2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

bende verdım geldımm hadı hakkımızda hayırlısı olsun canmm

cok saol canmm darısıı tum ısteyenlere

İyi haftalarımız olsun.
Guzel haberlerle gececek bi hafta olur insallah kızlar yaaaa.
Seviyorum sizi..

inşallah canmmm nasıl oldunn

Iyiyim cnm cok sukur sonrasinda gelmedi bisiyyyyy.
Sen nasilsin cok seviniyorum sizlerdenguzel haberler geliyorr.

Cupcove arkadasimizdan haberin varmi cok merak ettim yaaa bi sikinti varmis ama tam anlayamadim diger topikte kizlar yazinca fark ettim

9.gün:18::18::18:
kaldı son 3 günüm:18::18::18:

bugün inşallah herkesden güzel haberler alacağız gönlümden geçen gerçek olsun dilerim ki
merakla takipteyim hepinizi seher hati ve phala

İyi haftalarımız olsun.
Guzel haberlerle gececek bi hafta olur insallah kızlar yaaaa.
Seviyorum sizi..

günaaydıın canmmm

9.gün:18::18::18:
kaldı son 3 günüm:18::18::18:

bugün inşallah herkesden güzel haberler alacağız gönlümden geçen gerçek olsun dilerim ki
merakla takipteyim hepinizi seher hati ve phala

ayy cogu bitmiş azı kalmıs tatlmm hadi pespeşe güzel haberler verin bizlere de sevindirik olalııımm

Iyiyim cnm cok sukur sonrasinda gelmedi bisiyyyyy.
Sen nasilsin cok seviniyorum sizlerdenguzel haberler geliyorr.

Cupcove arkadasimizdan haberin varmi cok merak ettim yaaa bi sikinti varmis ama tam anlayamadim diger topikte kizlar yazinca fark ettim

Hiç sorma cnm bebeğim 7+4 olması gerekirken 6 haftalık görünüyor kalp atışlarını duyamadım
Cuma günü doktora gidicem ama çok korkuyorım

Son düzenleme:
Hiç sorma cnm bebeğim 7+4 olması gerekirken 6 haftalık görünüyor kalp atışlarını duyamadım
cnm ya ne diyeceğimi bilemiyorum ufff çok zor bir durum ama hemen kötü şeyler düşünme veren mevlam inşlhhh sağlıkla gebeliğini devam ettirir sen güzel düşünmeye çalış gerçi dışardan demesi kolay ama olsun sen inşlhh kötü şeyler duymaz ve yaşamazsın cnm hep dua edicem senin bebeğin için:26::26:

canm yazdımmmmm cevapp vermedıı bana kalp atısı duyulmamıs canm kurtaj olabılrmıs allah korusun cok dua edıyorm onaaa

Bugün gidecektim başka bi doktora ama ayaklarım gitmedi kendimi hazır hissetmiyorum kötü haber duymak istemiyorum
Cumaya kadar dayanıcam belki o zamanda kadar bebeğim gelişir :85:

Cnmm şimdi bende seni merak edip arkadaşıma soruyordum yaaaa.
Nasılsın seni merak ettim bu aralar pek girememiştim.
Biraz sıkıntı varmış ama insallah bu bi hafta icinde hersey duzelir..

Allah razı olsun cnm sizlerde benim dularımdasınız :85:

Bugün gidecektim başka bi doktora ama ayaklarım gitmedi kendimi hazır hissetmiyorum kötü haber duymak istemiyorum
Cumaya kadar dayanıcam belki o zamanda kadar bebeğim gelişir :85:

inşallah canm neolur stres yapmamaya calıs olurmuu guzel duusun guzel olsunn inşallahh

canm benm ya cook gecmiş olsun sıkma canını Allahın izniyle sıkıntı olmaz gelişir bebişin Allahıma emanet!!! dualarım seninle tatlm inşallah doktora gittiğinde güzelce duyarsın kalp atışlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…