İlk transferde benim göğüslerim acıyodu, şimdi az acıyo. Kasıklarda sürekli batmalar ve karnımda huzursuzluk hissediyorum. benim 7. günKızlar ne belirtileriniz var sadece solda kasıgımda batma var başka hiç bir şey yok gögüslerim hiç acımıyo bugün 4. Gün
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydınlar kızlaaarrrrr
phalacım canım benim yaptırdın mı testini??????
Kuzum heyecanla sonucunu bekliyorum:18::18: inşallah hamileyimmmm diye yazacaksinCanlarım kanımı verdim geldim. Saat 2.30 sonuç çıkacak ekranlardan ayrılmayın
Benimle birlikte olduğunuz için dualarınızı eksik etmediğiniz için size binlerce kez teşekkür ederim. Allah hepimizi sevindirsin inşallah.Amiiiin
Amin canım inşallahöledir tabi anasına bak kızını al olcak senin yavrucuk
valla canm dün aksam kandilde sultanahmetteydik eşimle inan çok dua ettm sana hepinize Allahım kabul etsin inşallah
oleeeeeeeyyyyyyyyy hayırlı olsun canmmmmm Allahım hayırlısıyla doğdugunu da göstersin
günaaydııınnn canmm hayırlı haftalar bol hamiş haberli haftalar olsun inşallahh
ohhhh beeee sonunda verdin kanı canm hadi bakalm sabırsızlıkla saatin 2bucuk olmasını bekliyoruuuuzzzzz
amiin canmmm seninde hayırlı olsun serumların canm inşallah o yaramaz virusun degeri düşsün bebişlerin sımsıkı tutunsunlar annelerine
günaaayydıııınnn canm amin inşallah
valla canm dün aksam kandilde sultanahmetteydik eşimle inan çok dua ettm sana hepinize Allahım kabul etsin inşallah
ohhhh beeee sonunda verdin kanı canm hadi bakalm sabırsızlıkla saatin 2bucuk olmasını bekliyoruuuuzzzzz
o düğme gibi şeyi gören sen miydinBir önce ki akşamda rüyamda elim göbeğime gidiyor bir düğme küçüklüğünde elime bir şey geliyor ve eşime bak bu bebek diyordum. Ondan önceki akşamlar göz makyajı yaptığı ve yanan bir şömine gördüm hepsi de mutlu bir haber alacağımı söylüyordu. Çok kötü gaza getirdim kendimi yaaa
kııızzz napıyon sen rüya tabirlerini okuyup öle mi yatıyonnerde olumlu güzel hamişliğe yorulacak rüya var hepsini görüyon canmm inşallah da hamilesin kiiiii
günaydın canım, Allah dualarını kabul etsin inşallahherkesee günaydınlaarrr geçmiş kandiliniz mübarek olsun canlar dün kandilde sultanahmetteydik eşimle çok güzeldi ya ilk defa bu kadar büyük camide cemaate katıldım çok etkilendim bizim köyün camisi küçük cemaati azıcık olurduçok güzel bi kandil gecirdik eşimle hepinize çoook çook dualar ettim valla hep siz vardınız aklımda bi de eşim Allahımdan eşime sağlık sizlere de hayırlı evlatlar diledim bütün gece
Kuzum heyecanla sonucunu bekliyorum:18::18: inşallah hamileyimmmm diye yazacaksin
Amin canım inşallah
o düğme gibi şeyi gören sen miydinçok güzel rüyalar görüyosun cnm, sen iyiye yor, şimdi olmazsa mutlaka birgün anne olacaksın, o gelecek ama zamanını bekliyo
İnşallah canım benim inşallah
İnşallah canım bu gün gelir
Canım Allah razı olsun senden, ne muradın varsa Allahım sana tez zamanda versin inşallah
Ay sorma hep öyle gördüm inan ama çok kötü gaza geldim inşallah çok üzülmem
günaydın canım, Allah dualarını kabul etsin inşallahevimdeydim ama bende çok dua ettim hepimiz için
Canlarım kanımı verdim geldim. Saat 2.30 sonuç çıkacak ekranlardan ayrılmayın
Benimle birlikte olduğunuz için dualarınızı eksik etmediğiniz için size binlerce kez teşekkür ederim. Allah hepimizi sevindirsin inşallah.Amiiiin
Vazgeçtim En iyisi uyumayım da dua edeyim. Senin için de inşallah, henüz vaktimiz varken biraz daha isteyelim
Çok heyecanlandım ya
amin canm inşallah
tatlm sen elinden ne geliyorsa yaptın artık takdir Allahımın ol derse olcak nasibindeyse gelcek bebişlerimiz o yuzden sıkma canını tmm ama güzel sonuclar alcaz Allahın izniyleee
saol canm Allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?