2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
herkesee günaydınlaarrr geçmiş kandiliniz mübarek olsun canlar dün kandilde sultanahmetteydik eşimle çok güzeldi ya ilk defa bu kadar büyük camide cemaate katıldım çok etkilendim bizim köyün camisi küçük cemaati azıcık olurdu çok güzel bi kandil gecirdik eşimle hepinize çoook çook dualar ettim valla hep siz vardınız aklımda bi de eşim Allahımdan eşime sağlık sizlere de hayırlı evlatlar diledim bütün gece

Kızlar ne belirtileriniz var sadece solda kasıgımda batma var başka hiç bir şey yok gögüslerim hiç acımıyo bugün 4. Gün

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İlk transferde benim göğüslerim acıyodu, şimdi az acıyo. Kasıklarda sürekli batmalar ve karnımda huzursuzluk hissediyorum. benim 7. gün

günaydınlar kızlaaarrrrr

phalacım canım benim yaptırdın mı testini??????

Kuzum heyecanla sonucunu bekliyorum:18::18: inşallah hamileyimmmm diye yazacaksin
Amin canım inşallah

Son düzenleme:

Canım Allah razı olsun senden, ne muradın varsa Allahım sana tez zamanda versin inşallah

o düğme gibi şeyi gören sen miydin çok güzel rüyalar görüyosun cnm, sen iyiye yor, şimdi olmazsa mutlaka birgün anne olacaksın, o gelecek ama zamanını bekliyo

kııızzz napıyon sen rüya tabirlerini okuyup öle mi yatıyon nerde olumlu güzel hamişliğe yorulacak rüya var hepsini görüyon canmm inşallah da hamilesin kiiiii

Ay sorma hep öyle gördüm inan ama çok kötü gaza geldim inşallah çok üzülmem

günaydın canım, Allah dualarını kabul etsin inşallah evimdeydim ama bende çok dua ettim hepimiz için

kızlar bende kanımı verdim geldim.hemşire herkesin içinde tebrik etti beni ama hiç sevinemedim çünkü o kadar insan orda uğraşıyorki çocuk için.onların önünde yapmasını istemedim üzüldüm şahsen..rabbim bu yolda olan herkese hayırlı evlatlar versin inşallah...bugün benden phala dan ve seherden inşallah çok güzel haberler alırız kızlar

Canım Allah razı olsun senden, ne muradın varsa Allahım sana tez zamanda versin inşallah

amin canm inşallah

Ay sorma hep öyle gördüm inan ama çok kötü gaza geldim inşallah çok üzülmem

tatlm sen elinden ne geliyorsa yaptın artık takdir Allahımın ol derse olcak nasibindeyse gelcek bebişlerimiz o yuzden sıkma canını tmm ama güzel sonuclar alcaz Allahın izniyleee

günaydın canım, Allah dualarını kabul etsin inşallah evimdeydim ama bende çok dua ettim hepimiz için

saol canm Allah kabul etsin

Çok heyecanlandım ya

Evet ya düşünmeyeceğim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…