2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Eşimin arkadaşının eşi doğum yaptı ziyaretine gittik, minicik bir kız çocuğu...
Bizden sonra evlendiler, bebeği görünce öyle içim gitti ki gözlerim doldu zor tuttum kendimi, çok dua ettim...
Rabbim bizi evlat hasretiyle sınamasın

Evet çok yorucu bi gün olmuştur senin icin yarının bugununden daha güzel olur insallah.iyi geceler

Ben genelde çok yakın değilsem gitmiyorum öyle yerler sende gitme eşine de söyle üzülüyorum beni zorlama de...İyi fikir mi bilmem :26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Amin canim insallah bizlerinde cocuklari olacak,hiç moralini bozma

Ben genelde çok yakın değilsem gitmiyorum öyle yerler sende gitme eşine de söyle üzülüyorum beni zorlama de...İyi fikir mi bilmem :26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Kızım yanlış fikir tabisi gidecen ki onlarda senin bebeğini gormege gelsinler,bebeğinin bol altını olsun....aaaaaa bu aklida ben mi verim)))))
Şaka şaka))

Kızım yanlış fikir tabisi gidecen ki onlarda senin bebeğini gormege gelsinler,bebeğinin bol altını olsun....aaaaaa bu aklida ben mi verim)))))
Şaka şaka))

Gözün sevem ne altınları ne yüzleri diyesi geliyor bazen insanın senin verdiğinde borç(tabii geri gelirse onun verdiği de...) bazen Yiğenlerimi çok özlüyorum hatırlayınca burnumun direği sızlıyor , bazen günde 3-4 defa arıyorum.Öyle oluyorki bazen onları bile görmek istemiyor insan anla yani oynatmaya az kaldı , doktorum nerde modu

Ama bu ruh hali bizlere zarar veriyor güzelim,bazen koyvereceksin hayati..aklını meşgul edecek güzel şeyler bulacaksın.sürekli bu mevzularla yatıp kalkıyoruz ondan da psikolojimiz bozuluyor.ben bu günlerde ev deklarasyonuna taktım.birde sapık bi dizim var onu baştan seyretmeye başladım ama isim vermiyim burdaki kimse bir daha benimle konuşmaz))))

Zaten can sıkıntısını atmak için öğretmenlik yapıyorum , canım sıkılıyor öğrencileri yazılı yapıyorum olmadı quiz, sözlü filan yani olan öğrencilerime oluyor ya neyse kötü koşu insanu mal sahibi; psikolojisi bozuk öğretmen insanı bilgi sahibi edermiş....

Himmmm meslektaşım bende öğretmenim benim öğrencilerimde benden çok çeker hoş matematik zaten onlara başlı başına bi eziyet.
normalde ikinci tedavime bu ay başlamış olacaktım ama sürekli dr takibi transfer sonasi rapor felan çocuklar helak olmasın diye bu ayın sonunda baslayama karar verdim. adet olmayı bekliyorum ama belki de olmam)))

Ne tevafuk bende mat öğretmeniyim zaren Ankara da da yaşamadığım için yaz tatilini bekliyeceğim mecburen sen nerede yaptırmaya karar verdin?

yarın tekrar yapacağım hatta bu gün idrarda da yapacağım bekleyemem çarşambayı

canım elimde idi derste sürekli tel yazamadım ama :) yarın inşallah yükselir çarşamba günü de kat kat artmış olur inşallah :) tatlım negatif çıkmamış arkadaşlar ve drun da söylemiş önemli olan katlanması :) yarın güzel haberlerini bekliyorum :)

canım geçmiş olsun inşallah çabucak ayaklanırsın :)

canım hayırlı olsun rabbim kucağında sevdirsin :)

Arkadaşlar lüften destek yoruldum artık nette gezmekten dinlenmek istiyorum.İlk girdiğimde Ankara Başkent iyidir diyordum sonra laboratuvarı ve IMSI olmaması ve yoğunluğu yüzünden Gen_Art olabilir dedim oradaki doktorlarla ilgili okuduğum yorumlar kafamı karıştırdı kararsızlaştım.Şimdi de Madicana ya yeşik ışık yaktım ama Tolga bey ve Medicana birarada yazınca çok bilgi çıkmıyor ücreti-İMSİ var mı , fiyatı herşey havada yanı Rabbim hapimizin yar ve yardımcısı olsun.Destek olabilirseniz sevinirim.4 saattir WC için bile kalkmadım pc nin başından çatlıyacağım.

