bak bu bebek diyordum. Ondan önceki akşamlar göz makyajı yaptığı ve yanan bir şömine gördüm hepsi de mutlu bir haber alacağımı söylüyordu. Çok kötü gaza getirdim kendimi yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…