2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Maşallah canım değerin çok güzel çıkmış bak benim 17.97 çıktı çok üzülüyorum

ayy canımm nete ancak şimdi girebildimm, çook şükür, o kadar sevindim ki anlatamam, Allahın izniyle katlanacak değerin inşaallah, dualarımız seninle, sakın kendini üzme ve izin ver ki sana daha sıkı tutunsun bebeğin. Daha güzel haberlerin gelecek inşaallah

Allah razı olsun canım benim dualara devam arkadaşım tamam mı

kuzumm degerini yenı okudumm...bence beklemeliyiz erken uzulmek için..bakalım mevlam neyler neylerse güzel eylerr..dualarım senın ve bebişin için kuzumm...sımsıkı tutunsun sana kuzummm

Allah razı olsun canım benim dualara devam arkadaşım tamam mı

bak şimdi başka bi topikte kadının 13.gun degerı 35 kusur ve dr artış onemlı demıs belkı gec tutunduğu için değer dusuk cıkmıs olabılır dıye izah etmıs,yanı sen yarın su testı tekrar et inşallah artış olacak..bak senın için araştırma bıle yapıyorum yanı..

yok yok sen bana bakma.. ben artik bunalmisim cnm ondandir:)) sen iki gin bekle

Eğer sabah yaptığım test bu günkünden daha iyi çıkarsa yaptırmam bir gün daha beklerim, ama baktım kötü gözüküyor veya gözükmüyor öğreneyimde bitsin hemen diye gider yaptırırım.

Ayyy canım benim inşallah dediğin gibi artar bir tanem

kuzumm degerini yenı okudumm...bence beklemeliyiz erken uzulmek için..bakalım mevlam neyler neylerse güzel eylerr..dualarım senın ve bebişin için kuzumm...sımsıkı tutunsun sana kuzummm

Amiiin inşallah canım artar değerim

Arkadaşım çok teşekkür ediyorum ilgine bir tğrlü öğrenemedim acaba İMSİ kesin var mı birde tekrarlayan negatiflerden sonra histereskopi istiyorlar mı? Birde tedaviye başlamadan önceki adetinde kontrole gitmek gerekir mi yoksa direkt gidip başlıyor musun?

Galiba gidip yaptıracağım:26:
Sen onu bunu birak da güzel guzel konus bi gece bebisinle bak annecim de sıkı sıkı tutun banaa daha cok guzel günlerimiz olacakk guclu bi bebik ol söz dinle aklini alirim seninn essek sipasii neler yaptim ben senim icin de:)))bizden de selam soylee o mesaji alir zati:))guzel olacakk insallahh canim tevekkülu elden birakmaa rabbine sigin ve verecegi herseyin senin icin en hayirlisi olacağını da unutma...

Canıım kıyamam sana arkadaşı için araştırmada yaparmış yanımda olsan nasıl seni öperdim.
Canım ben şimdi yatıyorum, hastane, iş, sonuç bekleme, sonuç değerlendirmesi derken çok yorulmulum yarında erken kalkıp hastaneye tekrar çıkacağım gene yarın konuşalım oldu mu canım. Seni çok çok öpüyorum

rabbim gönlüne göre versin canım... yeni hamileler katılmış aramıza inş bizlere de nasip eder rabbimmm....

Canım kaymağım ne güzel demişsin öyle, dediklerini az çok söyledim sıpaya ama sizin selamınızı söylememiştim. Şimdi yatışa geçiyorum ben bebeğimle başbaşa kalayım konuşayım onunla sizinde selamınızı göndereyim, zaten o doğsun ben onu gezmelere götüreceğim süslicem neler neler yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…