Ne tevafuk bende mat öğretmeniyim zaren Ankara da da yaşamadığım için yaz tatilini bekliyeceğim mecburen sen nerede yaptırmaya karar verdin?
yok canım ya ağrılarım var olacakta bir kaç gün sürecek gelmesi
Canım merhaba tanışmıyoruz ama ben arada okuyorum burayı öncelikle hsyırlı olsun bende bir tüp annesiyım 12.gun degeri 22 olan hemde 14.gün 44 ve hep bu şekilde gıdım gıdım artı doktor keseyı gorene dek kimyasal yada dış gebelik dedi neler okudum burda günlerce ama şükürler olsun şuan meleğim kucagımda inan bana rabbim ona ol dediyse olucak lütfen okuyup arastırıp kendini strese sokma deger cok önemli değil yeterki duzenli artış olsun hiç takılma kuzun suan seninle tadını cıkar ben bu hamileliğimden once bıkeredaha kalmıştım degerim 550 civarıydı ama 9 haftalık kaybettim 22degerle kimsenin inanmadıgı tutunamaz dediği melegım yanımda Rabbim cok buyuk elini karnına koy ve duaet konuş kuzunla inş allah saglıkla kucagına aldırsın
Günaydın yine sen ve ben varız)))
Arkadaşlar lüften destek yoruldum artık nette gezmekten dinlenmek istiyorum.İlk girdiğimde Ankara Başkent iyidir diyordum sonra laboratuvarı ve IMSI olmaması ve yoğunluğu yüzünden Gen_Art olabilir dedim oradaki doktorlarla ilgili okuduğum yorumlar kafamı karıştırdı kararsızlaştım.Şimdi de Madicana ya yeşik ışık yaktım ama Tolga bey ve Medicana birarada yazınca çok bilgi çıkmıyor ücreti-İMSİ var mı , fiyatı herşey havada yanı Rabbim hapimizin yar ve yardımcısı olsun.Destek olabilirseniz sevinirim.4 saattir WC için bile kalkmadım pc nin başından çatlıyacağım.
merhaba arkadaşım sana bir şey sorabilirmiyim benim de değerim 13.gün 841 di fakat tek kese gözüktü 1o gün sonra kalp atışını duymaya gidicem inşallah.sence bi sürpriz olabilrimi 2.kese görünürmü
Sabahta idrar testi yaptım bir şey çıkmadı sonra bir baktım dünkünden biraz daha iyi öyle görünce bir koşu gittim kan verdim, bakalım kaç çıkacak hayırlısıyla, eğer düşmüşse bu oyunu bitireceğim artık
gunaydınn cnmmm...ben capa da yaptırdım ıkı aydan fazla surdu..bence hemen git derimmmKızlar herkese musmutlu günler olsun ; size yeni öğrendiğim bir bilgiyi aktarıyorum özellikle istanbulda oturanlar için,
Bakırköy dr. sadi konuk eğitim araştırmada genetik bölümü açılmış ve randevusuz çalışıyolarmış, direk gidip muayene olup bütün genetik tahlilleri anında yaptırabiliyomuşuz, bende doktoruma gidip genetik testleri isteyip orda yaptırıcam genetik uzmanı da çok ilgileniyomuş...
İlgilenenlere duydurulur
Aferin sana benim canim arkadaşım, eminim bugün daha güzel bir değer olacak
Günaydın yine sen ve ben varız)))
Sabahta idrar testi yaptım bir şey çıkmadı sonra bir baktım dünkünden biraz daha iyi öyle görünce bir koşu gittim kan verdim, bakalım kaç çıkacak hayırlısıyla, eğer düşmüşse bu oyunu bitireceğim artık
günaydınnnn kızlarrrr....bugun nasılsınızz....phalam kuzummm kan vermısın cnmm....Güzel bi değer cıksın inşaAllahhhhh...kuzum o bebek sana tutunacak inşaAllah... kuzumm bak ne güzel ornekler var senın degerınle alalakalıııı....
merhaba canım genelde sabahın köründe pek kimse olmuyor
canımcımmm umarım bugun güzel bir artış göreceğiz..
rabbim büyük
Sabah epey moralim bozuldu canım hemen çıkmayın sonra bir baktım çizgi belirmişti, hemen gidip kan verdim o yüzden. İnşallah mevlam sevindirir beni inşallah
günaydın kızlarrrrmutlu haberler alacağımız bi gün olsun inşallahhhh phalanın değeri de katladıkça katlamış olsun inşallahhhhhh
Amin canım amin o kadar istiyorum ki olmasını, inan bir daha ki denememde bana deseler çocuğun söz olacak yok ben bu ay istiyorum derdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?