pozitif cnm allaha şükür rabbim nerde varsa versin hastanede negatif çıkan arkadaşlarım oldu ve ben sevinemedim
kendime boğazıma düğümlendi herşey
ikinci çizgi hayalet gibi var canım zorda olsa bir çizgi olduğu belli.. hadi hayırlısıııı
Maşallah canım değerin çok güzel çıkmış bak benim 17.97 çıktı çok üzülüyorum
Resimde şok zor belli oluyor orjinalinde bu kadar zorlanmıyorsun
çok sevindimm canımm maşallah..
Allahım kucağına almayıda nasip etsin..
canım kendi sevincini sonuna kadar yaşa bence çünkü hepimiz sıkıntılar yaşıyoruz ama kendimiz için sevinmek en büyük hakkımız..
tebriklerrr çok güzel bir haber..
cnm bi arkadaşımın 15,gün 37 çıktı hamile oda senin kaçıncı gün çok düşük değilki dr gitmedinmi
11. Günüm canım
cnm bi arkadaşımın 15,gün 37 çıktı hamile oda senin kaçıncı gün çok düşük değilki dr gitmedinmi
Cnm seninde degerin cok iyi allah tamamını erdirsin insallah.
canmm hayırlı ugurlu olsunnn hayatımmmmmm alah tamamını erdırsınnnnnnngirdim bikaçkere ama pc yasakladı eşimyazamadım 22 mayıs test günümdü ama 20 mayısta test yaptırdım 196 çıktı değerim
şükürler olsun 22 mayısta hastaneye gittim yine dr pozitif dedi perşembe ultrasyona gircem çok korkuyorum
harika canımm
artık keseyi görmen kaldıı inşallahhh.. değerin çok iyi canım benim..
yakın olsan bi koşu görmeye gelirdim walla..
bende farkettim tam olması gereken yerde bir belirti var canım.. bu geceyi bir atlat sabaha gönlünü ferahlat, inşallah arttı canım..
Canim tebrik ederim allah tamamina erdirsin:-D
İnşallah canım katlanır
ozaman neden üzülüyosun cnm dr 12,günmü gel dedi
Eki Görüntüle 1131345
Yanlız resimde gerçekten silik gözüküyor,aslını yoksa zorlanmadan görebiliyorsun
Doktor aradı canım, tabi biz biraz daha yüksek bekleriz ama buda 0 değil dedi, yarın kan testi verme diğer gün ver dedi çünkü değerin ikiye katlanacak mı nu görelim dedi. Ben bir hastamda 5 görüp doğum yaptığını biliyorum dedi. Anlayacağın çarşamba test yaptıracağım doktorumu dinliyim nasılsa idrar testim var sabah onunla oyalanırım
Doktor şimdi aradı canım uzakta olduğum için ben pat diye hastaneye gidemiyorum, biz biraz daha yüksek bekleriz ama sonuçta 0 değil dedi çarşamba gene test yapacağım ikiye katlanmışsa ona göre bakarız dedi. Kanaman olursada iğne veririz dedi.
Şimdi mantıklı olalim hiç tüp bebek yaptırmadan adet olmasak test yapsak silik çıksa sonrada gidip kan tahlili yapıp degerimiz 10 un üstünde olunca( bana drum 10 un üstü gebelik dedi)hamileyiz diye sevinirdik.bu kadar şüpheci olmamız tedaviyle olduğu için.yani canim hamilesin ve sadece yarına değerinin artması onemli
phalacımm hayırlı olsun canım bu kadarını gördük ya rabbim devamını nasip etsin inşallahh..hiç strese sokma kedini sende bebişinde allah emanetsiniz bak bi şekilde seninle kalmaya çalışıyorr sende ona yardımcı ol üzülme hırpalama kendini..önemli olan kaç çıktıgı değil değerin katlanıp katlanmadığı hem birrr daha 11. günn..ikiii senin bebişin 3. gün embriyosuydu dimi yani senin bebik yerleştiyse bile şu ana daha 9. günü be cicimmm..rahat ol bol bol dua inşallah güzel güzel katlanacak değerin,bak yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin azıcık da sabırr...
yarında yaptır çarşambada yaptır hergün yaptır bana kalırsa ben öyle yapıyorumda:))
dayanabilirsen dinle canım insan gecede 10 defa fikir değiştiriyor:)
yarında yaptır çarşambada yaptır hergün yaptır bana kalırsa ben öyle yapıyorumda:))
dayanabilirsen dinle canım insan gecede 10 defa fikir değiştiriyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?