Cnm isin zor istannbulda var da ankarada ben bilmiyorum ama insl bulursun imsi cok iyi bi yontem benim esimede imsi yontemiyle bakiyrlar testlerine cok da memnunum..inslh bilenler yardimci olurlar sana:26:

Cnm isin zor istannbulda var da ankarada ben bilmiyorum ama insl bulursun imsi cok iyi bi yontem benim esimede imsi yontemiyle bakiyrlar testlerine cok da memnunum..inslh bilenler yardimci olurlar sana:26:

Ben 2. denememde İMSİ kullanılmıştı tutmadı ama erkek faktöründe özellekle tercih edilmesi gereken bir yöntem.Allah razı olsun.

Ben 2. denememde İMSİ kullanılmıştı tutmadı ama erkek faktöründe özellekle tercih edilmesi gereken bir yöntem.Allah razı olsun.

Evet cnm bide kalite ve sayi bakiminda IMSI ccok iyi .
INslh isin rast gtsin bu sefer bebegin sana tutunsun.

Canim benm bende ozledim vala sizleri muhabbeti ama malasef cok fazla aranizda olamicam.. sen nasilsin

Ben iyiyim canım merkez arayisindayim suan aklımda bursa Acıbadem var izmirde de IMS olan bir merkez var orayı hiç sevmiyorum ama yinede gorusucem bu gidisle tedavi ramazandan sonraya kalacak gibi zaman gecsede hemen tedaviye başlasam

evet gerçekten tam 17 çıkmıştı ama ben 2 aylıkken kalbi atmadığı için kürtaj oldum, ama ben seninkine inanıyorum 9 ay sonra kucağında olacak

Gerçekten 17 mi çıkmıştı, şimdi kaç haftalık bebeğin?

Canım merhaba tanışmıyoruz ama ben arada okuyorum burayı öncelikle hsyırlı olsun bende bir tüp annesiyım 12.gun degeri 22 olan hemde 14.gün 44 ve hep bu şekilde gıdım gıdım artı doktor keseyı gorene dek kimyasal yada dış gebelik dedi neler okudum burda günlerce ama şükürler olsun şuan meleğim kucagımda inan bana rabbim ona ol dediyse olucak lütfen okuyup arastırıp kendini strese sokma deger cok önemli değil yeterki duzenli artış olsun hiç takılma kuzun suan seninle tadını cıkar ben bu hamileliğimden once bıkeredaha kalmıştım degerim 550 civarıydı ama 9 haftalık kaybettim 22degerle kimsenin inanmadıgı tutunamaz dediği melegım yanımda Rabbim cok buyuk elini karnına koy ve duaet konuş kuzunla inş allah saglıkla kucagına aldırsın

Ne tevafuk bende mat öğretmeniyim zaren Ankara da da yaşamadığım için yaz tatilini bekliyeceğim mecburen sen nerede yaptırmaya karar verdin?

Canim günaydın ben adanada yaşıyorum adana başkentte tekrar deniyecem drum kararları pek sağlam değil ama(sol tüpünün şiş olduğunu idda edip alacaktı ama ben ısrarla istemeyince yandaki dra soralim dedi beni ikna etmek zordur.dra hsg filmini gönderdi sansimiza diğer doktor odaya geldi ve ben bu tupe müdahale ettirmem dedi şiş olduğu belli değil sakin elletme kim müdahale edin diyor diyede çıkıştı.bizim ki bişey diyemedi ben söyledim felan diye)neyse başka seçeneğim yok laboratuarı felan iyi çünkü.
Ama bu seferde olmazsa istanbulda kadın doğum uzmani bi arkadaşım var o gel burda en iyileri gideriz dedi orayı bide denetim ama insaallah denemem.
Phala arkadaşımız var o ims

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…