Cnm gozunadin sonuna kadar gitsin gebeligin..
Cnm idrar testtinde cok silik cikmiss ama yarin daha koyulasacak inslh
Canıım kıyamam sana arkadaşı için araştırmada yaparmış yanımda olsan nasıl seni öperdim.
Canım ben şimdi yatıyorum, hastane, iş, sonuç bekleme, sonuç değerlendirmesi derken çok yorulmulum yarında erken kalkıp hastaneye tekrar çıkacağım gene yarın konuşalım oldu mu canım. Seni çok çok öpüyorum
Eşimin arkadaşının eşi doğum yaptı ziyaretine gittik, minicik bir kız çocuğu...
Bizden sonra evlendiler, bebeği görünce öyle içim gitti ki gözlerim doldu zor tuttum kendimi, çok dua ettim...
Rabbim bizi evlat hasretiyle sınamasın
Eşimin arkadaşının eşi doğum yaptı ziyaretine gittik, minicik bir kız çocuğu...
Bizden sonra evlendiler, bebeği görünce öyle içim gitti ki gözlerim doldu zor tuttum kendimi, çok dua ettim...
Rabbim bizi evlat hasretiyle sınamasın
Ben genelde çok yakın değilsem gitmiyorum öyle yerler sende gitme eşine de söyle üzülüyorum beni zorlama de...İyi fikir mi bilmem :26::26::26::26::26::26::26::26::26:
Kızım yanlış fikir tabisi gidecen ki onlarda senin bebeğini gormege gelsinler,bebeğinin bol altını olsun....aaaaaa bu aklida ben mi verim)))))
Şaka şaka))
Gözün sevem ne altınları ne yüzleri diyesi geliyor bazen insanın senin verdiğinde borç(tabii geri gelirse onun verdiği de...) bazen Yiğenlerimi çok özlüyorum hatırlayınca burnumun direği sızlıyor , bazen günde 3-4 defa arıyorum.Öyle oluyorki bazen onları bile görmek istemiyor insan anla yani oynatmaya az kaldı , doktorum nerde modu
Ama bu ruh hali bizlere zarar veriyor güzelim,bazen koyvereceksin hayati..aklını meşgul edecek güzel şeyler bulacaksın.sürekli bu mevzularla yatıp kalkıyoruz ondan da psikolojimiz bozuluyor.ben bu günlerde ev deklarasyonuna taktım.birde sapık bi dizim var onu baştan seyretmeye başladım ama isim vermiyim burdaki kimse bir daha benimle konuşmaz))))
Zaten can sıkıntısını atmak için öğretmenlik yapıyorum , canım sıkılıyor öğrencileri yazılı yapıyorum olmadı quiz, sözlü filan yani olan öğrencilerime oluyor ya neyse kötü koşu insanu mal sahibi; psikolojisi bozuk öğretmen insanı bilgi sahibi edermiş....
Himmmm meslektaşım bende öğretmenim benim öğrencilerimde benden çok çeker hoş matematik zaten onlara başlı başına bi eziyet.
normalde ikinci tedavime bu ay başlamış olacaktım ama sürekli dr takibi transfer sonasi rapor felan çocuklar helak olmasın diye bu ayın sonunda baslayama karar verdim. adet olmayı bekliyorum ama belki de olmam)))
yarın tekrar yapacağım hatta bu gün idrarda da yapacağım bekleyemem çarşambayı
canlarrr selamunaleykum ben.geldim...
ama hemen gidicem..
10gündür iş yeri çok yoğundu ugrayamadim 1haftadır da bizimle.uğraşıyorum dış menüsküs yırtılmış çarpraz bağda da kısmı yırtık var çarşamba ameliyat olucam..
iyilesme süreci 2ayı buluyomus bende tedaviden ince olayım istedim malum hamile kalırsam bu dizlen.zor olur
benden.haberler böyle ne yazıkki umarım herkescikler iyidir
canım hayırlı olsun rabbim kucağında sevdirsin :)girdim bikaçkere ama pc yasakladı eşimyazamadım 22 mayıs test günümdü ama 20 mayısta test yaptırdım 196 çıktı değerim
şükürler olsun 22 mayısta hastaneye gittim yine dr pozitif dedi perşembe ultrasyona gircem çok korkuyorum
Cnm isin zor istannbulda var da ankarada ben bilmiyorum ama insl bulursun imsi cok iyi bi yontem benim esimede imsi yontemiyle bakiyrlar testlerine cok da memnunum..inslh bilenler yardimci olurlar sana:26:Arkadaşlar lüften destek yoruldum artık nette gezmekten dinlenmek istiyorum.İlk girdiğimde Ankara Başkent iyidir diyordum sonra laboratuvarı ve IMSI olmaması ve yoğunluğu yüzünden Gen_Art olabilir dedim oradaki doktorlarla ilgili okuduğum yorumlar kafamı karıştırdı kararsızlaştım.Şimdi de Madicana ya yeşik ışık yaktım ama Tolga bey ve Medicana birarada yazınca çok bilgi çıkmıyor ücreti-İMSİ var mı , fiyatı herşey havada yanı Rabbim hapimizin yar ve yardımcısı olsun.Destek olabilirseniz sevinirim.4 saattir WC için bile kalkmadım pc nin başından çatlıyacağım.
Cnm isin zor istannbulda var da ankarada ben bilmiyorum ama insl bulursun imsi cok iyi bi yontem benim esimede imsi yontemiyle bakiyrlar testlerine cok da memnunum..inslh bilenler yardimci olurlar sana:26:
Ben 2. denememde İMSİ kullanılmıştı tutmadı ama erkek faktöründe özellekle tercih edilmesi gereken bir yöntem.Allah razı olsun.
Canim benm bende ozledim vala sizleri muhabbeti ama malasef cok fazla aranizda olamicam.. sen nasilsin
evet gerçekten tam 17 çıkmıştı ama ben 2 aylıkken kalbi atmadığı için kürtaj oldum, ama ben seninkine inanıyorum 9 ay sonra kucağında olacak
Gerçekten 17 mi çıkmıştı, şimdi kaç haftalık bebeğin?
Ne tevafuk bende mat öğretmeniyim zaren Ankara da da yaşamadığım için yaz tatilini bekliyeceğim mecburen sen nerede yaptırmaya karar verdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?