2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canım arkadaşlarım evden çıkıyorum, bunca tantana yaptım umarım sizlere güzel haberler veririm
Allah yolumu açık işlerimi hayır etsin ve bir veya iki bebek versin inşallah am bugün versin
cnm hayırlı haberlerle gel sevincine ortak olallım inşlhhhhh

cnm hayırlı olsun tedaviye başlamanın ucunda bile olsan bu bile başlangıçtır devamı güzel gelsin
evet cnm sultanahmet eminönü camii çok gü<el yerlerdir rabbim ibadetini ve dualarını kabul etsin

cnm haklısın galiba bende kötü olurdum ama hemşirede senin sevincine oratk olmak için yapmış rabbim ordakilere de nasip etsin hayırlı evlatları olmasını seninde değerlerin her geçen gün artsın ...

Ah ah inşallah canım benim senin sonuç ne zaman çıkacak?

cnm haklısın galiba bende kötü olurdum ama hemşirede senin sevincine oratk olmak için yapmış rabbim ordakilere de nasip etsin hayırlı evlatları olmasını seninde değerlerin her geçen gün artsın ...

canım allah razı olsun inşallah inşallah inşallah aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bende bende bende ama içim olumsuz yaa

Canım insan öyle hissediyor bende öyle olumsuz gitmiştimki çok güzel haberler aldım elinde olmadan olumsuz en kötüsünü düşünüyor insan. İnşallah sende çok güzel haberlerle geliceksin İyi düşünelim iyi olsun buraya gelip kızlarrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmm yazıcaksın inanıyorum ben

Ah arkadaşım ah arkadaşım bunun ola bilmesi için neler yapardım neler. İnşallah dediğin gibi olur bu sevince çok ama çoook ihtiyacım var.

hadı bakalımm canım saatler sonra ınsallah hamıs olduğunu öğreneceğiz..

canımm uzulmee bak en azından sorun ne onu bılıyoruz..ınsallah serum iyi gelicekk
inşaAllah cnm faydası olurr...gercı rabbım ol dedıkten sonra gerisi boşş..biz elimizden geleni yapıyoruzz iştee

Aminnnn cnm benimmm inşaAllah hepimizin kuzuları tutunur sımsıkıııı..annelerini hiiiççç bırakmazzz

inşaAllah kuzummm devamı güzel olucakk..pozitiif olmaya calısıyorumm...elımden gelenı yapıyorum canımm..gerisi takdir-i ilahi

kat kat katlansın canm değerlerin inşallah

evet cnm sultanahmet eminönü camii çok gü<el yerlerdir rabbim ibadetini ve dualarını kabul etsin

aynen canm ya çook güzel çok seviyoruz orayı karşıya geçtiğimizde mutlaka ugradıgımız noktalardr amin canm inşallah

Senin içine galiba olumsuz şeyler doğuyor

İlk transferimde %90ihtimal verdiler, bebek olmazsa sürpriz olur dedi doktorum. Bebeğim tutundu şükür ama sonra vazgeçti. Tamamen psikolojik cnm, senle hiç alakası yok, biraz zor atlatmıştım, Çok mutlu ol inşallah mutlu et bizi.

2.30 da çıkacak benimkisi de canım

Canım benim belki hatırlarsın beni.. uzun süredir girmiyordum yani log in olmuyordum ama sürekli sizi takip ediyorum..
İnan tedavinin başından beri sana hep dua ettim, tabii ki burdaki bütün diğer arkadaşlara da.. İsimlerinizi bilmiyorum ama nicklerinizi söyledim hatırlayamadıklarımın da topikteki bütün kızlar diye ettim, etmeye de devam ediyorum...

İnşallah bugün olumlu sonuç alacaksın.. Ben de hep olumlu rüyalar görmüştüm sonuç pozitif oldu şükür... Pozitiften sonra adet olduğumu da gördüm o da bence bilinçaltı... Ya da inşallah yazdığın gibi bi anlamı var...

Heyecanla bekliyorum canım

Canım arkadaşlarım evden çıkıyorum, bunca tantana yaptım umarım sizlere güzel haberler veririm
Allah yolumu açık işlerimi hayır etsin ve bir veya iki bebek versin inşallah am bugün versin

Büyük gün geldi çattı :) seninle birlikte bizde seviniriz inşallah, rabbim hayırlı sonuçlar almanı nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…