Yarın da yaptir tabi ne oyle çarşambaya kadar stresli olacağımıza,yarın artarsa zaten problem yok demek
Maşallah canım değerin çok güzel çıkmış bak benim 17.97 çıktı çok üzülüyorum
Allah razı olsun canım benim dualara devam arkadaşım tamam mı
hatişimmmmm kızzz yerim senin takvımınııııııııı....canı gonulden tebrıkler kuuzummm...Rabbım kucagına almayı nasip etsin kuzummKac gundur soruyoruz seni nerdesin sen
Allah razı olsun canım benim dualara devam arkadaşım tamam mı
cnm tebrıklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrçok saolun kızlar tesekkurler darısı tum ısteyen bekleyenlere olsun sag salım kucagmıza almayı rabbım nasıp etsın
hatişimmmmm kızzz yerim senin takvımınııııııııı....canı gonulden tebrıkler kuuzummm...Rabbım kucagına almayı nasip etsin kuzumm
yok yok sen bana bakma.. ben artik bunalmisim cnm ondandir:)) sen iki gin bekle
Yarın da yaptir tabi ne oyle çarşambaya kadar stresli olacağımıza,yarın artarsa zaten problem yok demek
ayy canımm nete ancak şimdi girebildimm, çook şükür, o kadar sevindim ki anlatamam, Allahın izniyle katlanacak değerin inşaallah, dualarımız seninle, sakın kendini üzme ve izin ver ki sana daha sıkı tutunsun bebeğin. Daha güzel haberlerin gelecek inşaallah
kuzumm degerini yenı okudumm...bence beklemeliyiz erken uzulmek için..bakalım mevlam neyler neylerse güzel eylerr..dualarım senın ve bebişin için kuzumm...sımsıkı tutunsun sana kuzummm
canım merhabalar...
başkentle ilgili bi bilgim yok.ama bende ankarada yaşıyorum kendi merkezimi önerebilirim diye düşündüm.
bende bir sorun yok. eşim azospermi hastasıydı.aralık ayında varikosel ameliyatı oldu ve ocak ayında kendiliğinden çıkış başladı.
doktorumuz ankarada genart tüp bebek merkezindeki üroloji doktoru M.Müfit Günel.
varikosel ameliyatını orda oldu eşim.devamlı gidip geliyorduk merkezden memnunduk.sperm çıkışı olunca tüp bebek denemesini şubatta yine orda yaptık.benim yavrum tutundu annesine ama 9.haftamızda kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım.
benim doktorumda Sertaç Şen.
şimdi 2.denememi ağustosta yine orda yapıcam.
ben memnun kaldım.hem merkezden hem doktorumdan.eşimin doktorunda çok memnunuz.
bi araştır istersen canım.belki bir faydası dokunur.
Rabbim yardım etsin.şansın bol olsun.inşallah bu denemende kavuşursun canım yavruna...
Sen onu bunu birak da güzel guzel konus bi gece bebisinle bak annecim de sıkı sıkı tutun banaa daha cok guzel günlerimiz olacakk guclu bi bebik ol söz dinle aklini alirim seninn essek sipasii neler yaptim ben senim icin de:)))bizden de selam soylee o mesaji alir zati:))guzel olacakk insallahh canim tevekkülu elden birakmaa rabbine sigin ve verecegi herseyin senin icin en hayirlisi olacağını da unutma...
Galiba gidip yaptıracağım:26:
bak şimdi başka bi topikte kadının 13.gun degerı 35 kusur ve dr artış onemlı demıs belkı gec tutunduğu için değer dusuk cıkmıs olabılır dıye izah etmıs,yanı sen yarın su testı tekrar et inşallah artış olacak..bak senın için araştırma bıle yapıyorum yanı..
Cnm gozunadin sonuna kadar gitsin gebeligin..teşekküer ederim amin inş
Amiiin inşallah canım artar değerim
Kuzummmmm teşekkür ederimmmmm cok tatlisinnn darisi basinaaaaa
cnm bnm bugün transferin 3.günü Ankaradayım medıcana hastanesinde tolga Ecemiş e gıttim ve sonuç bekliyorum doktorumdan çok memnun kaldım olmazsa zamanı gelmedi demek ki dıycem çunki doktorum gerçekten ilgili davrandı beni dınledi çok ferah Bi ortam inşallah olumlu sonuç alırım ama olmazsa yine aynı doktora giderim ama sanıyorum pozitif alacak gibi hissediyorum bakalım
Sen onu bunu birak da güzel guzel konus bi gece bebisinle bak annecim de sıkı sıkı tutun banaa daha cok guzel günlerimiz olacakk guclu bi bebik ol söz dinle aklini alirim seninn essek sipasii neler yaptim ben senim icin de:)))bizden de selam soylee o mesaji alir zati:))guzel olacakk insallahh canim tevekkülu elden birakmaa rabbine sigin ve verecegi herseyin senin icin en hayirlisi olacağını da unutma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?