2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canim seni merak ettimdr girdim inşallah devamlı katlanır değerin güzel olucak inşallah Allahin izniyle heycanla bekliyorum bende sonucunu

Canım çok sağolasın, inşallah yükselir arkadaşım inşallah

Amma şey kaçırmışim kuzularr hamile tişortüyle totemmi yaptınız siz inşallah olucak bende totem yapmıştım test günüde yaklaşıyor aman boşverin belirtiyi bende de hiç belirti olmuyor diye okadar çok üzülüyordumki sonra yaşamadıgım belirti kalmadı inanki Allahım sağlıklı rahat güzel bi hamilelik nasib etsin canım arkadaşlarıma

Zaten ben senin hızına hayran kaldım canim,tedaviye bu ay yine devam edecen dimi? Bende dün veya bugün adet olmayı bekliyorum olduğunda dr dayım kısa protokol yapacak bu sefer geçen ki uzun du da

:)) bana kalsa bu negatifin adetiyle baslayacaktim o kafayla gittimde cnm doktor once lapraskopi diyince ertelendi.. icimden artik her ay tedavi olmakk geliyor:))
son bes ayda uc tane tedavi oldum..

Zaten ben senin hızına hayran kaldım canim,tedaviye bu ay yine devam edecen dimi? Bende dün veya bugün adet olmayı bekliyorum olduğunda dr dayım kısa protokol yapacak bu sefer geçen ki uzun du da

:)) bana kalsa bu negatifin adetiyle baslayacaktim o kafayla gittimde cnm doktor once lapraskopi diyince ertelendi.. icimden artik her ay tedavi olmakk geliyor:))
son bes ayda uc tane tedavi oldum.. insallah cnm senin bu tedavin guzel sonuclanacakk.. seni hep takip ediyorum cnm..

insallah bu tedavinle guzel sonuclar alacaksin cnm.. seni hep takip ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…