hadı hakkında hayırlısı olsun ınsallahh
İnşallah arkadaşım inşallah
Canim seni merak ettimdr girdim inşallah devamlı katlanır değerin güzel olucak inşallah Allahin izniyle heycanla bekliyorum bende sonucunu
yok be kuzummm olacakta nazlanıyor işteinşallah olmazsın yarabbim bu mübarek günlerde dua ediyoruz kabul et yarabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nasip..belki de gelmeyecek kırmızılarr
inşallah canım hayırlı haberler alırız sevindirsin rabbim bizi..inşallahh yarabbimmm.
varya hiçsorma benim kocişte hamile badisini üzerimde görünce gülmeye başladı.
bende odaya gelince hemen geri giydim hep seni andım canım.
benim bir tane embriyo transfer ettiler ya şansım senden az.dr.yüzde kaç ihtimal dedi sana.:26::26::26:
evet perşembe ben cuma sen teste doğru gideceğiz
belirtisiz hamiş olanlardan oluruz inşallah canım belli olmaz sürpriz der belki minnaklarımız
haha bende gösterdim valla dedim totem yaptık ondan giydim
transfer için çıkarmasam iyiydi ama odama gelip biraz dinlenince hemen geri giydim kiii
kocişimde sevindirik oldu beni öyle görünce
inşallah 9 ay giymek nasip olur canım benimmmm
hay allah bak şimdi kanıma girdin
Canım çok sağolasın, inşallah yükselir arkadaşım inşallah
canım dilerimki çrşb gün değerin 2 ye katlamış olur ve mucizen sana sımsıkı tutunur
Inşallah dualarım seninle kandil günü bile aklımdaydın dua ettim sana diğer arkaaşlarada
slm kızlar nasılsınız unuttunuz beni
Allah razı olsun canım benim dualara devam arkadaşım tamam mı
Cnm cok sevindimm.allah tamamını erdirir inşallah.
Karın agrılari batmalar oluyor cnm bendede hala var.
Zaten ben senin hızına hayran kaldım canim,tedaviye bu ay yine devam edecen dimi? Bende dün veya bugün adet olmayı bekliyorum olduğunda dr dayım kısa protokol yapacak bu sefer geçen ki uzun du da
yok be kuzummm olacakta nazlanıyor işte
Zaten ben senin hızına hayran kaldım canim,tedaviye bu ay yine devam edecen dimi? Bende dün veya bugün adet olmayı bekliyorum olduğunda dr dayım kısa protokol yapacak bu sefer geçen ki uzun du da
yok be kuzummm olacakta nazlanıyor işte
Hay Allah bak şimdi kanıma girdin
Hay Allah bak şimdi kanıma girdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?