2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ne tevafuk bende mat öğretmeniyim zaren Ankara da da yaşamadığım için yaz tatilini bekliyeceğim mecburen sen nerede yaptırmaya karar verdin?

Canim günaydın ben adanada yaşıyorum adana başkentte tekrar deniyecem drum kararları pek sağlam değil ama(sol tüpünün şiş olduğunu idda edip alacaktı ama ben ısrarla istemeyince yandaki dra soralim dedi beni ikna etmek zordur.dra hsg filmini gönderdi sansimiza diğer doktor odaya geldi ve ben bu tupe müdahale ettirmem dedi şiş olduğu belli değil sakin elletme kim müdahale edin diyor diyede çıkıştı.bizim ki bişey diyemedi ben söyledim felan diye)neyse başka seçeneğim yok laboratuarı felan iyi çünkü.
Ama bu seferde olmazsa istanbulda kadın doğum uzmani bi arkadaşım var o gel burda en iyileri gideriz dedi orayı bide denetim ama insaallah denemem.
Phala arkadaşımız var o ims kullandıkları için bursa acibademe gitti memnunda kaldı.bugün test günü hamile olması%99
Hatibulut ta ankara baskennte yaptı oda çok memnun hatta hamis

Maşallah canım ne kadar duygulandım yazdıklarından, inşallah bende senin gibi şanslıyımdır canım inşallah ama olmadıysa da napiyim canım sağ olsun. Belki bir daha kine. Bu sabahta kan verdim bakalım ne çıkacak

Üniversite niye düşünmüyorsun canım ben ankaralı değilim tabi var mı üniversitede bilmiyorum ama bir bak istersen

Sabahta idrar testi yaptım bir şey çıkmadı sonra bir baktım dünkünden biraz daha iyi öyle görünce bir koşu gittim kan verdim, bakalım kaç çıkacak hayırlısıyla, eğer düşmüşse bu oyunu bitireceğim artık

Son düzenleme:

Canım bence değerin çok yüksek 2. kese sana sürpriz yapabilir ama 2. kese olmasada bir olsun bizim olsun

Aferin sana benim canim arkadaşım, eminim bugün daha güzel bir değer olacak

Kızlar herkese musmutlu günler olsun ; size yeni öğrendiğim bir bilgiyi aktarıyorum özellikle istanbulda oturanlar için,

Bakırköy dr. sadi konuk eğitim araştırmada genetik bölümü açılmış ve randevusuz çalışıyolarmış, direk gidip muayene olup bütün genetik tahlilleri anında yaptırabiliyomuşuz, bende doktoruma gidip genetik testleri isteyip orda yaptırıcam genetik uzmanı da çok ilgileniyomuş...

İlgilenenlere duydurulur

günaydınnnn kızlarrrr....bugun nasılsınızz....phalam kuzummm kan vermısın cnmm....Güzel bi değer cıksın inşaAllahhhhh...kuzum o bebek sana tutunacak inşaAllah... kuzumm bak ne güzel ornekler var senın degerınle alalakalıııı....

gunaydınn cnmmm...ben capa da yaptırdım ıkı aydan fazla surdu..bence hemen git derimmm

Günaydın yine sen ve ben varız)))

merhaba canım genelde sabahın köründe pek kimse olmuyor

canımcımmm umarım bugun güzel bir artış göreceğiz..
rabbim büyük

Sabah epey moralim bozuldu canım hemen çıkmayınca sonra bir baktım çizgi belirmişti, hemen gidip kan verdim o yüzden. İnşallah mevlam sevindirir beni inşallah

Son düzenleme:
merhaba canım genelde sabahın köründe pek kimse olmuyor

canımcımmm umarım bugun güzel bir artış göreceğiz..
rabbim büyük

Amin canım amin o kadar istiyorum ki olmasını, inan bir daha ki denememde bana deseler çocuğun söz olacak yok ben bu ay istiyorum derdim.

günaydın kızlarrrr mutlu haberler alacağımız bi gün olsun inşallahhhh phalanın değeri de katladıkça katlamış olsun inşallahhhhhh

Sabah epey moralim bozuldu canım hemen çıkmayın sonra bir baktım çizgi belirmişti, hemen gidip kan verdim o yüzden. İnşallah mevlam sevindirir beni inşallah

Amin canım amin o kadar istiyorum ki olmasını, inan bir daha ki denememde bana deseler çocuğun söz olacak yok ben bu ay istiyorum derdim.

emınımm cok ıstıyorsundur bitanem..ama rabbimden hayırlısını sağlıklısını iste kuzuucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…